Deadpool 3: Zal het echt gebeuren?

Inhoudsopgave:

Deadpool 3: Zal het echt gebeuren?
Deadpool 3: Zal het echt gebeuren?
Anonim

Met de fusie met Disney-20th Century Fox zijn er geen juridische hindernissen voor Deadpool om de MCU te betreden, maar die stap is nog lang niet in zicht.

Deadpool 3 staat niet op de lijst voor MCU Phase 4, die de franchise naar 2022 brengt. Als de Merc with a Mouth geen deel uitmaakt van die serie, zal het een lange kloof van vier jaar of meer zijn tussen Deadpool 2 en Deadpool 3.

Zonder officieel bericht van Marvel Studios sinds Kevin Feige fans verzekerde dat Deadpool in april 2019 niet zou veranderen, moeten fans elders zoeken naar updates. Ryan Reynolds zelf heeft gezegd dat hij graag "in de Marvel-sandbox zou spelen" - maar de vraag is, wanneer?

Wat Rob Liefeld zei

In eerdere interviews heeft Rob Liefeld, die Deadpool voor Marvel Comics heeft gemaakt, zijn volledige steun uitgesproken voor Ryan Reynolds die creatieve controle over de films behoudt. In een recent interview met Collider deed hij echter twijfels of de derde installatie van het verhaal überhaupt zou plaatsvinden. Hij leek de wereldwijde pandemie de schuld te geven van de onzekerheid.

“Weet je wat? Er is misschien geen andere Deadpool en het gaat goed met mij. Omdat ik moet leven met het feit dat ik twee geweldige ervaringen heb gehad, twee films waar ik enorm trots op ben, vind ik het geweldig om iedereen in die films te kennen. Ik hou van Ryan [Reynolds], Josh [Brolin], Zazie [Beets], David [Leitch], Tim Miller. Allemaal. Het werk dat ze deden was fantastisch, die films zijn hier om de tand des tijds te doorstaan. Weet je, maar in de wereld waarin we leven, is niets gegarandeerd. En er is veel voor nodig om films te maken. En na de quarantaine is het raar.”

Tijdens San Diego Comic-Con@Home in juli sprak Liefeld met IGN over het huidige klimaat voor films, en vroeg hij zich af waarom de studio niet Deadpool is in andere media zoals videogames of animatiefilms of tv.

"Animators kunnen vanuit huis werken. Digitale artiesten kunnen vanuit huis werken. […] Deadpool is een beetje populair. Deadpool-tekenfilms, Deadpool-videogames - ze zouden ze natuurlijk moeten maken. Iger, degene die het schip overreed daar, wat doe je om een rendement op je 70 miljard dollar te krijgen? […] Natuurlijk zouden ze meer Deadpool-videogames moeten maken, natuurlijk zouden ze een Deadpool-cartoon moeten maken. Wat in godsnaam?"

De R-beoordelingsvraag

De kern van het probleem zou het feit kunnen zijn dat de Deadpool-films in een aantal opzichten uniek zijn geweest. Het was de meest succesvolle R-rated film tot nu toe, maar het gezinsvriendelijke Disney heeft nog nooit een R-rated film gemaakt. Het contract van Ryan Reynolds geeft hem ook een zekere mate van creatieve controle over de films die niet in overeenstemming is met de studiopraktijken van Marvel of Disney.

Een Redditor bij het handvat sorryeveronemybad, die beweert Marvel Studio insider te zijn, heeft voorspeld dat Deadpool 3 zal terugkeren, maar als een PG-13-film.

"Kijk, Disney heeft geen harde R-film gemaakt sinds het Fox heeft overgenomen. Alles wat het heeft uitgebracht zat al in het blik sinds het werd gekocht, en er is niets R in de maak. (Het wordt veroorzaakt een beetje angst in Hollywood, om eerlijk te zijn, maar dat is een verhaal voor een andere dag.)"

Wordt Deadpool 3 een prequel?

Wegotthiscovered meldde onlangs dat zijn bronnen beweren dat Deadpool 3 eigenlijk een prequel zal zijn, met een tijdlijn die enkele jaren vóór die van de huidige MCU ligt. Dat zou de reden kunnen zijn waarom het geen deel uitmaakt van de huidige MCU Phase 4-plannen.

De bron zegt dat Deadpool 3 de Merc met een mond zal zien "werken als huurling/moordenaar voor het Weapon X-programma". Weapon X, een geheim onderzoeksproject en faciliteit van de overheid, verscheen voor het eerst in de strips van The Incredible Hulk. Weapon X wordt gerund door afdeling K van de Canadese regering en omvat Wolverine als voormalig lid, samen met Wade Wilson/Deadpool. Het sluit aan bij de stripboekwortels van Deadpool.

De site meldt ook dat Rob Liefield buiten beeld wordt gehouden door Disney, wat zijn recente interviews kan verklaren.

Het lot van Deadpool 3 blijft onbevestigd.

Aanbevolen: