Wat WandaVision's nieuwste tie-in betekent voor de toekomst van de MCU

Inhoudsopgave:

Wat WandaVision's nieuwste tie-in betekent voor de toekomst van de MCU
Wat WandaVision's nieuwste tie-in betekent voor de toekomst van de MCU
Anonim

Een cameo van Peter Maximoff (Evan Peters) van Days Of Future Past op WandaVision heeft de vlam aangestoken onder een kokende pot van speculatie. Theorieën van fans over de hele linie variëren van de meest voorspelbare tot enkele van de buitensporige. Maar het aspect dat het publiek over het hoofd ziet, zijn de implicaties van Peters' MCU uiterlijk.

Aangezien de Pietro op de stoep van Wanda uit een ander filmisch universum komt, is er een goede reden om aan te nemen dat meer van zijn kameraden uit de X-Men-films zich bij hem zouden kunnen voegen. Zelfs zonder de resterende afleveringen van WandaVision te bekijken, bevestigen de cameo's van eerdere Marvel-personages in Spider-Man 3 en Doctor Strange And The Multiverse Of Madness dat die verschillende filmische universums zullen botsen met de prime MCU.

Wat dat voor WandaVision betekent, is dat de vader van de Scarlet Witch de volgende zou kunnen zijn. Peter (Evans) is een aangepaste versie van Age of Ultron-tegenhanger. Op zijn beurt is het mogelijk om te concluderen dat Magneto (Michael Fassbender) deelneemt aan de show. Easter Eggs zoals Wanda (Elizabeth Olsen) gebruikten een vergelijkbare vechthouding tijdens haar confrontatie met S. W. O. R. D. leek een hint die zijn komst voorafschaduwde. Waarom zou Wanda's vechtstijl anders die van haar vader zo goed weerspiegelen?

Huis van M

House of M's Scarlet Witch en Magneto
House of M's Scarlet Witch en Magneto

De andere aanwijzing die wijst op het debuut van Erik Lensherr is dat WandaVision nogal wat elementen lijkt te lenen van de House Of M-strips, die nogal wat overeenkomsten vertonen met de gebeurtenissen die we in de show hebben gezien. Tussen Wanda die de werkelijkheid naar haar zin verandert en haar ingebeelde familie met Vision, lijken de twee erg op elkaar.

Met dat bekend, als de Disney+-serie doorgaat met het aanpassen van delen van House of M, zou het publiek Magneto kunnen zien binnenkomen. Niet alleen dat, maar de strips bevatten ook een andere prominente X-Man die een levensvatbare kandidaat is om aan de show toe te voegen, Professor Xavier (James McAvoy).

Beide prominente X-Men zijn cruciale figuren in de strips, en met meer van House of M erbij, lijkt de komst van de professor onvermijdelijk. Het idee dat ze Wanda komen redden, voelt alsof het de deur voor de X-Men zou openen, precies zoals fans het zich hadden voorgesteld.

Hoe WandaVision en de X-Men bij elkaar passen

Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Dark Phoenix cast
Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Dark Phoenix cast

Het idee van professor X, Magneto en een handvol van hun kameraden die net op tijd arriveren om S. W. O. R. D. van het executeren van Wanda Maximoff zou hun aanwezigheid in het prime-universum vestigen. En door dit te doen, zal hun standpunt over bovenmenselijke relaties ook openbare informatie worden. De X-Men staan bekend om het aanpakken van gemuteerde bovenmenselijke bedreigingen, terwijl ze tegelijkertijd hun broeders beschermen tegen bevooroordeelde mensen die hen kwaad willen doen. Dat feit is belangrijk omdat de X-Men die Wanda verdedigen nauw aansluiten bij de publieke reputatie die ze in de loop der jaren hebben opgebouwd.

Een andere afhaalma altijd van deze hybride versie van Pietro is dat Wanda hem misschien probeert te repareren. Ze herkent hem als haar broer, maar het zien van haar wederhelft in een nieuw lichaam kan ertoe leiden dat Scarlet Witch hem terug in zijn oorspronkelijke vorm hervormt. Maar door dit te doen, kan Wanda per ongeluk een schokgolf veroorzaken die anderen in de nabije omgeving muteert. Een gebeurtenis van die omvang zou de plotselinge aankomst van de mutant in de MCU kunnen verklaren.

Hoewel een definitief antwoord op de vraag onbekend blijft, is de kans groot dat de Scarlet Witch een rol zal spelen bij hun introductie. Of het nu opzettelijk is of niet, de groei van haar krachten en de grenzeloze omvang die ze lijken te hebben, suggereert dat zij de katalysator is die alles in beweging zal zetten.

Desalniettemin zal WandaVision's nieuwste connectie met het X-Men Cinematic Universe ongetwijfeld leiden tot meer cross-overs in de toekomst. Het kunnen er een of twee zijn, zoals Magneto en Charles Xavier, maar er is een mogelijkheid dat de hele crew van X-Men: Dark Phoenix zich ook bij hen zal voegen.

Aanbevolen: