Disney laat je achter de schermen bij het maken van 'Frozen 2

Inhoudsopgave:

Disney laat je achter de schermen bij het maken van 'Frozen 2
Disney laat je achter de schermen bij het maken van 'Frozen 2
Anonim

Into the Unknown: Making Frozen 2 is Disney's nieuwe documentaire die de kijkers een kijkje achter de schermen geeft van het productieproces voor het vervolg. De docu-serie van zes afleveringen ging op 26 juni exclusief in première op Disney Plus, en zal uitleggen wat er echt komt kijken bij het maken van de meest winstgevende animatiefilm aller tijden (Frozen 2 verdiende $ 972,7 miljoen internationaal en $ 477,4 miljoen thuis).

“Ontmoet het team achter de magie”

Om een korte samenvatting te geven, blijft een speelfilm van W alt Disney Animation Studios het verhaal volgen van koningin Elsa, die samen met haar sterke jongere zus en trouwe vrienden op een nieuwe zoektocht begint om de oorsprong te ontdekken van haar krachten en om haar ware zelf te vinden.

Uit de trailer die het bedrijf heeft uitgebracht, weten we dat we enkele intieme interviews kunnen verwachten met de crew en de stemcast van de film, waaronder Josh Gad en Kristen Bell, en songwriters, Robert Lopez en Kristen Anderson-Lopez.

Frozen 2 bewonderaars zijn in voor een grote traktatie, aangezien de filmmakers enkele ontroerende details over de productie delen. Co-regisseur Jennifer Lee zegt bijvoorbeeld dat de personages, in het bijzonder de twee zussen die ze creëerden, hun familie werden. En het creatieve team vertelt hoe de brieven van de fans die Disney vertelden dat het nummer Let It Go letterlijk hun leven heeft gered, extra druk en verantwoordelijkheid op hen legden. Gad zei zelfs in de trailer dat "de uitdaging was om door te gaan waar mensen verliefd op werden in de volgende film."

Disney laat je achter de schermen bij het maken van 'Frozen 2&39
Disney laat je achter de schermen bij het maken van 'Frozen 2&39

GERELATEERD: 18 dingen die de meeste mensen niet weten over het maken van "Frozen 2"

Het was niet gemakkelijk voor hen om het gewoon "los te laten"

De creatieve crew gaat ook in op het zenuwslopende proces van vertoningen, die elke drie maanden plaatsvonden en de nodige feedback gaven. De filmmakers beschreven het als behoorlijk stressvol.

De personeelsbijeenkomsten na de vertoningen zien er behoorlijk extreem uit, met veel creatieve uitdagingen en problemen om te ontleden, te begrijpen, te overwinnen en op te lossen. Lee zei dat het proces "een gevoel van verantwoordelijkheid en hoge verwachtingen met zich meebracht".

"Elke drie maanden vertonen we de film en de feedback kan behoorlijk intens zijn", zei de co-regisseur van de film. En toen ze het creatieve proces vanuit haar gezichtspunt beschreef, voegde Anna's stem, Kristen Bell, eraan toe: "In animatie schrijf je een script en dan neem je het op en dan gaan ze terug naar de tekentafel en het verandert dramatisch."

Aanbevolen: