Kristen Stewarts nieuwe rol draait om de meest cruciale jaren van prinses Diana

Kristen Stewarts nieuwe rol draait om de meest cruciale jaren van prinses Diana
Kristen Stewarts nieuwe rol draait om de meest cruciale jaren van prinses Diana
Anonim

De laatste tijd zijn er enorm veel biografische korte films en documentaires ontstaan. Het is waar dat boeiende verhalen over beroemdheden nooit saai worden, elke filmmaker heeft een eigen manier om het te vertellen en fans lijken van elke versie ervan te houden. Dit is precies waarom we vaak tonnen films en documenten vinden die zijn gebaseerd op een enkele beruchte of legendarische celeb. Deze keer is het een aankomende film gebaseerd op het leven van wijlen prinses Dianna genaamd Spencer. Er zijn al een paar op Diana gebaseerde films in omloop, maar deze is niet zomaar een nieuwe in de rij vanwege een reeks redenen.

De grootste aankondiging over de film is onlangs gedaan - Spencer heeft Twilight-ster Kristen Stewart in de hoofdrol als de prinses van Wales, Diana. De regie is in handen van de veelgeprezen Chileense filmmaker Pablo Larraín, die de architect was achter de voor een Academy Award genomineerde films No en Jackie. Naast Larraín wordt aan het script gewerkt door de Engelse scenarioschrijver Steven Knight, wiens kredieten films als Locke, Amazing Grace en Dirty Pretty Things omvatten. Een getalenteerde groep mensen is aan het werk.

Zoals eerder vermeld, is de film in kwestie geen typische prinsesfilm waarin alles gaat zoals ze wil, vrolijk en gelukzalig, in plaats daarvan is het de demonstratie van een prinses als een sterke vrouw wiens fundamentele overtuiging haar wegjaagt van de koninklijke familie.

Pablo Larraíne is zo vriendelijk geweest om ons naar het verkoopargument van de film te laten gaan. In de woorden van Larraíne werd de essentie van de film volkomen duidelijk. In een gesprek met de Deadline verklaarde de filmmaker: We zijn allemaal opgegroeid, althans ik deed dat in mijn generatie, lezen en begrijpen wat een sprookje is. Meestal komt de prins en vindt de prinses, nodigt haar uit om zijn vrouw te worden en uiteindelijk wordt ze koningin. Dat is het sprookje. Als iemand besluit om niet de koningin te zijn en zegt: ik ga liever mezelf zijn, dan is dat een grote, grote beslissing, een sprookje op zijn kop … dat is het hart van de film.”

De film omvat het meest cruciale deel van Diana's leven toen ze een aantal radicale veranderingen doormaakte als gevolg van haar eigen beslissingen. Spencer concentreert zich op haar scheiding van prins Charles en volgt hoe ze in de loop van een week tot het besef kwam dat haar koninklijke leven op haarzelf drukte. Bovendien duikt het in wat haar ertoe bracht om te stoppen met prins Charles.

Kristen Stewart is ongetwijfeld een veelzijdige artiest die een aantal zeer moeilijke rollen in stijl heeft neergezet. En een prinsessenrol is niet nieuw voor de ster. Ze speelde in Sneeuwwitje en de jager als Sneeuwwitje. Hoewel Sneeuwwitje een fictief sprookje is en nergens in overeenstemming is met prinses Diana, zal het Stewart zeker helpen om in de prinsesavatar te komen. Net als fans is zelfs de filmmaker blij om Stewart aan boord te hebben in de hoofdrol.

Larraín lijkt ervan overtuigd dat Kristen Stewart de rol het beste tot zijn recht zal doen komen. Sprekend over Kristen die perfect bij de rol past, zei de filmmaker: "Ze is een vrouw die tijdens de reis van de film beslist en beseft dat ze de vrouw wil zijn die ze was voordat ze Charles ontmoette." Larraín voegde toe: "Om dit goed te doen, heb je iets heel belangrijks nodig in film, namelijk mysterie. Kristen kan veel dingen zijn, en ze kan heel mysterieus en heel kwetsbaar zijn en uiteindelijk ook heel sterk, en dat is wat we nodig hebben. De combinatie van die elementen deed me aan haar denken."

Volgens Larraíns beschrijving van de rol, lijkt Kristen in feite een stuk beter dan de rest, omdat we haar ongelooflijke prestaties hebben gezien in de categorieën die door hem zijn gedefinieerd: als een sterke vrouw in de Twilight-serie en een mysterieus meisje in Persoonlijke shopper.

Bovendien wees Larraín er ook op dat Kristen net zo enthousiast is over het project. Hij prees de actrice voor haar ijver en zei: "We zijn erg blij om haar te hebben, ze is erg toegewijd. De manier waarop ze reageerde op het script en hoe ze het personage benadert, is heel mooi om te zien. doe iets verbluffends en intrigerends tegelijk. Ze is deze natuurkracht."

De productie zou begin 2021 moeten beginnen, dus we zullen onze paarden minstens een jaar of zo moeten vasthouden.

Aanbevolen: