MCU's Captain America kan zijn schild verkopen voor $ 54 miljoen

Inhoudsopgave:

MCU's Captain America kan zijn schild verkopen voor $ 54 miljoen
MCU's Captain America kan zijn schild verkopen voor $ 54 miljoen
Anonim

Hoeveel ben je bereid te besteden aan enkele van de beste filmrekwisieten? Voor Marvel-fans is de prijs voor enkele van de meest gewilde stukken meer dan je denkt. Ze vinden is nog moeilijker, net als proberen de Heilige Graal te vinden.

Maar er zijn mensen die een aardige cent voor deze rekwisieten zouden betalen, wat er ook gebeurt, en ze zullen voor niets stoppen om hun collecties groter te maken.

Kapitein Amerika
Kapitein Amerika

Maar stel je voor dat je de superhelden wordt waar je van houdt. Wat zou er voor nodig zijn en nog belangrijker, wat zou het kosten?

De prijs om een superheld te worden kan je bankrekening schaden, maar het is het zo waard, vooral als je een bepaald schild hebt. Dit is hoeveel het zou kosten om jezelf Captain America te maken, inclusief zijn beroemde schild, dat ook een behoorlijk indrukwekkende steun is in de echte wereld.

Er zijn veel voorbereidende kosten gemoeid met het maken van Captain America

Je zou een miljonair moeten zijn zoals Bruce Wayne om de kostuums, wapens en al het andere speelgoed dat superhelden gebruiken te kunnen betalen. Maar hoeveel zou het kosten om Captain America te zijn?

De financiële uitsplitsing van hoeveel het zou kosten, is op zich behoorlijk fors.

Steve Rogers was kapitein tijdens de Tweede Wereldoorlog en in die tijd kreeg een alleenstaande, ongehuwde man die kapitein was $ 2.400 per jaar betaald. Rogers was twee jaar kapitein voordat hij Captain America werd, dus dat betekent dat hij $ 4.800 had kunnen besparen.

Steve Rogers
Steve Rogers

Bij zijn transformatie tot Captain America werd hij 70 jaar bevroren, maar als hij dat geld op een bankrekening had gespaard, zou de rente al die jaren worden geïnd. Als hij de standaard maandelijkse rente van.03% van 1944 tot 2014, zijn spaargeld zou zijn gestegen tot $ 6. 009,60.

Er is ook een kans dat Rogers oorlogsobligaties had, die in de loop van de decennia ook in waarde zouden zijn gestegen.

Het overheidsproject om Rogers om te vormen tot Captain America zou ongeveer hetzelfde kosten als andere wetenschappelijke projecten in die tijd, inclusief de projecten waar Albert Einstein niet bij hoorde.

Abraham Erskin
Abraham Erskin

Uit historische gegevens blijkt dat Einsteins jaarsalaris in 1933 $ 10.000 was. Dat betekent dat de wetenschapper die aan Rogers werkte, Abraham Erskine, waarschijnlijk hetzelfde zou hebben betaald.

Howard Stark, die ook aan het project werkte, zou waarschijnlijk ook $ 10.000 verzilveren. Voeg alle laboratoriumapparatuur en andere benodigdheden toe, en het project zou in die tijd net zoveel kosten als elk ander project, namelijk $ 30, 000.

Het schild is het duurste onderdeel

Zoals elke Marvel-fan weet, is het schild van de kapitein gemaakt van Vibranium, een fictief metaal dat in de hele MCU wordt gebruikt. Het is vooral kostbaar omdat het alle energietrillingen kan absorberen, wat het uiteindelijk onverwoestbaar maakt.

Vibranium komt uit het Afrikaanse land Wakanda, de thuisbasis van Black Panther. Na vele geruchten over het bestaan ervan door de jaren heen, kreeg wetenschapper Dr. Myron MacLain er een paar in handen. In die tijd maakte MacLain sterke metalen voor de Amerikaanse regering tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Volledig per ongeluk creëerde MacLain het schijfschild dat het schild van Captain America wordt.

Captain America met zijn schild
Captain America met zijn schild

Als MacLain de Vibranium had betaald, zou het meer hebben gekost dan zijn eigen salaris. Toen T'Challa, de toenmalige koning van de Wakandans, het bestaan van Vibranium bekendmaakte, begon hij het uiteindelijk in kleine hoeveelheden te verkopen.

Het bleek een enorme markt te zijn en uiteindelijk begon de Afrikaanse koning het te verkopen voor 10.000 dollar per gram. Al snel konden de winsten van Wakanda een rijk, technologisch geavanceerd land maken.

Dat gezegd hebbende, zou het schild veel geld waard zijn. Aangezien het schild 12 pond weegt, zou het iconische accessoire meer dan $ 54 miljoen waard zijn.

Er zijn enkele andere kosten verbonden aan het maken van Captain America

Als je ook de geschatte kosten van de verschillende onderdelen van Captain America's uniform zou opsplitsen, inclusief zijn helm, riem, handschoenen en laarzen, zou het hoogstwaarschijnlijk uitkomen op iets meer dan $ 1.000. Aangezien hij drie verschillende pakken die de kosten zouden opdrijven tot meer dan $ 3.000.

Zijn pistool van militaire kwaliteit, in vergelijking met een echt militair pistool, komt op ongeveer $ 900. Hij rijdt in een Harley Davidson die ook $ 7.500 kost.

Kapitein Amerika
Kapitein Amerika

Als Rogers in de echte wereld als een speciale agent zou worden betaald, zou hij ongeveer $ 100.000 per jaar krijgen, en hij zou dat inkomen nodig hebben gehad om zijn haperende stofwisseling te ondersteunen. Toen Rogers de kapitein werd, begon zijn metabolisme vier keer sneller te verbranden dan een normaal persoon.

Wat de gemiddelde persoon per jaar aan boodschappen uitgeeft, keer dat met vier, en je krijgt het bedrag dat Rogers jaarlijks aan zijn brood en melk zou uitgeven. Het is maar liefst $25.000.

Een superheld zijn is niet goedkoop

Na dit alles zou het je ongeveer $ 54, 609, 201, 60 kosten om Captain America te worden. Maar één ding is zeker, zonder het schild zou Captain America niets zijn.

Het is absoluut een van de belangrijkste en meest waardevolle accessoires in het Marvel Universum. Nu moeten we alleen wat Vibranium in handen krijgen.

Aanbevolen: