Krijgt de dochter van Mark Cuban, Alexis Sofia, al een voorproefje van roem?

Inhoudsopgave:

Krijgt de dochter van Mark Cuban, Alexis Sofia, al een voorproefje van roem?
Krijgt de dochter van Mark Cuban, Alexis Sofia, al een voorproefje van roem?
Anonim

Mark Cuban wil geen verwende kinderen opvoeden. De miljardair en vader van drie heeft officieel gezegd dat een van zijn grootste zorgen is dat zijn kinderen hun rijkdom als vanzelfsprekend beschouwen. "Dat is mijn grootste angst", onthulde hij in een interview in 2015, "dat ze opgroeien met de titel eikels." We voelen je, Mark!

Maar opgroeien met geld is één ding. Opgroeien met roem is een heel ander blik wormen. Wat zijn bedoelingen ook zijn, Mark Cuban wordt nu geconfronteerd met de mogelijkheid dat zijn tienerdochter Alexis Sophia internetberoemd gaat worden.

Hoe kreeg Alexis bekendheid? En wat vindt haar vader van alle media-aandacht die ze het afgelopen jaar heeft gekregen? Laten we erin duiken:

Alexis Sophia, TikTok Dancing Sensation

Mark Cuban is al lang duidelijk over de uitdagingen van het opvoeden van kinderen in een welvarend huishouden. Met een nettowaarde van $ 4,1 miljard dollar maakt Mark zich duidelijk geen zorgen over het maken van huur of het betalen voor school. De ondernemer heeft echter zijn bezorgdheid geuit dat zijn kinderen te rijk zullen zijn om aardig te zijn; daarom heeft hij zijn dochter Alexis verteld dat ze zijn fortuin niet zal aanraken. "Ze weet dat ze niet rijk zal worden," zei Cuban tegen ABC, "ze weet dat ze het zelf zal moeten verdienen."

Desalniettemin heeft Alexis een manier ontdekt om geld te verdienen met haar relatie met haar vader. De achttienjarige startte een TikTok-account waarop ze danst samen met haar vader. Ze heeft momenteel meer dan vierhonderdduizend volgers en acht miljoen likes.

Er is niets bijzonders aan haar video's. De meerderheid laat haar nonchalant grooven op een populair deuntje in haar slaapkamer of af en toe woonkamer. En hoewel Alexis een formele dansopleiding heeft gevolgd als ballerina, zien we haar nooit die opleiding gebruiken.

In plaats daarvan zien we haar de rol van haar vader in de clips benadrukken. Zijn aanwezigheid is tenslotte wat kijkers naar haar account trekt. En Alexis weet het - de hashtag MarkCuban is opgenomen in vrijwel al haar inhoud.

Mark Cuban's kijk op roem en ouderschap

Dus, wat vindt Mark Cuban van de hernieuwde bekendheid van zijn dochter? Ziet hij media-aandacht als gevaarlijk als een rijke opvoeding? De miljardair heeft nog steeds geen enkele opmerking gemaakt over de inspanningen van Alexis.

Hij is echter in verschillende van haar video's verschenen en lijkt geen bezwaar te hebben tegen haar keuze om zijn naam in de bijschriften te gebruiken. Hij lijkt ook niet veel scrupules te hebben over het verbuigen van het familiegeld.

In één video schrijft Mark: "Ik heb een basketb alteam en deze mf kan niet eens een vrije worp maken."

Het is duidelijk dat Mark er geen problemen mee heeft om zijn middelen te gebruiken om zijn dochter te helpen beroemd te worden, maar dat is niet per se een slechte zaak. Aan het eind van de dag, welke ouder wil zijn kinderen niet helpen? Het lijkt erop dat Mark Cuban geen uitzondering op die regel is.

Aanbevolen: