Het succesvolle vrijgezellenpaar Tanner Tolbert en Jade Roper staat op baby nummer 3

Inhoudsopgave:

Het succesvolle vrijgezellenpaar Tanner Tolbert en Jade Roper staat op baby nummer 3
Het succesvolle vrijgezellenpaar Tanner Tolbert en Jade Roper staat op baby nummer 3
Anonim

Ongetwijfeld is het meest succesvolle koppel in de bachelorgeschiedenis hun liefde aan het verstevigen door nog een baby te krijgen. Tanner Tolbert en Jade Roper Tolbert, die elkaar ontmoetten op Bachelor in Paradise, kondigden aan dat ze samen een derde kind verwachten!

Baby nummer drie

De twee plaatsten kitscherige foto's en bijschriften op Instagram om hun fans het opwindende nieuws te vertellen. Jade's post bevatte een schattige foto van haar en hun twee kinderen bovenop Tanner met het bijschrift: "HIER GROEIEN WE WEER!" Tanner koos voor een meer komische benadering door in een jurk te passen en een kussen bij zijn buik te vullen, met als onderschrift: "Ik dacht dat het alleen maar eerlijk was als ik deze droeg …" De berichten werden overspoeld met felicitaties en Tanner en Jade reageerden zelfs op sommige fans en onthulde dat "deze niet gepland was."

Emmy en Brooks krijgen een andere broer of zus

Jade en Tanner van de vrijgezel verwachten baby nummer 3! Auto Express-gevoel …
Jade en Tanner van de vrijgezel verwachten baby nummer 3! Auto Express-gevoel …

Het echtpaar is de ouders van Emerson Avery (2 jaar oud) en Brooks Easton (9 maanden oud), en ze verwachten in november baby nummer drie. Toen Entertainment Tonight hen vroeg wat het geslacht van deze baby zal zijn, legde Jade uit: "Ik heb de resultaten in een e-mail. Ik zou het gewoon kunnen openen, maar hij denkt dat het leuk zou zijn om te wachten. Met Brook's dramatische geboorte, Ik wil dat deze saai is, dus ik heb het gevoel dat weten me veel angst zal wegnemen … Iedereen praat over hoe geweldig de verrassing is als je gaat bevallen en je het geslacht op dat moment ontdekt, maar ik heb gewoon wil dat dit stressvrij is." Echtgenoot Tanner antwoordde: "Het is haar oproep hierover. Zij is de baas. Aangezien we al een jongen en een meisje hebben, heb ik niet echt een voorkeur."

Birthing Brooks

Zoals fans zich misschien herinneren, had Jade een zware bevalling als het om zoon Brooks ging. De aanstaande moeder beviel per ongeluk in haar kast en deelde haar ervaring op Instagram.

Ze opende zich ook voor Entertainment Tonight over hoe haar laatste bevallingservaring deze zwangerschap beïnvloedt. Ze legt uit: "Bij de geboorte van [Brook] heb ik zeker te maken gehad met wat ik beschouwde als trauma [evenals]… in het genezingsproces ermee mentaal en waarschijnlijk emotioneel. Dus het is iets dat ik probeer te onthouden van deze zwangerschap, gewoon om bij mezelf in te checken en mezelf te valideren, en gewoon in een goed humeur te zijn. Ik wil gewoon voorbereid zijn op wat er deze keer ook kan komen.' Tanner, die bekend staat als grappig en luchtig, bevestigde: "Zodra dat water breekt, dwing ik Jade in de auto [en] we vertrekken binnen twee minuten. Ons doel is om daar te komen. Tenminste ga op het bed liggen, klaar om te rollen en kom dan naar buiten. Zolang het niet in de auto gebeurt, komt het goed met ons." Alsof dit niet traumatisch genoeg was, kreeg Jade eerder in hun relatie ook een miskraam.

Zijn er meer kinderen in hun toekomst?

Bachelornation Auto Express Bachelor Nation's Jade Roper, Tanner Tolbert …
Bachelornation Auto Express Bachelor Nation's Jade Roper, Tanner Tolbert …

Tanner en Jade breiden hun gezin snel uit en zeiden dat ze "tevreden waren met twee", maar "Nu we er drie hebben, heb ik een beetje het gevoel wat het verschil is tussen drie en vier, dus wie weet het in godsnaam ?" Ze zijn het erover eens dat drie een goed aantal is, maar deelden dat toen ze voor het eerst trouwden, ze 'het universum verspreidden dat we vier kinderen wilden'. Dus fans kunnen in de toekomst misschien meer baby Tolberts verwachten.

Hoewel de twee zich ervan bewust zijn dat ze "een paar jaar een hobbelige rit tegemoet gaan", kunnen ze niet gelukkiger zijn met nog een baby!

Aanbevolen: