Hier is waarom Nickelodeon nog een avatar-serie zou moeten maken

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Nickelodeon nog een avatar-serie zou moeten maken
Hier is waarom Nickelodeon nog een avatar-serie zou moeten maken
Anonim

Avatar: The Last Airbender is onlangs enorm populair geworden doordat de hele serie is toegevoegd aan de Netflix-bibliotheek, dus de interesse in mogelijke voortzettingen van de wereld, of alleen verhalen binnen de wereld van de show, is toegenomen. Nieuwe en oude fans verlangen naar meer avonturen met Aang en zijn vrienden, en er is nu misschien genoeg mainstream-aandacht om een vervolg werkelijkheid te laten worden.

Is er niet al een vervolg?

De show heeft wel een vervolgserie, The Legend Of Korra, maar de serie is niet beschikbaar op Netflix. De serie speelt zich 70 jaar na het einde van de eerste serie af en volgt de volgende Avatar na Ang, de titulaire Korra.

De show kreeg veel lof gedurende de tijd dat deze werd uitgezonden van 14 april 2012 tot 19 december 2014. Oorspronkelijk deed de show het goed met zijn doelgroep van kinderen, pre-tieners en jongere tieners en zelfs met fans die zijn opgegroeid met de originele Avatar The Last Airbender-serie en die nu volwassen zijn of al volwassen zijn.

Afbeelding
Afbeelding

De serie wordt vooral geprezen om zijn diversiteit. De originele serie werd ook geprezen voor het hebben van een zeer diverse cast van personages, vooral voor een geanimeerde show, maar de diversiteit was voornamelijk gebaseerd op het hebben van personages met verschillende raciale achtergronden. The Legend Of Korra zette dit voort met zijn eigen cast van raciaal diverse karakters, maar het maakte ook furore in de geanimeerde showwereld door te onthullen dat Korra zelf biseksueel was.

Dit was een van de eerste grote voorbeelden van een tv-show die gericht was op kinderen met een openlijk LHBT+-hoofdpersonage, evenals met een vrouwelijk hoofdpersonage in een actieserie. Korra kwam ook niet alleen uit met haar seksualiteit, ze werd zelfs getoond in een relatie met een ander vrouwelijk personage. Dit leverde de show veel respect op.

In de afgelopen jaren is de liefde van oudere fans die de originele serie keken toen ze kinderen waren, echter afgenomen en hebben ze enkele klachten geuit. Veel fans van de originele serie zeggen dat hoewel Korra stevig is gemaakt en het goed doet in zijn doelgroep, het gewoon een beetje middelmatig is in het aangezicht van zijn voorganger als geheel.

De kans is groot dat deze mening voortkomt uit de nostalgie van fans die de originele serie zien opgroeien, maar dit is een mening van nieuwere fans die onlangs beide series voor het eerst hebben gezien, dus er is wat geloofwaardigheid van deze mening.

Fans hebben het erover gehad een show te willen die gebaseerd is op de avonturen van de cast van de originele show als volwassenen. We hebben daar iets van te zien gekregen via The Legend Of Korra, evenals enkele stripboeken die de gebeurtenissen weergeven die onmiddellijk na het einde van The Last Airbender plaatsvonden.

Afbeelding
Afbeelding

Moet Nickelodeon nog een serie maken?

Dit roept de vraag op, gaat Nickelodeon een nieuwe serie maken binnen de wereld van de show, en zouden ze dat ook moeten doen? Het is duidelijk dat er belangstelling is voor de nieuwe serie bij alle nieuwe fans die zijn verschenen sinds The Last Airbender op Netflix is uitgebracht, evenals oude fans die eraan worden herinnerd hoeveel ze van de serie houden.

Afbeelding
Afbeelding

Veel hiervan komt voort uit hoe geliefd de personages zijn, vanwege hoe goed ze waren. Fans willen gewoon meer van hun avonturen en interacties met elkaar zien. Veel van wat een nieuwe serie zou zijn met volwassen versies van de originele crew, zou echter waarschijnlijk niet spannend zijn. Dit komt omdat het zou moeten fungeren als een prequel van The Legend Of Korra en zich zou moeten houden aan de informatie die in die show werd gegeven. Dit betekent dat we al zouden weten wat er met de personages zou gebeuren.

Zo'n obstakel kan de veranderingen van een andere show die de originele personages volgt, verminderen, maar de wereld van Avatar heeft nog steeds veel potentieel voor goede verhalen. De Avatar-cyclus is al tientallen generaties actief en elke show ter wereld zou zich kunnen concentreren op een van de avatars die in de tijd bestonden. Een vervolg op The Legend Of Korra is ook mogelijk, misschien zelfs een die geen Avatar volgt, maar gewoon een normale bender in de wereld.

Een anthologiereeks is misschien de juiste keuze, gericht op de levens en gebeurtenissen van verschillende benders uit verschillende landen, waarbij elke aflevering zich richt op een ander personage. Er kunnen zelfs overkoepelende verhaallijnen zijn die de personages in Avengers-stijl samenbrengen.

Aanbevolen: