Jack Black liep een blessure op tijdens het filmen van 'Tropic Thunder

Inhoudsopgave:

Jack Black liep een blessure op tijdens het filmen van 'Tropic Thunder
Jack Black liep een blessure op tijdens het filmen van 'Tropic Thunder
Anonim

Op dit punt in zijn carrière is Jack Black iemand die een wereldwijd publiek kent. De man heeft succes gehad in meerdere facetten van het bedrijf en hij heeft geweldig werk verricht voor de camera en in de opnamestudio. Of hij nu bekend is van de Kung Fu Panda-films of iets anders, Black is een succes geweest dat een indrukwekkend fortuin heeft vergaard.

In 2008 speelde Jack Black in Tropic Thunder met grote namen als Ben Stiller en Robert Downey Jr. De film was een enorme hit en blijft even grappig als altijd, maar het maken van de film was niet zo eenvoudig. Black raakte gewond en kreeg wekenlang last van de blessure terwijl hij een hilarische prestatie leverde.

Laten we terugkijken op de blessure van Jack Black door Tropic Thunder.

Jack Black heeft een opmerkelijke carrière gehad

Komische dynamo Jack Black is al jaren in het spel en de man is een favoriet bij fans geworden dankzij zijn komische timing en zijn unieke levering. Het is een lange weg geweest voor Jack Black, maar de man heeft het allemaal gezien en gedaan tijdens zijn tijd in Hollywood.

Black heeft veel succes gehad op het grote scherm, met films als Shallow Hal, Enemy of the State, High Fidelity, School of Rock, Anchorman en de Kung Fu Panda zijn slechts enkele van zijn hits.

Nog steeds niet onder de indruk? Black is ook een succesvolle muzikant die frontman is van de hilarische rockband Tenacious D. Het titelloze debuut van de band is platina gecertificeerd door de RIAA, en de band had zelfs een eigen show en een film die jaren geleden op het grote scherm verscheen.

Tijdens de jaren 2000 kwam Jack Black terecht in een met sterren bezaaide komische film die succesvol was, maar er uiteindelijk toe leidde dat hij gewond raakte terwijl hij op de set was.

Hij speelde in 'Tropic Thunder'

Naast Ben Stiller en Robert Downey Jr. speelde Jack Black in Tropic Thunder, een film met veel potentieel. De casting was briljant en het script was haarscherp.

In tegenstelling tot andere films waarin het leger centraal staat, was er al vroeg een moment waarop de cast op kamp ging, maar dankzij Ben Stiller veranderde er op het laatste moment iets.

Volgens Stiller, "zei ik: 'We moeten een bootcamp doen.' We gingen het doen zoals deze tweedaagse intensieve bootcamp op Hawaï toen de jongens daar kwamen repeteren. Ik zei dat we het moesten doen."

"Toen we steeds dichter bij de opnames kwamen, begon het schema vol te lopen en Downey deed Iron Man. Hij zou daar een paar dagen van tevoren aankomen en het werd uiteindelijk zo krap vanwege alle voorbereidingen die we deden voor de film die mijn producer op een dag naar me toe kwam en zei: 'Ok, hier is de keuze. We doen ofwel de tweedaagse bootcamp of we kunnen op zaterdagavond een cast-diner doen.' Ik had zoiets van: 'Laten we gewoon gaan voor het cast-diner. Dat zal veel leuker zijn,'" vervolgde hij.

Dit was een verstandige keuze, want het begon op een positieve noot. Al vroeg in de productie raakte Jack Black echter gewond.

Hij raakte gewond tijdens het filmen

F98D2751-3C6E-44A2-B1E7-72E46768E5F8
F98D2751-3C6E-44A2-B1E7-72E46768E5F8

Dus, hoe raakte Jack Black gewond tijdens het filmen van Tropic Thunder ?

Zoals Black uitlegde: "Op de allereerste opnamedag droeg ik het grootste pistool en ik moest rennen, schieten, duiken met het pistool en ik landde grappig op het pistool en ik hoorde iets knallen. Ik Ik heb mijn rib gekneusd en je weet hoe dat gaat, als je een ribkneuzing krijgt, duurt het ongeveer zes weken en ik kan niet helemaal inademen. Het is zo'n sleur."

Dit was al moeilijk genoeg om mee om te gaan, maar Black moest ook werken met een vrouwelijke waterbuffel, die niet zo meewerkte.

"We zouden de scènes doen, maar ik kon zien dat ze geagiteerd was. Op een gegeven moment sloeg ze [me] van haar af. Wonder boven wonder was het een veilige landing tussen een paar rotsblokken, " onthulde hij.

Ja, er gebeurde een beetje van alles terwijl Black en de jongens Tropic Thunder aan het filmen waren, maar gelukkig werd de film uiteindelijk een succes op het grote scherm. De ervaring was nog steeds moeilijk, maar het financiële succes van de film heeft er zeker toe bijgedragen dat het de moeite waard was.

Ondanks de blessure die hij al vroeg opliep, was Jack Black nog steeds in staat om een gedenkwaardige en hilarische prestatie te leveren in Tropic Thunder.

Aanbevolen: