Welke 'Atlanta'-ster heeft de meest succesvolle carrière gehad (naast Donald Glover)?

Inhoudsopgave:

Welke 'Atlanta'-ster heeft de meest succesvolle carrière gehad (naast Donald Glover)?
Welke 'Atlanta'-ster heeft de meest succesvolle carrière gehad (naast Donald Glover)?
Anonim

Donald Glover heeft ongetwijfeld het meeste succes gehad in zijn entertainmentcarrière van de hele cast in Atlanta. Maar wie van de rest van de cast heeft behalve Glover het meeste succes gehad?

Laten we een kijkje nemen en erachter komen. De cast wordt gecompleteerd door acteurs Brian Tyree Henry, LaKeith Stanfield, Zazie Beetz, Khris Davis, RJ Walker, Harold House Moore en Matthew Barnes.

8 De prestaties van Donald Glover

Donald Glover Spider-Man
Donald Glover Spider-Man

Voordat hij speelde in de comedy-/dramaserie Atlanta on FX, maakte seriester Donald Glover naam in de televisiewereld door de rol van Troy Barnes te vertolken in NBC's Community. Meer recentelijk sprak hij de rol van Simba uit in de live-action remake van Disney's The Lion King. Glover heeft de Atlanta-serie gemaakt en heeft ook een rapcarrière onder de naam Childish Gambino.

7 Matthew Barnes' carrière

Matthew Barnes had een terugkerende rol en verscheen in vier afleveringen van Atlanta in seizoen twee. Een groot deel van het werk van de acteur was te zien in gastspots in verschillende tv-shows zoals The Vampire Diaries, Dynasty, Good Girls, Dolly Parton's Heartstrings en Little Fires Everywhere. Hij is ook een schrijver en heeft in zijn carrière twee korte films geschreven; Water Works in 2013 en Affliction in 2014. Wat zijn filmcarrière betreft, heeft hij rollen gehad in Queen Bees in 2021, Apparition in 2019 en The 15:17 to Paris. Hij had ook een vaste rol in de serie Strange Angel van Paramount+ in het tweede seizoen van de serie.

6 RJ Walker's carrière

RJ Walker verscheen in vier afleveringen van Atlanta in de terugkerende rol van Clark County. Hij begon een aantal seizoenen te werken als transcribent voor Dancing With the Stars voordat hij acteerbanen kreeg. Sindsdien is hij te zien in shows als Castle, Major Crimes, Hand of God en Switched at Birth. Hij had ook een rol in de Netflix-komedie Wine Country. Meest recent was hij een serie regelmatig op de tv-show Boomerang. Walker verscheen in de loop der jaren ook in een aantal korte films met de titel Wish Me Luck in 2016 en The Messenger in 2018.

5 Khris Davis' carrière

Khris Davis verscheen in een terugkerende rol als Tracy in zes afleveringen van Atlanta en speelde meest recentelijk de rol van Malik in Space Jam: A New Legacy. Davis heeft ook een carrière in de theaterwereld, zoals hij speelde in Sweat on Broadway in 2017, evenals drie off-Broadway-shows; Fireflies in 2018, Sweat in 2016 en The Royale in 2016. Hij is de volgende die de hoofdrol zal spelen in Death of a Salesman op Broadway. Davis heeft ook rollen gehad in Judas and the Black Messiah, Detroit, The Blacklist en Unforgettable.

4 Harold House Moore's carrière

Harold House Moore begon te werken als gedragstherapeut voordat hij acteur werd. Hij verscheen in de loop der jaren in verschillende muziekvideo's en verscheen in de realityserie Next Action Star uit 2004. Hij is vooral bekend van zijn terugkerende rol in de televisieserie Single Ladies in de rol van Terrence Franks. Hij staat vermeld als producer van de film Secrets, die in 2017 uitkwam, en is in de loop der jaren in verschillende tv-shows verschenen, waaronder CSI: Crime Scene Investigation, Crash en House of Payne.

3 Zazie Beetz' carrière

Actrice Zazi Beetz heeft een behoorlijke carrière opgebouwd. Ze heeft een Primetime Emmy Award-nominatie ontvangen voor Outstanding Supporting Actress in een Comedy Series voor haar rol als Van in Atlanta. Ze heeft ook rollen gehad in een aantal succesvolle films zoals Joker uit 2019, Deadpool 2 en Nine Days. Ze is een Duits-Amerikaanse en groeide op met optredens in gemeenschapstheaters en heeft al sinds haar kindertijd een passie voor acteren.

2 Brian Tyree Henry heeft de tweede meest succesvolle carrière

Brian Tyree Henry is genomineerd voor een Primetime Emmy Award voor Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series voor zijn rol als Alfred in Atlanta. Hij is ook genomineerd voor een Tony Award voor zijn optreden in de Broadway-revival van Lobby Hero in 2018. Hij was in de originele Broadway-cast van The Book of Mormon en had ook een rol in de off-Broadway-musical, The Fortress of Solitude. De acteur heeft ook een aantal gastoptredens gedaan in verschillende populaire tv-shows zoals This Is Us, How To Get Away With Murder en Boardwalk Empire.

1 LaKeith Stanfield heeft de meest succesvolle carrière

LaKeith Stanfield heeft misschien wel de meest succesvolle carrière naast Donald Glover uit de Atlanta-cast. Hij is genomineerd voor een Academy Award voor zijn rol in Judas and the Black Messiah in 2021, evenals een Independent Spirit Award voor zijn rol in Short Term 12, zijn speelfilmdebuut. Ook kreeg de acteur erkenning voor zijn rollen in Selma en Straight Outta Compton. Stanfield is ook een muzikant, met een rapcarrière onder de naam Hteikal, zijn voornaam achterstevoren gespeld. Hij heeft maandelijks meer dan 72 duizend luisteraars op Spotify en meer dan een miljoen volgers op Instagram.

Aanbevolen: