Lin-Manuel Miranda deelt BTS-foto vooruitlopend op Disney+ Hamilton-debuut

Inhoudsopgave:

Lin-Manuel Miranda deelt BTS-foto vooruitlopend op Disney+ Hamilton-debuut
Lin-Manuel Miranda deelt BTS-foto vooruitlopend op Disney+ Hamilton-debuut
Anonim

3 juli zal de geschiedenis ingaan, als de dag waarop mensen die geen kans hebben gehad om de geweldige musical Hamilton te bekijken, dit vanuit het comfort van hun huis doen.

Vooruitlopend op de live-podiumproductie van het Broadway-succes dat Disney Plus bereikt, heeft maker Lin-Manuel Miranda wat inhoud achter de schermen gedeeld over het maken van de film.

Hamilton stond oorspronkelijk gepland voor een bioscooprelease op 15 oktober, maar is vanwege de lockdown verplaatst naar het streamingplatform.

De cast van Hamilton de musical op het podium
De cast van Hamilton de musical op het podium

'Hamilton'-film komt vandaag naar Disney Plus

“Een telescopische kraan naar het theater brengen voor Hamilfilm,” schreef Miranda bij een foto van de crew net voor het Richard Rodgers Theatre in New York City in juni 2016.

De veelgeprezen musical over de Amerikaanse Founding Father Alexander Hamilton ging in première in het Public Theatre in NY in 2015. Daarna verhuisde het naar Off-Broadway, Broadway, en ging op drie Noord-Amerikaanse tours, evenals een run in de West End in Londen in 2017.

Drie verschillende uitvoeringen werden samen gemonteerd voor de film, die het grootste deel van de originele Broadway-cast bevat, waaronder Miranda in de rol van Hamilton.

Broadway-legende Priscilla Lopez zat in het publiek tijdens het filmen

De acteur en schrijver deelde ook een openhartige foto van Broadway-legende Priscilla Lopez, die speelde als Camila in zijn musical In The Heights uit 2005, samen geschreven met Quiara Alegría Hudes. Lopez, bekend van haar rol in de langlopende hit A Chorus Line, zat in het publiek tijdens de eerste twee uitvoeringen die voor de film werden gefilmd.

“Mijn beschermengel Priscilla Lopez was in het publiek voor de eerste van twee optredens die we filmden. 26 juni 2016. Mijn kleedkamer was haar kleedkamer voor Heights, 'schreef Miranda.

Miranda's vader deelde een lieve foto van de cast

Miranda herschepte ook de anticipatie en opwinding van de uren voorafgaand aan een optreden op zijn Twitter-pagina.

Ten slotte plaatste Miranda een tweet van vijf minuten voordat de film op Disney+ verscheen. Hij heeft ook een foto geretweet die door zijn vader Luis was gepost, waarin hij de Hamilton-cast afbeeldde vlak voordat hij het podium betrad.

“Als we nu bij de Richard Rodgers waren, zouden alle acteurs zich verzamelen om Hamilfilm te bidden”, schreef Luis A. Miranda Jr..

De Schuyler Sisters op het podium tijdens een optreden van Hamilton
De Schuyler Sisters op het podium tijdens een optreden van Hamilton

Wat gaat Lin-Manuel Miranda nu doen?

Onder Miranda's aankomende projecten is er een verfilming van zijn musical In The Heights, die in 2021 in de bioscoop zal verschijnen. De acteur fungeert als uitvoerend producent en speelt de rol van Mr. Piragüero.

Hij zal ook een muzikale film regisseren met de titel Tick, Tick… Boom! met Andrew Garfield als aspirant-theatercomponist Jon. De film is een bewerking van de semi-autobiografische musical met dezelfde naam van wijlen componist Jonathan Larson.

Aanbevolen: