Elisa Cuthbert wil deze tv-reünie, maar fans zeggen dat het niet zal gebeuren

Inhoudsopgave:

Elisa Cuthbert wil deze tv-reünie, maar fans zeggen dat het niet zal gebeuren
Elisa Cuthbert wil deze tv-reünie, maar fans zeggen dat het niet zal gebeuren
Anonim

Er zijn een paar verschillende redenen waarom mensen de naam Elisha Cuthbert herkennen, maar de meest populaire zijn niet voor niets populair. Cuthbert speelde tenslotte een centrale rol in 'The Girl Next Door', wat haar status als 'sekssymbool' in de media bijna twee decennia daarna bevestigde.

Maar Elisha heeft het sindsdien ook druk gehad, en die gewaagde film is niet haar enige aanspraak op roem. Ze heeft in haar tijd veel tv-rollen, filmoptredens en zelfs een paar webisodes en muziekvideo's gehad.

Toch één project dat ze het liefst opnieuw zou willen bekijken, is er een waarvan fans overtuigd zijn dat het nooit zal gebeuren.

Welke tv-show wil Elisha Cuthbert opnieuw opstarten?

Hoewel 'The Girl Next Door' in 2004 in première ging, was Elisha al in 'Are You Afraid of the Dark' verschenen voor tal van afleveringen, en ze had ook een paar tv-films op haar cv.

Maar het was het tv-programma '24' waar ze met veel plezier op terugkijkt, zei Cuthbert in een interview met ET Canada.

De vraag of de actrice haar rol als Kim Bauer zou hernemen, kwam ter sprake omdat, zo werd in het interview uitgebreid, Kiefer Sutherland toegaf dat hij zou terugkeren naar de serie als er "het juiste project daarvoor" was.

Elisa zei dat ze "absoluut" zou terugkeren naar '24' en dat ze niet eens hoefde na te denken over de "no brainer"-beslissing. Ze dacht ook dat het interessant zou zijn om na zoveel jaren terug te keren naar het spelen van Kim, vanwege de manier waarop het personage in de loop van de tijd zou zijn geëvolueerd.

In het begin vermoedden fans dat Elisha's motivatie het geld zou zijn; een fan bekende zelfs dat ze haar hadden opgezocht "in de verwachting dat [haar verleden] wanhopiger zou zijn", en zich toen realiseerde dat Elisha nog een sitcom had, een Netflix-serie en een succesvol huwelijk (met een NFL-speler).

Maar Elisha had ook alleen maar goede dingen te zeggen over Kiefer Sutherland, wat aantoont waarom ze zo graag terug wil naar een serie die meer dan tien jaar geleden eindigde. De actrice legde uit dat ze jong was toen ze '24' begon, en Sutherland was een uitstekend voorbeeld van hoe je professioneel, snel en gewoon een goede sport op de set kunt zijn.

Bovendien leek Elisha open te staan voor meer dan een terugkeer naar '24' met Kiefer, eraan toevoegend dat ze denkt dat het gemakkelijk zou zijn om opnieuw contact met hem te krijgen, zelfs na al die tijd uit elkaar. Maar natuurlijk zou '24' het meest logische scenario zijn voor het paar om weer samen te werken.

De vraag is, wil Kiefer hetzelfde?

Zal er ooit een '24'-reboot plaatsvinden?

Hoewel Elisha het werken met Kiefer "zo'n vreugde" noemde (hoewel zijn eigen vader niet met hem wilde werken aan '24'), zijn fans er niet zeker van dat het paar terug zal komen op de '24' in elkaar gezet. Een fan wees er tenslotte op dat Kifer "meerdere keren heeft gezegd dat hij klaar is met Jack."

Maar gezien de insider-informatie van ET Canada, zou Kiefer misschien een reboot opnieuw bekijken in een andere hoedanigheid -- niet als Jack?

Diezelfde commentator, wiens negativiteit niet elke fan zou waarderen, had wel een punt: alleen omdat een acteur een reünie wil, wil dat nog niet zeggen dat de sterren op één lijn zullen komen om het te laten gebeuren.

De show is tenslotte al sinds 2010 afgelopen en het is niet een van de meest gewaardeerde nostalgie-opwekkende series die er zijn (die zijn al opnieuw opgestart).

Hoe zit het met de andere tv-series van Elisha Cuthbert?

Hoewel dat specifieke interview geen licht wierp op Elisha's bereidheid om andere projecten opnieuw te bekijken, hebben fans positieve dingen te zeggen over haar andere rollen (en niet alleen haar beroemdste).

Hoewel ze voor het laatst in 'The Ranch' verscheen in een tijdsbestek van vier jaar, was Cuthbert ook een nietje voor een handvol andere tv-series.

Ze was op 'Happy Endings' van 2011 tot 2013 en fans op Reddit zeggen dat ze ook graag een reboot van die show zouden willen, hoewel het een interessante wending zou zijn om de personages volwassener en met gezinnen te hebben van hun eigen.

Eén fan noemde het zelfs "belachelijk", en toch zou het vermakelijk zijn om de 'Happy Endings'-personages terug te brengen, ongeacht de verhaallijn.

Om eerlijk te zijn, maakt het fans niet veel uit wat Elisha hierna doet, zolang ze maar op het scherm verschijnt. Eén fan zei zelfs dat ze niet eens geïnteresseerd zouden zijn in een '24'-reboot als 'Kim' er niet in zat.

Maar fans kunnen Elisha ook zien in aankomende projecten; ze heeft drie nog aan te kondigen projecten waarin ze verschillende personages portretteert. Er zijn dus genoeg manieren om Elisha te zien, zelfs zonder een Kiefer Sutherland-reünie, als fans dat willen.

Aanbevolen: