Geen stuntdubbel voor Charlize Theron ondanks blessure bij het filmen van 'The Old Guard

Inhoudsopgave:

Geen stuntdubbel voor Charlize Theron ondanks blessure bij het filmen van 'The Old Guard
Geen stuntdubbel voor Charlize Theron ondanks blessure bij het filmen van 'The Old Guard
Anonim

Charlize Theron speelt al een tijdje in succesvolle actiefilms en dat heeft zeker de manier veranderd waarop mensen naar vrouwen in die categorie kijken. In een recent interview in The Howard Stern Show zegt Charlize zelfs dat het lijkt alsof het genre een facelift heeft gekregen, en ze is blij dat ze er nu, samen met andere vrouwen, met meer vrijheid in kan stappen.

Volgens de actiester stapte ze over naar het actiegenre om te laten zien dat vrouwen het net zo spannend en leuk kunnen maken als mannen. Ze voegt er ook aan toe dat het nooit haar bedoeling was om te proberen te vechten als een man. Charlize wil precies weergeven hoe vrouwen zouden vechten door een intensieve training te volgen, de stunts te doen en voor haar het risico te nemen behoorlijk ernstige verwondingen te krijgen.

Gewond raken door de vechtscène van de oude garde

Charlize Theron speelt de onsterfelijke krijger Andromache van Scythia in de nieuwe film van Netflix, The Old Guard, die op 10 juli 2020 in première gaat. Het is een verhaal van een krijger die duizenden jaren geleden is geboren om steeds opnieuw te sterven en te behouden vechten elke keer dat ze herrijzen. Het is gebaseerd op een graphic novel-serie van de bestverkopende stripboekschrijver Greg Rucka, die ook het scenario voor de film heeft gemaakt.

Uiteraard vraagt die rol om weer een intense training en stunts. In deze IGTV-clip van het interview van The Howard Stern Show met Charlize, onthult de actrice dat ze het ligament van het bot van haar duim scheurde tijdens het opnemen van een vechtscène voor de film. Volgens Charlize kwam haar duim vast te zitten aan het kostuum van een man toen ze hem vastpakte.

De actrice lijkt die ernstige verstuiking niet erg te vinden. Ze zegt dat ze het erger had toen ze Aeon Flux fotografeerde, waar ze gekke stunts moest doen omdat ze dit anime-personage speelde met onwerkelijke vaardigheden. Ze raakte bijna verlamd toen ze binnen 3 maanden een backbend probeerde te perfectioneren met enkele trainers van Cirque du Soleil.

Charlize Theron wil geen stuntdubbel

Howard Stern vraagt waarom Charlize intensieve training ondergaat met jongens die Keanu Reeves trainen voor John Wick en het risico lopen hun ribben te breken als er stuntmensen zijn die dat voor hen kunnen doen. De actiester legt uit dat het eigenlijk heel zeldzaam is om zulke verwondingen op te lopen, en het is niet zo dat je daar naar binnen gaat om jezelf voor te bereiden op dergelijke verwondingen.

Ze zegt dat ze bijna verlamd raakte door het schieten van stunts in Aeon Flux omdat ze iets probeerde te doen waarvan ze wist dat ze het niet kon beheersen in de korte tijd die ze kreeg.

Toch wil ze geen stuntdubbel om haar vechtscènes te doen om haar er goed uit te laten zien, aangezien ze gelooft dat ze met het juiste team een choreografie kan creëren die binnen haar mogelijkheden ligt en die haar in staat stelt om een verhaal als acteur tegelijkertijd.

Aanbevolen: