Hoe Danny DeVito $ 57 miljoen verloor door zijn huis te verkopen

Inhoudsopgave:

Hoe Danny DeVito $ 57 miljoen verloor door zijn huis te verkopen
Hoe Danny DeVito $ 57 miljoen verloor door zijn huis te verkopen
Anonim

Oh, het leven van de rijken en beroemdheden. Ze doen de dingen een beetje anders - John Travolta heeft een huis dat geschikt is voor vliegtuigen, met een landingsbaan en alles … Heck, zelfs Julia Roberts als een geheime residentie in New Mexico ter waarde van een paar miljoenen.

Danny DeVito heeft een behoorlijke carrière achter de rug, met verschillende gedenkwaardige rollen. Dankzij zijn fortuin heeft de acteur serieuze aankopen gedaan. Hoewel hij in één vastgoedzaak veel meer geld had kunnen verdienen.

Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Danny DeVito heeft het misschien opgegeven op de West Coast-markt voor New York

Met een waarde van $80 miljoen wil Danny DeVito zijn enorme rijkdom verder uitbreiden. Hij doet dit echter niet op de onroerendgoedmarkt in LA. Volgens de New York Post deed de legendarische acteur onlangs een aankoop in de buurt van Brooklyn, in 2020.

Geen woord over het exacte prijskaartje, maar we weten wel dat het onlangs gerenoveerde project minstens $ 2 miljoen kostte, aangezien het vóór DeVito voor dat bedrag werd verkocht.

Het huis is vooral van binnen prachtig.

"Nieuw gebouwd in 2014, de vier verdiepingen tellende brownstone bestaat uit vier slaapkamers en vijf badkamers. De structuur werd oorspronkelijk gebouwd op een perceel van 1, 291 vierkante meter", meldde New York Post.

Toevoegen: "Elke kamer heeft plafonds van 11 meter hoog. Het beschikt ook over een grote woonkamer en een formele eetkamer, evenals een gloednieuwe keuken van de chef-kok, met op maat gemaakte witte kasten en marmeren werkbladen."

De echte waarde is misschien het adembenemende uitzicht, dat het eerste World Trade Center laat zien, samen met het Chrysler Building.

Hoe geweldig het huis ook is, het is echt niet te vergelijken met een van DeVito's eerdere eigendommen.

DeVito verkocht zijn verbluffende huis in Beverly Hills voor $ 28 miljoen … alleen om te worden verkocht voor $ 85 miljoen

Voor alle duidelijkheid: DeVito verloor geen geld over het huis, maar hij had een fortuin kunnen verdienen als hij had gerenoveerd zoals de nieuwe eigenaren.

Danny verkocht de prachtige woning voor een steile prijs van $ 28 miljoen. Het waren Stuart en Stephanie Liner die het pand kochten, een paar projectontwikkelaars.

Ze hebben het landgoed nog verder getransformeerd, waardoor de waarde van het huis bijna drie keer zo hoog is geworden!

Stuart Liner besprak de aanpassingen aan het huis samen met Mansion Global.

"Iemand die dit huis koopt, heeft waarschijnlijk veel personeel," zei meneer Liner.

Het paar is niet nieuw in het kopen en omdraaien van huizen, met een behoorlijk portfolio.

"Het echtpaar heeft naast hun dagelijkse baan 21 huizen in de omgeving van Los Angeles gekocht en gerenoveerd; hij werkt als advocaat, zij als interieurontwerper", schrijft Mansion Global.

"Het oorspronkelijke landgoed van DeVito was ongeveer 1,77 hectare groot. De Liners splitsten het perceel in tweeën, waardoor het huidige eigendom op ongeveer 1,29 hectare ligt. Ze bouwen een extra perceel op het andere deel van het perceel, de heer Liner zei."

Heel het prachtige huis en het blijkt dat Hollywood-roy alty's er momenteel hun ogen op hebben gericht.

Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben onlangs de prachtige residentie gekocht

DeVito verkocht het huis in 2015 voor $ 28 miljoen. Tegenwoordig, slechts zeven jaar later, zou het nieuwe prijskaartje na de veranderingen rond de $ 100 miljoen schommelen!

Het moet nog worden bevestigd, maar in juni meldde TMZ dat Ben Affleck en Jennifer Lopez het huis mogelijk onder de radar hebben gekocht.

"Jennifer Lopez's auto werd donderdag gespot op een enorm landgoed in Beverly Hills. Er zijn ook 4 bewegende vrachtwagens buiten het landgoed - en er waren donderdag bewegende vrachtwagens bij zowel de huidige huizen van Ben als Jen in het L. A.-gebied, " TMZ meldt.

James Packer zou de vorige eigenaar zijn - wat echt bizar is, is het feit dat het huis nooit op de markt is gekomen. "Hier is het mysterie. Het huis stond niet te koop. Onze zeer ingeplugde onroerendgoedbronnen zeggen dat het niet eens van de markt is getoond, behalve misschien aan Ben en Jen."

Het lijkt erop dat het paar de VIP-behandeling op het terrein kreeg, voor iemand anders!

Aanbevolen: