Jameela Jamil speelt DC's Zatana Zara niet Maar wie wel?

Jameela Jamil speelt DC's Zatana Zara niet Maar wie wel?
Jameela Jamil speelt DC's Zatana Zara niet Maar wie wel?
Anonim

Warner Bros. heeft onlangs aangekondigd dat het verder gaat met een live-action Zatanna Zatara-film.

Zatanna Zatara is een DC Comics-goochelaar-superheldin. Ze heeft de krachten van telepathie, teleportatie, telekinese en enorme kennis van magie en spreuken. Ze staat bekend om haar betrokkenheid bij de Justice League en Batman.

Zatara's belangrijkste verhaallijn in DC Comics draait om haar zoektocht naar haar vermiste vader. Dat leidt ertoe dat ze vecht met Batman en Robin en vervolgens lid wordt van de Justice League. Zatanna Zatara is ook overgestapt naar andere DC Comic-universums, met name die van John Constantine, waar ze een romantische relatie hadden.

Dus wie gaat de nieuwste superheldin spelen? De speculatie is al begonnen sinds Warner Bros. de aankondiging deed, en Jameela Jamil van de bekendheid van The Good Place leek zichzelf twee dagen geleden in de running te hebben gebracht.

Gerelateerd: 10 dingen die de meeste fans niet weten over Jameela Jamil van The Good Place

Jamil plaatste een tweet met een foto van zichzelf in een Zatara-kostuum, met als onderschrift: "Ik ben te onhandig voor deze rol, maar…."

In reactie op de tweet plaatste ScreenRant een artikel waarin stond dat Jamil op zoek was naar de rol en dat fans al enthousiast waren over het vooruitzicht.

Jamil heeft gisteren echter een tweet gepost waarin hij het ScreenRant-artikel als "hilarisch misleidend" noemde. Ze herhaalde dat ze te onhandig was om ooit de rol op zich te nemen en dat ze de (weliswaar perfecte) foto van zichzelf in kostuum alleen voor de lol deelde.

Zatanna Zatara
Zatanna Zatara

Dit roept echter nog steeds de vraag op wie zal worden gecast als Zatanna Zatara. Het Twitter-couplet bruist sinds de aankondiging door Warner Bros. Twitter-fans uiten opwinding over Warner Bros.' aankondiging.

Sommige fans vroegen Rebecca Hall om de rol op zich te nemen. Veel fans wezen op Hall's vertolking van Sarah Borden, de vrouw van een goochelaar in The Prestige. The Prestige was een psychothriller over goochelaars en was een van Hall's doorbraakrollen. Hall is ook een volleerd actrice en ziet er goed uit.

Fans lobbyden ook voor de Franse actrice Sofia Boutella. Boutella kreeg de publieke aandacht van gemene actierollen in Kingsman: The Secret Service en Atomic Blonde. Haar twitterfans wezen er vooral op dat ze er goed uitziet en de ervaring heeft een actiester te zijn.

DC Comics wordt natuurlijk altijd vergeleken met de MCU in de filmafdeling en is vaak bekritiseerd omdat het in veel opzichten tekortschiet. Als er echter één positief punt is van DC Comic-films, dan is het het feit dat ze succes hebben gevonden in het maken van geweldige films over vrouwelijke superhelden en antihelden.

Met het recente succes van Wonder Woman en Birds Of Prey, zou DC Comics het voortouw kunnen nemen bij het creëren van progressieve vrouwelijke personages in het stripgenre.

Aanbevolen: