De kantoordames leggen uit waarom ze Jim niet mochten na zijn breuk met Karen

De kantoordames leggen uit waarom ze Jim niet mochten na zijn breuk met Karen
De kantoordames leggen uit waarom ze Jim niet mochten na zijn breuk met Karen
Anonim

Jim en Pam zijn altijd het eindspel geweest voor toegewijde fans van de populaire NBC-komedie The Office. Hoewel sommige fans in conflict waren met Jims relatie met Karen, konden ze niet anders dan medelijden met haar hebben.

In een recente aflevering van de Office Ladies-podcast analyseerden Jenna Fischer en Angela Kinsey de aflevering met de titel 'Branch Closing'. Ze spraken allebei over hoe ze waren TeamKaren - ondanks het feit dat Fischer zelf Pam speelde!

Aan het einde van seizoen 2 besloot verkoper Jim Halpert (gespeeld door John Krasinski) Scranton te verlaten nadat hij was afgewezen omdat hij zijn liefde aan receptioniste Pam Beesly had bekend. In de eerste helft van seizoen 3 ontmoet Jim een verkoopvertegenwoordiger genaamd Karen in het Stamford-filiaal in Connecticut.

Karen in The Office wordt gespeeld door Rashida Jones
Karen in The Office wordt gespeeld door Rashida Jones

In de aflevering "Branch Closing" wordt de vestiging in Stamford gesloten en wordt ze samengevoegd met de vestiging in Scranton. Jim krijgt een baan aangeboden onder Michael Scott (gespeeld door Steve Carrell). In het begin aarzelt hij om de baan aan te nemen, zich realiserend dat hij Pam voor het eerst sinds de afwijzing weer zal moeten ontmoeten. Maar uiteindelijk neemt hij hem aan en moedigt hij Karen (gespeeld door Rashida Jones) aan om ook te komen.

GERELATEERD: Hier leest u hoe het veranderen van Michael Scott 'The Office' heeft gered en het zo succesvol heeft gemaakt

“Als ze je daar een baan aanbieden, vind ik dat je die moet aannemen”, zegt hij. Karen onthult in het talking head-interview met de cameraploeg dat ze gevoelens voor Jim heeft: "Ik denk niet dat hij op mij v alt of zo", zegt ze. “Maar ik ben een beetje in hem. Dus… daar ga je.”

In de aflevering van de podcast vonden Kinsey en Fischer het niet leuk dat Jim Karen niet vertelde over zijn gevoelens voor Pam. Kinsey vond het geweldig hoe Karen open was over haar gevoelens. Ondertussen heeft Jim haar nooit de reden verteld waarom hij niet terug wilde naar Scranton.

"Jim vertelt haar blijkbaar niet eens wat er met Pam aan de hand was," zei Fischer. 'Dus ze loopt Scranton binnen en ze heeft geen idee dat hij de receptioniste heeft gekust. Ze heeft geen idee dat er een vierjarige flirt was. Ze zei gewoon: 'Ik vind deze man leuk, ik ga naar Scranton en kijk wat er gebeurt.'"

GERELATEERD: Het kantoor: het huwelijk van Jim en Pam had oorspronkelijk een gekke draai

Kinsey voegde er ook aan toe dat Jim respectievelijk Karen had moeten vertellen dat hij terugging naar Scranton voor Pam. "We zijn nu erg Team Karen Filippelli", zei ze.

Fisher verdedigde Jim echter en zei dat zijn acties begrijpelijk waren.

GERELATEERD: 15 vragen die de kantoorfans nog steeds stellen

"Luister, ik kan Jims keuzes en zijn gedrag rechtvaardigen", zei ze. “Hij heeft een gebroken hart, hij is in de war, hij is verpletterd. We zijn allemaal slap geweest. We hebben hier allemaal versies van gemaakt in ons leven en hebben er versies van bij ons laten doen."

Office Ladies podcast is momenteel beschikbaar op Spotify, Apple Podcasts, Stitcher en Earwolf.

Aanbevolen: