De waarheid over de cameo van Stacey Abrams in de seizoensfinale van 'Star Trek Discovery

Inhoudsopgave:

De waarheid over de cameo van Stacey Abrams in de seizoensfinale van 'Star Trek Discovery
De waarheid over de cameo van Stacey Abrams in de seizoensfinale van 'Star Trek Discovery
Anonim

De seizoensfinale van CBS All Access' Star Trek: Discovery Seizoen 4 werd uitgezonden op 17 maart. De door Bryan Fuller en Alex Kurtzman gemaakte serie heeft vaak de mening van Star Trek-fans verdeeld, van wie sommigen dachten dat het nooit voldeed echt aan de geest van zijn voorgangers.

Het vierde seizoen lijkt echter veel beter ontvangen te zijn, met een Tomatometer-score van 92% op Rotten Tomatoes. De seizoensfinale trok ook veel aandacht, niet alleen voor het verhaal, maar ook voor een opmerkelijke cameo van Stacey Abrams van de Democratische Partij.

Abrams is de nieuwste in de lijn van beroemdheden die cameo's maken in populaire shows, vaak met gemengde resultaten. Chris Brown op Blackish, Justin Bieber op CSI en de legendarische Prince op New Girl zijn enkele van de beroemde cameo's van beroemdheden die in de loop der jaren de krantenkoppen hebben gehaald.

Zelfs politici zijn geen onbekende in hun favoriete shows: de voormalige Republikeinse presidentskandidaat John McCain verscheen op beroemde wijze kort in een aflevering van het klassieke actiedrama van Fox Network, 24.

McCain was naar verluidt een grote fan van de show, en het is een soortgelijk verhaal met Stacey Abrams en Star Trek: Discovery, aangezien ze een zeer trouwe Trekkie zou zijn.

Wat is het plot van 'Star Trek: Discovery?'

De plot-samenvatting voor Discovery op de officiële Star Trek-website luidt: 'Star Trek: Discovery' volgt de reizen van Starfleet op hun missies om nieuwe werelden en nieuwe levensvormen te ontdekken, en een Starfleet-officier die dat moet leren om echt Als je alle vreemde dingen begrijpt, moet je eerst jezelf begrijpen.

De Starfleet-officier waar het verhaal van Discovery om draait, is Michael Burnham, die begint als wetenschapsspecialist op het ruimteschip dat bekend staat als USS Discovery. Ze wordt uiteindelijk kapitein van het schip, zij het door een reis waarbij ze gevangen wordt gezet wegens muiterij. Ze is ook de geadopteerde zus van het beroemde Star Trek-personage Spock.

Captain Burnham wordt op voorbeeldige wijze geportretteerd door Sonequa Martin-Green, ook wel bekend als lid van de cast van The Walking Dead, waar ze een personage speelt dat Sasha Williams heet.

Andere acteurs in de cast van Discovery zijn onder meer Doug Jones (Hellboy, The Shape of Water) als Kelpien-officier genaamd Saru, Anthony Rapp (The Other Woman) als hoofdingenieur Paul Stamets en Wilson Cruz van Noah's Arc, die de echtgenoot van Stamets, Dr. Hugh Culber, speelt.

Hoe kwam Stacey Abrams terecht in 'Star Trek: Discovery'?

Volgens rapporten is het in feite Cruz die fans moeten bedanken voor de illustere cameo in de aflevering, getiteld Coming Home. De aflevering is geschreven door showrunner Michelle Paradise en geregisseerd door Olatunde Osunsanmi (Falling Skies, The Fourth Kind).

Het was de laatste die het proces onthulde dat leidde tot Abrams op Discovery, tijdens een interview dat hij deed met TV Line."Wilson Cruz heeft een relatie met haar en hij vroeg Michelle Paradise en Alex Kurtzman of ze met haar aan de telefoon wilden springen", legt Osunsanmi uit. "Het bleek dat ze een legitieme fan is, waarbij ze dialogen uit afleveringen citeerde."

De meeste mensen op de set waren blijkbaar in het ongewisse over de beoogde verschijning op Discovery tegen de gouverneurskandidaat van Georgië in 2022. "Ze kwam op de set en het hoofd van iedereen ontplofte, omdat 90 procent van de crew niet wist dat ze zou komen", onthulde Osunsanmi. "Je kon gewoon nekken zien breken als, 'Wat?! Stacey? Wat is er aan de hand?'"

Osunsanmi legde ook zijn gemengde gevoelens uit over het feit dat hij iemand moest regisseren met het profiel van Stacey Abrams.

Welke rol speelde Stacey Abrams in 'Star Trek: Discovery'?

"Het was heel vreemd om Stacey Abrams te regisseren, maar het was tegelijkertijd ook heel gaaf", onthulde de regisseur. Desalniettemin vond hij dat de politicus alles had geleverd wat van haar werd verwacht. 'Ze heeft het vermoord,' vervolgde hij. "Ze kende haar regels, kende de bedoelingen en motivaties erachter, leverde ze geweldig af en begreep de blokkade die ik ermee probeerde op te lossen."

Het zou voor Abrams gemakkelijk zijn geweest om in de schoenen van haar personage te stappen, aangezien ze in feite een politicus in de show speelde. In een verhaalwereld die zich meer dan tien eeuwen vanaf het heden afspeelt, portretteerde de 48-jarige een personage dat werd gedefinieerd als 'President of United Earth'.

Het was niet alleen Osunsanmi die onder de indruk was van de cameo van Abrams, zoals Sonequa Martin-Green zelf in een interview met Deadline over de populaire Georgiër gutste.

"Ik ben nog steeds gevloerd als ik denk aan Stacey die ons vereert met haar aanwezigheid in onze seizoensfinale van seizoen 4", zei ze. "Ze heeft ons versteld doen staan met haar charme, nederigheid en vrijgevigheid, en ze heeft ook een paar acteerkarbonades tevoorschijn gehaald!"

Aanbevolen: