Hier is alles wat we moeten weten over de 'Too Hot To Handle'-reünie

Hier is alles wat we moeten weten over de 'Too Hot To Handle'-reünie
Hier is alles wat we moeten weten over de 'Too Hot To Handle'-reünie
Anonim

De Too Hot To Handle-reünie bevat interviews met nieuwe cast, begeleid door verteller Desiree Burch.

De reality-tv-show Too Hot To Handle heeft veel mensen aan het praten gekregen na de release op Netflix in 17 april 2020. De stomende datingshow gaat over tien individuen die diepere connecties proberen te vinden en $ 100 winnen, 000, maar er zijn regels om deze prijs te krijgen. De deelnemers mogen niet intiem en geen seksueel contact met elkaar hebben. Ze werden allemaal een maand in een Mexicaanse villa geplaatst en de show bestond uit 8 afleveringen.

De extra aflevering heet Extra Hot: The Reunion, inclusief updates van alle deelnemers sinds de show werd gefilmd.

Tijdens de show werd het geld, telkens wanneer ze met elkaar omgingen, als een rekening afgeschreven. Er was een prijs voor elke gepleegde seksuele daad en dat werd gedaan door de robotachtige huismoeder genaamd Lana. Lana zou de cast verzamelen om zich bij de palapa te verzamelen en zou zeggen "er is een overtreding van de regels" en dan aan iedereen onthullen hoeveel de acties van hun medeleden hen hebben gekost.

Harry zou Francesca ten huwelijk kunnen vragen. Terwijl het officiële Instagram-account van Too Hot To Handle een aankondiging over de reünie plaatste, zien we Harry een Ring Pop omhoog houden.

Er gaan geruchten dat de twee Harry Jowsey en Francesca Farago al getrouwd zijn omdat ze gespot waren met ringen aan hun vingers, en fans waren er snel bij om te zeggen dat het paar in het huwelijksbootje stapte.

De 26-jarige sprak over die geruchten op de podcast The Morning Toast en verduidelijkte "we hadden belofteringen die we aan onze ringvingers droegen" ze onthulde ook dat ze eerder over het onderwerp hadden gesproken "we ben niet getrouwd, maar hij heeft me een paar keer gevraagd via de telefoon en via Skype en we hebben een gedeelde map met de naam trouwringen…

Harry gaf zijn eigen kijk in zijn interview met Entertainment Tonight en zei: "Lang verhaal kort, ze werd weer verliefd en nu willen we trouwen".

Tyla.com
Tyla.com

Toen hem werd gevraagd door Lauren Zima of hij morgen een aanzoek zou doen, antwoordde hij met "Nou ja".

Het duo kreeg zelfs bijpassende bliksemschicht-tatoeages op hun binnenste vinger nadat Harry Francesca's vrienden in Ottawa had ontmoet.

Niet elk stel heeft het echter overleefd, aangezien de relatie tussen Sharron en Rhonda het niet helemaal lijkt te hebben gehaald. In een teaser die Netflix deelde, antwoordt Sharron Lana over het leven na de show "we vielen een beetje van een beetje, we namen een pauze in onze communicatie".

Het lijkt erop dat afstand en drukke schema's een rol speelden bij het beëindigen van hun relatie. Toen Rhonda Lana inhaalde, onthulde ze dat ze een nieuw liefdesleven heeft. "Ik bedoel, ik heb een speciaal iemand, helaas is het niet Sharron".

Aan de andere kant lijkt het erop dat er na de show een verrassende connectie is ontstaan. Als Bryce en de Iers-Britse geboren Nicole hebben ze een band en een relatie opgebouwd. Het lijkt erop dat de twee verbonden waren in Mexico nadat de Netflix-realityserie ingepakt was met filmen.

Omgaan met goede looks
Omgaan met goede looks

De 29-jarige onthulde in een interview en zei: "Ik heb een beetje een langeafstandsding gehad met Nicole, geloof het of niet"

Nicole zei: "Ik heb echt een band met hem gehad … toevallig gewoon kijken waar het naartoe gaat". Maar het lijkt erop dat Nicole klaar is om Bryce aan haar familie voor te stellen.

Nicole toegevoegd aan BBC Radio 1's The Reality Tea Podcast: En ik heb het gevoel dat mijn ouders hem zo aardig vonden. En ik wil gewoon dat hij naar Ierland komt en mijn familie ontmoet, alsof ze blijven zeggen dat hij naar Ierland moet komen. En dus, ja, we zullen gewoon moeten afwachten wat er gebeurt. Maar ja, hij is geweldig.”

In de zomer van 2019 woonden Chloe Veitch en Nicole O'Brien kort samen en nu hopen de twee er een permanent ding van te maken en samen naar een flat in Londen te verhuizen. Laat Chloe en Nicole echter doorgaan met hun idee voor het maken van een podcast waar ze mee plaagden op OprahMag.com.

Te heet om met gieten om te gaan
Te heet om met gieten om te gaan

Omdat er een paar plotwendingen in de show waren, kwam het einde als een schok voor de kijkers en de castleden die de winnaars waren geworden. Maar net voordat dat werd aangekondigd, deed Lana een verbluffende aankondiging toen ze twee deelnemers de villa uitschopte.

Lana legde verder uit waarom ze deze beslissing nam en verklaarde dat de twee individuen Madison Wyborny en Kori Sampson niet volledig hadden deelgenomen en geen interesse toonden in het opbouwen van diepere verbindingen met andere mensen.

Toen de show ten einde liep, leek het erop dat Lana een andere draai aan de show had toen ze zei: Jullie zijn allemaal winnaars. Ieder van jullie heeft het proces omarmd en elkaar geholpen om diepere verbindingen te vormen.” Dus Bryce Hirschberg, David Birtwistle, Francesca Farago, Harry Jowsey, Kelz Dyke, Lydia Clyma, Nicole O'Brien, Chloe Veitch, Rhonda Paul en Sharron Townsend liepen weg met elk $ 7.500.

Hoewel sommige fans niet helemaal tevreden waren met het einde, wil je niet weten hoe ze allemaal hun prijzengeld van $ 7.500 hebben besteed?

Aanbevolen: