90 Day Fiance: Waar zijn OG's Danielle en Mohamed nu?

Inhoudsopgave:

90 Day Fiance: Waar zijn OG's Danielle en Mohamed nu?
90 Day Fiance: Waar zijn OG's Danielle en Mohamed nu?
Anonim

Danielle Mullins en Mohamed Jbali zijn een product van 90 Day Fiance, het paar was te zien in het tweede seizoen van de populaire TLC-show. Het uitgangspunt van de show is dat Amerikanen online potentiële liefdesbelangen ontmoeten. Genoemde liefdesbelang reist vervolgens naar de Verenigde Staten en het paar heeft 90 dagen om in het huwelijksbootje te stappen. De vangst is dat als het paar besluit te stoppen, de niet-Amerikaan het land moet verlaten.

Danielle en Mohamed waren een ander tragisch liefdesverhaal dat te zien was op 90 Day Fiancé, waarbij hun relatie gedoemd was te mislukken. Critici beweerden dat Mohamed Danielle gebruikte voor een groene kaart, maar het is moeilijk om haar als slachtoffer te zien. Het schrift hing aan de muur en het was vrij duidelijk dat Mohamed niet verliefd was op zijn nieuwe vrouw. Het koppel stopte er uiteindelijk mee en gingen hun eigen weg.

Danielle en Mohamed staren elkaar aan
Danielle en Mohamed staren elkaar aan

Mohamed reisde vanuit Tunesië om een leven te beginnen met Danielle in de Verenigde Staten

De 26-jarige Mohamed Jbali reisde helemaal van Tunesië naar de Verenigde Staten om te trouwen met zijn 41-jarige internetvriendin Danielle Mullins. Wenkbrauwen gingen omhoog toen het onwaarschijnlijke paar in het huwelijksbootje stapte na slechts enkele maanden samen te zijn geweest. Hun korte verkering was niet de enige reden waarom critici hun twijfels hadden over Mohamed en Danielle, het was zijn weigering om zijn nieuwe bruid te kussen op hun intieme bruiloft. Hij beweerde dat het tegen zijn religie indruiste, maar niemand kocht het… behalve Danielle natuurlijk.

Mohameds lichaamstaal sprak boekdelen, kijkers over de hele wereld keken toe hoe de zeer sneue ceremonie plaatsvond. Niemand was voorbereid op wat zou volgen…

gebruikten Danielle en Mohamed elkaar?

Danielle kijkt naar een lachende Mohamed
Danielle kijkt naar een lachende Mohamed

Mohameds weigering om zijn bruid te kussen op hun bruiloft was slechts het begin van hun problemen. Gezien het feit dat de meeste oudere Amerikanen in de show op de een of andere manier eindigen met aanzienlijk jongere, geschikte liefdesbelangen uit ontwikkelingslanden die hopen op een beter leven. Het was helemaal niet verrassend dat Mohameds motief om met Danielle te trouwen misschien niet was wat ze had gehoopt. Hij had hoogstwaarschijnlijk de Amerikaanse droom willen leven, terwijl zij graag een leven wilde beginnen met een jongere, knappe man. Gebruikten ze elkaar?

Hun huwelijk werd gekenmerkt door leugens, beschuldigingen en drama

Danielle en Mohamed zittend tegenover de camera
Danielle en Mohamed zittend tegenover de camera

Hun huwelijk werd gekenmerkt door leugens, beschuldigingen en drama. Danielle had verzwegen dat ze in het begin veel schulden had bij Mohamed, en hij was daarentegen online aan het chatten met andere vrouwen. En in een ongemakkelijke aflevering tijdens een 90 Day Fiancé tell-all show onthulde Mohamed dat Danielle driftbuien zou krijgen en intieme relaties met hem zou eisen. Hij onthulde ook dat Danielle "slecht rook" en insinueerde dat de 90 Day Fiancé-ster een dokter moest zien. Onnodig te zeggen dat het paar de pauzes op hun tumultueuze huwelijk pompte.

Mohamed woont nog steeds in de Verenigde Staten en heeft nu zelfs een baan

Mohamed Jbali met een baard
Mohamed Jbali met een baard

Na hun zeer openbare en vijandige breuk werd gemeld dat Danielle dreigde Mohamed te laten deporteren en hem ervan beschuldigde haar te gebruiken om een groene kaart te krijgen. Wel, hij verliet Danielle twee maanden nadat hij zijn groene kaart had gekregen. Volgens Us Weekly, de in Tunesië geboren ster van 90 dagen verloofde, onthulde in een live-video op Facebook: "Ze (Danielle) had een advocaat die voor haar sprak. De rechter zei dat het klaar is en dat we gescheiden zijn. Ze vroegen of ik wil scheiden of nietigverklaring, ik zei dat het voor mij hetzelfde is."

GERELATEERD: Dit is waarom deze 90 dagen verloofde koppels het stopten

Mohamed is sindsdien verhuisd en woont nog steeds in de Verenigde Staten, hij is erg actief online en deelt foto's van zijn leven met zijn volgers. In december 2019 onthulde de realityster dat hij fulltime zou reizen als vrachtwagenchauffeur.

Danielle concentreert zich op zichzelf

Danielle Jbali draagt roze
Danielle Jbali draagt roze

Hoewel het voor Danielle misschien moeilijk was om te verhuizen nadat haar scheiding van Mohamed was afgerond, lijkt de 90 dagen verloofde aluin het tegenwoordig goed te doen. Ze is aardiger nu ze zich op haar welzijn concentreert en niet geobsedeerd is door Mohamed. Danielle is veel afgevallen door een gezonder dieet te volgen en detox-thee, vitamines en sporten te gebruiken. Al het harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen, Danielle ziet er prachtig uit en is schijnbaar gelukkig.

De 90 dagen verloofde alum is momenteel single en geniet van haar leven, ze had een tijdje geleden financiële problemen en naar verluidt vroeg ze om hulp van fans via GoFundMe.

Het is nu allemaal verleden tijd, want zowel Mohammed als Danielle lijken het beter te doen. Het duo staat nu op betere voet, drie jaar na hun vervelende scheiding. In een interview met Us Weekly onthulde Danielle gedeeltelijk: "We hebben elkaar vergeven en we bouwen een vriendschap op. Hij rijdt op de weg in een vrachtwagen. Ik maak me meer zorgen over zijn welzijn als vriend, en het is eng om daar alleen te zijn met dit alles aan de hand."

Aanbevolen: