O'Donnell vertelt Colbert dat Trump Dr. Fauci blokkeert om op tv-nieuwsshows te verschijnen

Inhoudsopgave:

O'Donnell vertelt Colbert dat Trump Dr. Fauci blokkeert om op tv-nieuwsshows te verschijnen
O'Donnell vertelt Colbert dat Trump Dr. Fauci blokkeert om op tv-nieuwsshows te verschijnen
Anonim

Norah O'Donnell sprak openhartig met Stephen Colbert over waarom ze geen rechtstreekse interviews met Dr. Fauci lijken te krijgen, en het antwoord zal je misschien verbazen.

Volgens O'Donnell staat de regering van Donald Trump het vermogen van Fauci om vrijuit te spreken met de burgers van Amerika in de weg. Zijn eersteklas medische informatie en zijn ongelooflijke kennis wordt achtergehouden om het publiek ten goede te komen, en is naar haar mening; wordt volledig geblokkeerd.

Colbert voegde zijn gebruikelijke komische momenten toe om het gesprek te verlichten, maar de boodschap was heel duidelijk.

O'Donnell vuurt op Trump

O'Donnell beweert dat de wereld wordt benadeeld. Ze stelt dat journalistiek "een openbare dienst" is en ze wil haar positie echt gebruiken om mensen voor te lichten over de realiteit en medische feiten rond het Coronavirus, maar… ze wordt geblokkeerd. Ze zegt dat "de zoektocht naar kennis daar sterk is", en zegt dat de laatste keer dat Dr. Fauci op de show was 3 maanden geleden was - in april. "Je zou denken dat elke regering zou willen dat een van de meest vertrouwde mannen in Amerika je woordvoerder is, om uit te leggen wat er aan de hand is en wat de regering doet."

Dit kan niet meer waar klinken. Er zijn veel vragen geweest over waarom we niets van Dr. Fauci horen, en de implicaties van het zwijgen opgelegd door Trump zijn zeker bij velen opgekomen. Echter, het horen van de realiteit van een vertrouwde nieuwsbron zoals O'Donnell terwijl ze haar frustraties uitte over het feit dat ze hem niet mochten interviewen, maakte deze situatie gewoon heel reëel. Ze zegt: "we hebben sinds april om Dr. Fauci verzocht" en zegt verder dat dit verzoek "meer dan een dozijn keer is ingediend en voortdurend wordt afgewezen door het Witte Huis."

Colbert maakte grapjes over hoe hij begreep waarom Fauci niet in zijn show zou worden toegelaten, maar hij vroeg O'Donnell naar de redenen waarom hij niet zou mogen spreken in de avondnieuwsuitzending. Ze verklaarde dat haar herhaaldelijk is verteld dat hij "niet beschikbaar" is.

Dr. Fauci wordt meer gerespecteerd

Om haar beschuldiging dat Trump de reden is dat Fauci wordt geblokkeerd en onderdrukt, verder te zetten, haalde ze enkele interessante feiten aan. O'Donnell gaf aan dat; "Uit peilingen blijkt dat 67% van de Amerikanen Dr. Fauci vertrouwt en slechts 24% vertrouwt de president als het om het virus gaat." Dat zijn een heleboel redenen voor Trump om zijn macht te gebruiken om de goede dokter het zwijgen op te leggen. Het is duidelijk dat Trump geen vertrouwde vertegenwoordiger is.

Het lijkt erop dat Fauci, die het niet eens is met de president, is geblokkeerd om zijn mening te delen, en als hoofd van het NIH-agentschap voor infectieziekten en waarvan O'Donnell ons herinnert dat hij verantwoordelijk is voor vaccinaties en wordt gefinancierd door de belastingbetaler dollars verdienen de burgers van Amerika te horen wat hij te zeggen heeft. Mensen willen graag meer feiten over de volksgezondheid uit een vertrouwde bron leren, maar dat lijkt niet snel te gebeuren.

Aanbevolen: