RHONJ: 5 redenen waarom Teresa een geweldige huisvrouw is (& 5 Ze zou ontslagen moeten worden)

Inhoudsopgave:

RHONJ: 5 redenen waarom Teresa een geweldige huisvrouw is (& 5 Ze zou ontslagen moeten worden)
RHONJ: 5 redenen waarom Teresa een geweldige huisvrouw is (& 5 Ze zou ontslagen moeten worden)
Anonim

In 2009 bracht Bravo zijn vierde stad uit voor de Real Housewives-franchise: New Jersey. De cast bestond uit vijf vrouwen: Dina en Caroline Manzo, Jacqueline Laurita, Danielle Staub en Teresa Giudice. Van alle fantastische dames is Teresa een van de weinigen die de tand des tijds heeft doorstaan. De show is al 10 seizoenen aan de gang en ze heeft geen moment overgeslagen.

Sinds Teresa echter al 10 jaar in de realityshow zit, denken sommige fans dat haar tijd bijna om is. Met hoeveel meer kan Teresa ons verrassen, en wat heeft ze nog meer te vertellen dat we nog niet hebben gezien?

10 We houden van haar: ze is een OG

Hoeveel nee-zeggers er ook zijn over Teresa, ze heeft respect nodig omdat ze een originele huisvrouw is. Ze hielp Real Housewives of New Jersey op te bouwen tot waar het nu is en heeft achter belangrijke verhaallijnen gestaan. De ster zijn van een reality-tv-programma kan zijn voordelen hebben, maar het is ook erg belastend en kan ook schadelijk zijn. Het feit dat Teresa al haar kaarten op tafel heeft gelegd, zegt iets over het soort persoon dat ze is.

9 Ontsla haar: ze is een vreselijke karakterrechter

Zodra Teresa weer bevriend raakte met voormalig vijand Danielle Staub, gingen rode vlaggen uit. De twee hadden zo'n duister verleden en het was schokkend dat Teresa na de dood van haar moeder contact met haar opnam.

Ze heeft keer op keer te horen gekregen dat ze een slecht karakter heeft en dat ze niet dat onderbuikgevoel heeft als het gaat om mensen met slechte bedoelingen. Sommige fans vinden het geweldig dat Teresa de hoofdweg heeft gekozen, terwijl anderen denken dat ze met de duivel danst.

8 We houden van haar: we kunnen niet stoppen met kijken naar haar dynamische familie

Als Teresa er niet was geweest, zouden Melissa en Joe Gorga niet in The Real Housewives of New Jersey te zien zijn. Toen Melissa en Joe in seizoen drie in de show kwamen, was het logisch in de wereld, aangezien Teresa haar hele leven om haar familie draaide. Als ze voor de lange termijn in de show zou blijven, moesten haar schoonzus en broer dat ook zijn.

Als het gaat om haar vier dochters en haar man, is er geen einde aan het drama en de opwinding. Helaas heeft haar relatie met Joe een flinke deuk gekregen, maar dat is des te meer reden om haar in de show te houden!

7 Ontsla haar: ze neemt nooit verantwoordelijkheid

Het is moeilijk voor mensen om hun fouten toe te geven en sorry te zeggen; en hetzelfde kan gezegd worden voor Teresa. Ze neemt zelden verantwoordelijkheid als het gaat om de slechte dingen die ze heeft gedaan of gezegd. En als ze vervolgens probeert uit te leggen waarom ze deed wat ze deed, zijn haar excuses zelden logisch. Ze praat in cirkels als een manier om van de situatie af te wijken.

Een goed voorbeeld hiervan is toen ze op een RHONJ-reünieshow was en ze sprak over de misdaden die zij en Joe hadden begaan. In plaats van haar wandaden toe te geven, zei ze dat ze niet begreep wat ze tekende en er nooit naar heeft gekeken…

6 We houden van haar: we moeten zien hoe haar relatie met Joe verloopt

Toen Joe Giudice uit de gevangenis kwam, kwamen hij en zijn familie erachter dat hij vanuit de VS terug naar zijn geboorteland Italië werd gedeporteerd. Hij mocht om welke reden dan ook niet terugkeren naar Amerika, ook al wonen zijn dochters en vrouw daar.

Teresa zei een paar keer dat als Joe zou worden uitgezet, ze een echtscheiding zou aanvragen omdat ze de lange afstand niet zou kunnen doen en ze haar huis niet naar Italië wilde verlaten. Door Teresa in de show te houden, kunnen fans erachter komen wat er zal worden van haar relatie met Joe en hoe hij ouders uit een ander land heeft.

5 Ontsla haar: een reality-tv-show was de ondergang van haar gezinsleven

Heeft Teresa roem in een reality-tv-show verkiezen boven een 'normaal' leven? Het lijkt er zeker op. Na 10 jaar in de show te zijn geweest, hebben fans Teresa zien uitgroeien tot een publieke figuur, moeder van vier kinderen worden, naar de gevangenis gaan, de dood van haar moeder zien, ruzie met de huisvrouwen…

Het is oneindig. Je kunt niet anders dan denken dat ze dezelfde problemen zou hebben als er geen cameraploeg was die haar volgde.

4 We houden van haar: ze is vermakelijk

Zo dwaas of zo naïef als Teresa kan zijn, ze is zeker vermakelijk. Als een huidige alleenstaande moeder van vier kinderen is het hilarisch inspirerend om haar als Wonder Woman te zien rondrennen. Er is niets dat Teresa niet kan doen.

Op RHONJ lijkt Teresa altijd in de schijnwerpers te staan, in het drama, en zegt ze iets memorabels - ze is geen saai persoon om op het scherm te hebben.

3 Ontsla haar: ze is zelfbetrokken

Teresa heeft veel dierbaren verloren tijdens het filmen van de Real Housewives of New Jersey. Haar relatie met Caroline, Jacqueline, Kathy en Jackie is allemaal aangetast. Wat erger is, is dat ze niet beïnvloed lijkt door de vrienden die ze verloor. De enige reden waarom ze huilt als ze ruzie maakt met haar schoonzus Melissa is omdat zij de enige persoon is die tussen haar en haar broer Joe staat. Teresa is ongelooflijk betrokken bij zichzelf en pas na haar eigen succes. Alles wat ze doet lijkt erg manipulatief en egoïstisch te zijn.

2 We houden van haar: ze is belangrijk voor de serie

Zeg wat je wilt, maar Teresa is belangrijk voor het succes van RHONJ. Ze is een directe link tussen veel van de meisjes, wat een duidelijke verschuiving in vriendschappen kan veroorzaken.

Omdat Teresa een OG-huisvrouw is, hebben fans haar hele familie en vriendenkring leren kennen. Zonder Teresa erbij zouden die connecties misschien niet standhouden in een realityshow.

1 Ontsla haar: Bravo beloont slecht gedrag

Met de opkomst van de MeToo- en BlackLivesMatter-beweging, hebben tv-shows de wet vastgelegd over wat acceptabel is en wat niet. Bravo is tussenbeide gekomen en heeft wijzigingen aangebracht in shows zoals Southern Charm, Below Deck en Vanderpump Rules, en Real Housewives zou de volgende kunnen zijn. Dat gezegd hebbende, ging Teresa naar de gevangenis voor een zeer ernstige misdaad. In plaats van haar te ontslaan, gaf het netwerk haar een plek op het rooster en kreeg ze zelfs een boekdeal. Haar acties en gedrag buiten de camera rechtvaardigen geen tweede of derde kans.

Aanbevolen: