Hoe de MCU Phase 4 het bovennatuurlijke zal verkennen

Inhoudsopgave:

Hoe de MCU Phase 4 het bovennatuurlijke zal verkennen
Hoe de MCU Phase 4 het bovennatuurlijke zal verkennen
Anonim

MCU Phase 4 neemt fans mee op een vreemdere, trippierre reis dan de gebruikelijke heroïek van goed versus kwaad die fase 3 kenmerkte, en eindigde met Avengers: Endgame.

Hoewel de enorme wereldwijde populariteit van Endgame bewees dat Marvel Studios hun live-actiegame goed oppakte, is er één element van de stripwereld waarvan sommige fans klagen dat ze tot nu toe hebben gemist: de buitenaardse gekte van bovennatuurlijke monsters en fantasierijken.

Zelfs MCU Spider-Man heeft tot nu toe niets van zijn bovennatuurlijke Spidey-gevoel. Nu Phase 3-iconen zoals Captain America en Tony Stark zijn verdwenen, lijkt Phase 4 fans mee te nemen naar een veel groter en vreemder universum, vol met personages die we misschien nog niet in de films hebben gezien.

Scarlet Witch zal de magie in WandaVision brengen

WandaVision staat nog steeds gepland voor release in december 2020, waarmee Fase 4 op tv van start gaat. De langverwachte serie lijkt een grote dosis magie naar de MCU te brengen.

"Het wordt raar", vertelde Olsen aan fans op San Diego Comic-Con 2019. Ze onthulde ook dat de serie zou ingaan op waar ze de Scarlet Witch-naam vandaan had.

Er is tot nu toe weinig bekend over het complot, maar de Scarlet Witch is al iemand die tijd en realiteit kan verdraaien. Een andere vraag doemt op in het personage van Vision, die tweemaal door Thanos werd vermoord. Hoe zal hij in WandaVision verschijnen? Gebruikt Wanda haar magie om hem terug te brengen?

The Eternals hanteren oude en krachtige magie

Terwijl de Avengers verlof nemen van Phase 4, gaat The Eternals op 12 februari 2021 in première en introduceert een nieuwe superheldengroep. Het zijn oude onsterfelijken die over de aarde hebben gewaakt, en ze zijn in eeuwige oorlog met de Deviants, de slechte kant van de onsterfelijke medaille. Natuurlijk zitten de mensen in het midden.

De krachtige cast omvat Salma Hayek als Ajak en Angelina Jolie als Thena, en in de strips zijn de Eternals een mix van mythologie en magie, waarbij de concepten van tijd en ruimte worden verbogen. Het verhaal zal zeker nieuwe fantasie-elementen introduceren in de MCU

Doctor Strange Links naar WandaVision And Beyond

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om Doctor Strange in the Multiverse of Madness, dat op 25 maart 2022 uitkomt, zegt de titel het eigenlijk al. Endgame opende het Multiversum en het is tijd voor de goede dokter om erin te duiken. Er zal een directe connectie zijn met WandaVision en het verschijnen van Elizabeth Olsen's Scarlet Witch in Doctor Strange 2 is bevestigd.

Sommige van de onvermijdelijke geruchten kunnen wijzen op aanwijzingen. De laatste berichten over de casting voor de film zeggen dat filmmakers op zoek zijn naar een jonge Puerto Ricaanse actrice voor de rol van America Chavez, ook bekend als Miss America. In de strips is Amerika een tiener die werd opgevoed door twee moeders in de utopische parallel, een realiteit waar de tijd niet stroomt zoals in de onze.

Moon Knight – Gek of bezeten?

Maan Ridder
Maan Ridder

Moon Knight, ook bekend als Marc Spector, is een burgerwacht die in de war is over de vraag of hij bezeten is door Khonshu, een oude Egyptische maangod, of dat hij gewoon lijdt aan een ernstige psychische aandoening. Er zijn niet veel anders dan geruchten over de serie die is uitgesteld, maar recente rapporten zeggen dat de opnames in november 2020 zullen beginnen, met de tv-première naar verwachting in 2022.

Moon Knight is een andere stripmiljardair die misdaad bestrijdt met dure gadgets, maar in zijn geval heeft hij ook superkrachten gekregen van de geest van de Egyptische god.

Hoewel er nog zoveel onbekend is over de toekomst van de MCU met de sluiting van de industrie, wijzen de aanwijzingen allemaal op een magische en horror-aangedreven fase 4.

Aanbevolen: