Er zit slecht bloed tussen 'Queer Eye' en 'RHONY' Hier is waarom

Inhoudsopgave:

Er zit slecht bloed tussen 'Queer Eye' en 'RHONY' Hier is waarom
Er zit slecht bloed tussen 'Queer Eye' en 'RHONY' Hier is waarom
Anonim

De huisvrouwen blijven rijk omdat ze eigenlijk niet graag zelf betalen, en Berk moest dat op de harde manier leren

Queer Eye's interieurontwerper Bobby Berk morste wat thee op The Jenny McCarthy Show over een keer dat zijn winkel werd beroofd. En schokkend genoeg gaat het om een huisvrouw uit The Real Housewives of New York City. Het 'Fab Five'-lid vertelde over een keer dat een huisvrouw 'uit zijn winkel stal' en vertelde wat er gebeurde. Maar Berk noemde geen namen, dus nu raden fans welke huisvrouw hem zou hebben opgelicht.

Beschuldigingen gemaakt

Daily Mail heeft zijn verhaal uit The Jenny McCarthy Show getranscribeerd en dit is hoe Berk het verhaal vertelde: "Ik had jaren geleden een New Yorkse huisvrouw in mijn winkel in New York, en [zij] had zoiets van, oh ik Ik koop deze nieuwe plek. Het bleek dat ze het natuurlijk niet kocht. Ze bezat niet eens de laatste die ze had in de show waarvan ze zei dat ze die bezat. Ze zegt: ik wil dat je binnenkomt en het allemaal ontwerpt. Ik zet je in de show. En ik was nog niet op tv. Ik hield nog steeds een beetje van de Housewives, dus ik had zoiets van, oh, oké, maar voor de duidelijkheid, ik doe het niet gratis. Ik hoef het niet gratis te doen. Ik weet niet per se of de Housewives echt de exposure is die ik wil, dus ik zal het tegen kostprijs voor je doen. En ze heeft zoiets van, oké, oké, dat werkt." Maar vanaf daar ging het bergafwaarts. Nadat Berk ermee instemde om met haar samen te werken, begon haar man Berk te bellen en hem te pesten om het werk gratis te doen. Maar Berk zette zijn voet op de grond en eindigde Hij zei: "Eindelijk had ik zoiets van, weet je wat? Ik doe het niet alleen niet gratis, ik doe het niet meer. Ik heb dit niet nodig."

De huisvrouw en haar man konden dit allemaal niet goed vinden en bedachten hoe ze konden krijgen wat ze wilden. Berk legde uit: "Ze kwam de week erop mijn winkel binnen toen ik er niet was en vertelde mijn personeel dat ik had gezegd dat ze alles uit de winkel kon halen dat ze haar huis wilde ontwerpen voor de shoot en hier was haar verdienste kaart en als ik niets terugbreng, als ik iets leuk vind, kun je gewoon de creditcard belasten." Ze 'ruimde de winkel' en nam wat ze maar wilde en natuurlijk kon het personeel geen contact opnemen met de huisvrouw of de producten terugkrijgen en toen ze probeerden haar kaart te belasten, werd deze steeds geweigerd. Toen Berk eindelijk in staat was de huisvrouw en haar man te confronteren, zeiden ze: "Weet je wat? Laten we dan naar de rechtbank gaan. Dit wordt goede tv. betaal je."

Een dure les geleerd

Deze ervaring heeft Berk ertoe gebracht te erkennen dat "Beroemdheden vervelend kunnen zijn" en dat "er vaak mensen zijn die alles gratis verwachten." Hierdoor is hij veel kieskeuriger geworden bij het beslissen met wie hij gaat werken. Hij legde uit dat zelfs beroemdheden onbetrouwbaar kunnen zijn en zei: "Als je iemand in deze branche bent, moet ik je echt kennen, want toen ik deze voor het eerst ontmoette persoon, ik had zoiets van, oh, ze is geweldig. Maar ik kende haar niet echt."

Wie is deze mysterieuze huisvrouw?

Us Weekly en fans denken dat Berk zou kunnen verwijzen naar huisvrouw Aviva Drescher, die in seizoen 5 en 6 verscheen. Fans geloven dit omdat Berk Drescher in 2014 een 'oplichter' noemde. Tijdens haar tijd op RHONY dachten de andere dames dat er iets vaags aan Drescher was en beschuldigden haar zelfs van liegen over een ziekte. Dus zij kan het zijn geweest, maar het kunnen ook een heleboel andere huisvrouwen zijn, aangezien de meeste mensen in de show graag proberen dingen gratis te krijgen.

Dit seizoen gaat Ramona Singer naar een magazijn en probeert ze haar beroemdheid en Instagram-aanhang te gebruiken om korting te krijgen voor haar verjaardagsfeestje. Er was een andere keer dat Bethenny Frankel Singer beschuldigde van het stelen van een dure jurk. Luann de Lesseps is er ook van beschuldigd mensen niet te betalen voor hun tijd of producten. En Sonja Morgan is de koningin omdat ze haar connecties gebruikt voor gratis spullen. Dit is ook een trend in andere franchises, zoals toen LeeAnne Locken van The Real Housewives of Dallas in feite haar hele bruiloft betaald kreeg door 'gunsten'. Blijkbaar blijven de Housewives rijk omdat ze eigenlijk niets graag zelf betalen, en Berk moest dat op de harde manier leren.

Aanbevolen: