Alles wat fans moeten weten over 'The Upshaws' van Netflix

Alles wat fans moeten weten over 'The Upshaws' van Netflix
Alles wat fans moeten weten over 'The Upshaws' van Netflix
Anonim

Een van de uitdagende dingen van Netflix is uitzoeken wat het bekijken waard is en wat je moet doorgeven. Het is tenslotte niet de moeite waard om te eten als de verhaallijn stinkt.

Het goede nieuws is dat Netflix onder de oude favorieten die fans graag vaak opnieuw bekijken, ook tal van veelbelovende nieuwe releases heeft die erop gericht zijn kijkers te trekken.

Denk maar eens aan de nieuwe Netflix-documentaires van Will Smith, die al op beoordelingssites staan, of het feit dat er een 'Baby-Sitters Club'-reboot aanstaande is. Met alle variatie op Netflix is er voor elk wat wils -- en 'The Upshaws' is misschien een kijkje waard.

Netflix heeft een indrukwekkende line-up gepland voor 2021, en 'The Upshaws' belooft veel. Om te beginnen is de show, die begint met een serie van 10 afleveringen, uitvoerend geproduceerd door Wanda Sykes en Mike Epps.

Niet dat ze enige introductie nodig heeft, maar Wanda Sykes is altijd de bijdehante oma/tante/vriend/steengargouille geweest op een indrukwekkend lange lijst van sitcoms, films ('Ice Age' bijvoorbeeld) en kinderprogramma's. In 'The Upshaws' zal ze de 'sardonische schoonzus' zijn die ongetwijfeld veel hilariteit zal bieden terwijl Mike Epps door het leven navigeert.

Van zijn kant speelt Mike Bennie Upshaw, de patriarch van een gezin in Indianapolis met zijn vrouw en vier kinderen (waarvan één een tiener is wiens moeder Bennie's ex is). Mike's lange geschiedenis in comedy plus tv- en filmrollen spreekt voor zich.

De cast bestaat uit Kim Fields als Bennie's vrouw Regina, Gabrielle Dennis als de baby-mama, en jonge acteurs Diamond Lyons, Jermelle Simon, Journey Christine en Khali Daniya-Renee Spraggins als de Upshaw-kinderen.

'The Upshaws'-scène met Wanda Sykes, Mike Epps en andere cast
'The Upshaws'-scène met Wanda Sykes, Mike Epps en andere cast

Het is moeilijk om de verhaallijn of structuur van 'The Upshaws' te vergelijken met een andere sitcom, maar het ha alt duidelijk inspiratie uit een handvol vergelijkbare shows. Denk in de trant van 'Everybody Loves Raymond' ontmoet 'My Wife &Kids', of misschien beter gezegd, 'Bernie Mac' ontmoet 'The New Adventures of Old Christine'.

De onconventionele familiestructuren van beide shows, plus Wanda's rol in de laatste, zijn vergelijkbaar met de richting die 'The Upshaws' wil inslaan.

Opmerkelijk is dat Sykes ook een heleboel personages heeft geuit met sterke familiebanden, plus geschreven scripts voor 'Roseanne'. Kijkers kunnen verwachten dat dit alles zal uitmonden in een betekenisvolle verhaallijn met tal van vermakelijke grappen en ups en downs.

Maar in het hart van de show is een familie die werk van de arbeidersklasse voor hen maakt, en dat is wat de serie ongetwijfeld tot succes zal maken.

En zeker, 'The Upshaws' recycleert misschien een ietwat vermoeide sitcom-trope van de familie die elkaar ergert, maar toch bij elkaar blijft. Het grote verschil tussen dit en andere soortgelijke aanbiedingen van Netflix of kabel-tv?

Ten eerste de sterke zwarte draad. Maar ook de moderne gezinsstructuur en realistische thema's die de kijker van vandaag meer aanspreken dan vermoeide (en met name minder alomvattende) sitcoms uit voorbije tijdperken.

Aanbevolen: