Dit is wat Bob Barker nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat Bob Barker nu doet
Dit is wat Bob Barker nu doet
Anonim

Bob Barker's erfenis ligt in zijn succesvolle hosting van de populaire spelshow The Price Is Right. Barker, die de show van 1972 tot 2007 leidde, bestempelde zichzelf als een van de meest herkenbare presentatoren van spelshows in de Amerikaanse geschiedenis. Sinds zijn pensionering en na 50 jaar op tv te hebben opgetreden, was het Barker's doel om erachter te komen hoe het voelt om 'verveeld' te zijn.

Kom naar beneden

Na een regeerperiode van 35 jaar bij CBS, besloot Barker het stokje door te geven aan de huidige gastheer Drew Carey. In een interview drie jaar na zijn pensionering vertelde Barker aan Entertainment Weekly: "Ik zou Drew Carey niet bekritiseren. Ik zou deze show niet bekritiseren. Ik zou CBS niet bekritiseren. Ik zou FremantleMedia (die de show voor het netwerk produceert) niet bekritiseren omdat ik een aanzienlijke roy alty heb die ik elk jaar krijg dat de show is, en het gaat al jaren door. Ik zou een absolute dwaas zijn. Ik hoop dat deze show nog jaren blijft bestaan. Wat Drew betreft, hij is charmant en complimenteus geweest, en hij had me in de show om mijn boek Priceless Memories te pluggen. Hij wijdde de helft van de show aan mij! Hij is een charmante man, en vriendelijk en hoffelijk. Om te denken dat ik iets denigrerends over hem zou zeggen, is idioterie." Carey nodigde Barker een paar jaar geleden ook uit om zijn 90ste verjaardag te vieren. En nu hij 96 jaar oud is, geeft Barker toe dat hij het geld mist, maar vooral de mensen met wie hij heeft samengewerkt en een beroep op hem doet.

Leven na tv

Barker heeft het grootste deel van zijn leven gewerkt, dus pensioen was een grote aanpassing voor de legende, maar hij vertelde Parade dat "ik er helemaal geen spijt van heb gehad." Hij legt verder uit: "Sinds ik met pensioen ben, weet ik soms niet alleen niet alleen welke dag het is, of welke maand het is, ik heb ook moeite om te onthouden welk jaar het is. Ik kan me toen ik zes jaar oud was precies herinneren wat er gebeurde, en ik kan me niet herinneren wat er gisteren is gebeurd."

Sinds zijn laatste show is Barker een fervent dierenrechtenactivist, werd hij opgenomen in de National Broadcasters Hall of Fame en publiceerde hij een memoires, Priceless Memories.

Bijna 100

Terwijl de 19 Daytime Emmy Award-winnaar bijna 100 jaar oud is, heeft hij helaas een paar keer met de dood te maken gehad. Barker is meerdere keren in het ziekenhuis opgenomen vanwege verschillende gezondheidsproblemen, waaronder vallen, zijn hoofd stoten en rugproblemen. Nu blijft Barker thuis in Los Angeles tijdens de lockdown, waar een inside-bron aan TMZ vertelde dat hij veel oude films kijkt, vooral militaire. Hij en zijn familie hebben grote voorzorgsmaatregelen genomen om Baker veilig te houden. Maar om de een of andere reden hebben mensen genoten van het verspreiden van valse informatie door in de loop der jaren dodelijke hoaxen over Barker te verspreiden.

Hoewel Baker de afgelopen jaren niet veel in de openbaarheid is geweest, leeft hij nog steeds en nadert hij snel de 100-jarige. Van zijn hostingdagen tot zijn cameo op Happy Gilmore, Barker heeft een vol leven geleefd. Hij blijft goede doelen helpen door het geld te gebruiken dat hij verdiende als gastheer van een spelshow, wat neerkomt op een nettowaarde van ongeveer $ 70 miljoen.

Aanbevolen: