One-Punch Man: The Truth About King's Strength

Inhoudsopgave:

One-Punch Man: The Truth About King's Strength
One-Punch Man: The Truth About King's Strength
Anonim

In het One-Punch Man-universum is King een van de grootste helden ter wereld. Hij staat naast de top tien en is een intimiderende tegenstander voor elk monster om tegen te vechten. Er is echter een geheim over King's kracht dat je misschien zal verrassen.

Hoewel King op de zevende plaats staat van alle helden, heeft hij weinig tot geen kracht of vaardigheid, tenzij je videogames meetelt. King onthult dit duistere geheim aan Saitama nadat hij schijnbaar is afgezet als oplichter. Hij legt verder uit dat hij de eer heeft gekregen voor het werk van andere helden, en daarom is hij door de gelederen gestegen zonder iets te hoeven doen.

Het probleem met doen alsof je een hooggeplaatste held bent, is dat het een doelwit op iemands rug schildert. King ontdekt dit wanneer monsters die op zoek zijn naar de Top 10 hem opzoeken. De laffe pretendent heeft het geluk om in het gezelschap van Saitama te zijn als de monsters komen aankloppen. Maar als zijn redder was vertrokken om boodschappen te doen, zou King nu waarschijnlijk dood zijn.

King's Secret Power

King: One Punch Man
King: One Punch Man

Hoe dan ook, het echte geheim van King's macht is dat hij andere helden kan krijgen om al het werk voor hem te doen en ervoor te zorgen. De taak klinkt eenvoudig genoeg, maar er is een bekwaam persoon voor nodig om genoeg mensen ervan te overtuigen dat ze je in de top tien van ranglijsten stemmen.

Gelukkig voor King hoeft hij zich geen zorgen te maken dat hij binnenkort op de ranglijst zal vallen. Met zijn nieuwe meester Saitama altijd in de buurt, zullen er genoeg kansen zijn voor King om de eer op te eisen voor een van OPM's heroïsche taken.

Een van de meer komische aspecten van One-Punch Man is dat ongeacht welke heldhaftige daad Saitama tot stand brengt, iemand anders er de eer voor krijgt. Ofwel krijgt hij de schuld van een monster dat de stad aanv alt. Maar in het scenario van Saitama die de dag met succes redt, gaat de lof meestal ergens anders heen.

Omdat de One-Punch Man-schrijvers op deze manier voor het publiek spelen, is het veilig om aan te nemen dat King de eer opstrijkt voor veel van Saitama's werk. Ze zijn pas onlangs vrienden geworden, maar als hun groep in seizoen 3 blijft uitbreiden, is het slechts een kwestie van tijd voordat Saitama een catastrofe voorkomt, gevolgd door King die de eer opstrijkt.

Wanneer gaat One-Punch Man seizoen 3 in première?

One Punch Man S2
One Punch Man S2

Voor zover fans King weer kunnen verwachten, hangt dat nog in de lucht. Seizoen 2 eindigde met een doozy cliffhanger, waardoor fans dachten dat er al een derde seizoen in ontwikkeling is. Dat was in juli 2019.

Aangezien het bijna een jaar geleden is, betekent dat waarschijnlijk dat seizoen 3 van One-Punch Man niet ver meer verwijderd is van nu. De montage en postproductie zijn misschien vertraagd vanwege de wereldwijde crisis, maar de laatste stukjes zullen niet meer dan een paar maanden in beslag nemen. Dat gezegd hebbende, King, Saitama en hun vrienden kunnen al in juli 2020 terug zijn.

Aanbevolen: