Wat is de relatie tussen 'The Vampire Diaries'-actrice Candice King en Joe King van The Fray?

Inhoudsopgave:

Wat is de relatie tussen 'The Vampire Diaries'-actrice Candice King en Joe King van The Fray?
Wat is de relatie tussen 'The Vampire Diaries'-actrice Candice King en Joe King van The Fray?
Anonim

Een vampier en een rockster. Is er een meer perfecte match?

We zijn dol op Caroline Forbes van The Vampire Diaries sinds ze tot haar recht kwam als een stoere vampier en we hebben altijd van The Fray gehouden. Dus toen Candice Accola in 2014 trouwde met de gitarist van de band, Joe King, was het een match made in heaven voor ons, waarvan we niet eens wisten dat het mogelijk was.

Terwijl andere TVD-co-sterren met elkaar aan het daten waren, dateerde Accola buiten de cast en heeft sindsdien een succesvolle relatie gehad. Hoewel er veel drama was met haar co-sterren, hield ze van haar tijd in de CW-show en bleef Caroline een beetje spelen nadat het eindigde, in de spin-off The Originals.

TVD hield op zijn beurt zoveel van haar dat ze haar eerste zwangerschap met King in de show schreven. Dit is hoe de King's het vandaag doen, vooral sinds baby nummer twee onlangs is gearriveerd.

Ze ontmoetten elkaar via Nina Dobrev

Na twee jaar daten met Ian Somerhalder, vond Nina Dobrev dat ze haar vriend en co-ster moest helpen om ook liefde te vinden, te delen in de goede tijden en misschien zelfs op dubbele dates te gaan. Elk meisje wil dit.

Dus Dobrev stelde Accola voor aan King tijdens DirecTV's 2012 Celebrity Beach Bowl, waar zij en Somerhalder zelf verliefd werden.

"Ik was te laf om hem mijn nummer te geven, dus deed Nina dat", vertelde Accola aan People in 2013.

Kort daarna begonnen Accola en King te daten. Ze verscheen zelfs in de videoclip van The Fray voor 'Love Don't Die'.

Hun liefde stierf echter niet, het werd alleen maar sterker. Slechts een jaar na het daten, stelde King Accola ten huwelijk terwijl hij op vakantie was in Florence, Italië. Ze kondigden hun verloving aan op Accola's Instagram.

In 2014 trouwde het paar op een prachtige bruiloft in New Orleans. Het was één groot vampierhuwelijk, omdat de meeste van haar TVD-co-sterren aanwezig waren, net als de makers en schrijvers van de show.

In tegenstelling tot de meeste beroemdheden, werd het huwelijk van de koning op grote schaal gedeeld met fans op sociale media en ze deelden zelfs hun trouwvideo waarop het paar en hun bruiloftsgast te zien was, dansend en plezier makend in de straten van de Franse wijk.

Accola droeg Monique Lhuillier en King droeg Tom Ford, en de bruid liep door het gangpad op muziek van Trombone Shorty.

Haar eerste zwangerschap werd in 'TVD' geschreven

Na hun huwelijk werd het paar voortdurend op straat gezien, naar voetbalwedstrijden en andere vakanties. Ze lijken graag foto's te maken op schilderachtige plekken, terwijl King Accola in een kus dompelt.

Een jaar na hun huwelijk en drie jaar in hun relatie, plaatste Accola een foto van hen op de dag dat ze elkaar ontmoetten tijdens die Celebrity Beach Bowl in 2012.

Accola is een stiefmoeder van Kings twee dochters, Ava en Elise, maar de familie zou een ander lid krijgen toen Accola in augustus 2015 aankondigde dat ze zwanger was.

Accola schreef: "Soms kun je een zaterdag het beste besteden aan het schilderen van t-shirts en het maken van een geweldige familiefoto. Fijne maandag allemaal! ThatAintNoBurritoinMyBelly," naast een familiefoto met haar, King en zijn dochters die naar Accola's buik wijzen.

Toen de aankondiging werd gedaan, waren veel TVD-fans zowel blij voor de actrice als bang voor haar personage. Wat zou dit voor Caroline betekenen? Zouden ze haar zwangerschap verbergen door strategisch objecten voor haar te plaatsen? Een vampier kan toch niet zwanger zijn, tenminste niet in de wereld van TVD? Of kan zij?

In de aflevering "Best Served Cold" werd onthuld dat Caroline door magie zwanger zou kunnen zijn. Jo, die zwanger was van een tweeling, werd vermoord door haar broer Kai, maar om de baby's te redden, werden ze op magische wijze in Caroline geïmplanteerd. Dus totdat Accola beviel, speelde ze Caroline de vampiersurrogaat.

Accola plaatste op en buiten het scherm over haar TVD-stuntdubbel tijdens haar zwangerschap en zei: "Aflevering 702. Godzijdank voor geweldige stuntdubbels zoals Jessica Meredith dit seizoen!" Tijdens haar echte zwangerschap heeft ze zelfs paus Franciscus ontmoet.

Toen, in januari 2016, beviel Accola van Florence May King, die vernoemd was naar de stad waar King haar ten huwelijk vroeg.

Toen Florence nog een baby was, nam Accola haar dochter mee naar de studio om op bezoek te komen en 'papa te kotsen'. Die zomer kreeg het stel kaartjes voor de Broadway-musical Hamilton.

In 2017 nam Accola afscheid van het spelen van Caroline, althans op TVD, maar niet voordat ze de kleine Florence een paar keer mee naar de set mocht nemen. Ze speelde haar personage weer in The Originals, niet lang nadat TVD was afgelopen.

Sindsdien heeft Accola veel gereisd met King en hun dochter. Ze hebben uitstapjes gemaakt naar Disney, Parijs en Rome.

Ze had net baby nr. 2

Afgelopen augustus kondigden de King's aan dat ze zwanger waren van baby nummer twee. Accola deelde het nieuws op haar podcast Directionally Challenged, die ze samen met haar TVD-collega Kayla Ewell host.

"Iets wat ik nog niet in deze podcast heb gedeeld, is dat ik echt zwanger ben", zei Accola King in een aflevering. "Ik heb een broodje in de oven." "Ik ben iets meer dan vijf maanden oud, dus het is het geheel van de hele quarantaine-ervaring en alles wat 2020 ons dit jaar heeft gebracht, en het was op zijn zachtst gezegd een reis." [EMBED_INSTA]https://www. instagram.com/p/CFVvKwzn9wG/[/EMBED_INSTA]Ze heeft het nieuws niet eerder gedeeld omdat ze zich "comfortabel en zelfverzekerd wilde voelen dat ik op een goede plek ben tijdens de zwangerschap en dat, weet je, mijn baby in orde is en ik Ik ben in orde, zo goed als we kunnen zijn. Maar ik ben nu eindelijk op die plek, wat heel goed voelt, "zei ze. Ze beviel in december van Josephine June en King schreef op zijn sociale media dat ze er gewoon zoals haar moeder. Dus het lijkt erop dat de King's hun handen vol hebben, constant reizen, touren en twee kleine meisjes opvoeden. Laten we hopen dat ze een beetje Caroline in zich hebben.

Aanbevolen: