Een voorproefje van Kumail Nanjiani's lichaamstransformatie voor Marvel's 'Eternals

Een voorproefje van Kumail Nanjiani's lichaamstransformatie voor Marvel's 'Eternals
Een voorproefje van Kumail Nanjiani's lichaamstransformatie voor Marvel's 'Eternals
Anonim

Kumail Najiani wordt alom benijd omdat hij zijn opgevijzelde lichaamsbouw behoudt, zelfs tijdens een pandemie. De acteur is helemaal klaar om te worden gelanceerd in het Marvel Cinematic Universe in de nieuwe film Eternals, waar hij Kingo zal spelen, een bovenmenselijk wezen met het vermogen om energie uit zijn handen te schieten.

De acteur onthulde voor het eerst de adembenemende transformatie van zijn lichaamsbouw voor deze rol in 2019.

Hij onthulde later in veel interviews waar hij naartoe ging dat hij een streng dieet en een rigide trainingsregime moest volgen om dit gebeitelde lichaam te bereiken.

De acteur en komiek uit Silicon Valley heeft dit jaloerse lichaam zeker niet van de ene op de andere dag bereikt. Hoewel de foto's die uitkwamen deze prestatie er gemakkelijk uit laten zien, kostte het hem maanden van training om op te bouwen en een strikt dieet om een slank en omvangrijk uiterlijk te krijgen.

Toen de 43-jarige acteur net was begonnen met het trainingsregime voor zijn herfstuitje met de MCU Eternals. Telkens wanneer hij zichzelf martelde in de sportschool, hoorde de acteur en komiek in zijn geest iets dat hij beschreef als 'deels missie, deels pleidooi'.

Nanjiani is opgegroeid met stripboeken lezen en actiefilms kijken, dus toen hij eindelijk werd gebeld, dacht hij: "Ik speel de eerste Zuid-Aziatische superheld in een Marvel-film. Ik wil niet de sjofele bruine man zijn - ik wil eruitzien als iemand die kan omgaan met Thor en Captain America."

Dus, voor de voorbereiding reed Najiani elke dag een uur naar een discreet gelegen sportschool in Beverly Hills, en vreesde hij het hele regime dat gedurende de dag voor hem was gepland. Hij ging naar de sportschool sinds hij 16 jaar oud was, maar had nog nooit getraind voor iets dat zo intens was als het regime voor Eternals.

Afgezien van zware gewichten, gecompliceerde machines en vele reeksen oefeningen, geeft hij toe, was er een fase waarin elektrische stromen in het spel waren.

De vroege trainingsdagen waren zo brutaal voor zijn lichaam dat hij bijna moest overgeven. Tijdens die dagen van extreem ongemak, zegt de acteur dat hij leerde om afstand te nemen van zijn lichaam en zijn pijnen.

Vanwege wereldwijde gezondheidsproblemen en andere beperkingen is Chloe Zhao's Eternals een paar keer vertraagd. Fans willen echter graag zien wat de filmische ervaring gaat brengen, gezien de hype rond zijn superheld. Met zulke strikte trainingen, dieet en een pandemie die hem niet op een dwaalspoor hebben gebracht, kan men alleen maar aannemen dat hij net zoveel moeite in zijn karakter steekt.

Marvel's Eternals komt uit op 5 november 2021.

Aanbevolen: