Keanu Reeves woont Comic Con From Home bij om het vervolg op 'Bill & Ted' te praten

Keanu Reeves woont Comic Con From Home bij om het vervolg op 'Bill & Ted' te praten
Keanu Reeves woont Comic Con From Home bij om het vervolg op 'Bill & Ted' te praten
Anonim

San Diego zag zojuist zijn eerste Comic-Con@Home-evenement. Dankzij de COVID-19-pandemie moest het jaarlijkse ontmoetingsevenement over de popcultuur virtueel plaatsvinden van 22 juli 2020 tot 27 juli 2020.

Het evenement omvatte een panel met Keanu Reeves op zaterdag. De geliefde Jon Wick-acteur bracht gezonde vibes naar de conventie en sprak over Constantine met regisseur Francis Lawrence en producer Akiva Goldsman.

Collider Video heeft een teaser van het panel op Twitter uitgebracht, en je kunt zien dat Reeves enorm opgewonden raakt door te praten over het werken met buitengewone artiesten en over hoe ze de hitfilm hebben gefilmd. Hij spreekt zijn dankbaarheid uit voor het feit dat hij de rol heeft gekregen en zegt: "Ik aarzelde niet, maar ik ben geen Engels en ik ben niet blond. Het is zo'n mooi personage, deze humanitaire cynicus, moe, wereldmoe, moe van alles de regels en moraal en ethiek en engelen en demonen, maar nog steeds een deel ervan."

Keanu voegde zich ook bij zijn oude vriend Alex Winter, met wie hij speelde in Bill & Ted Face the Music, om te praten over het derde deel van de serie die voor het laatst in 1991 werd uitgebracht. Hij werd enigszins sentimenteel toen hij sprak over zijn ervaring met Alex.

"Het is zo'n mooi personage, deze humanitaire cynicus, moe, wereldmoe [en] moe van alle regels en moraal en ethiek en engelen en demonen, maar nog steeds een deel ervan," zei Reeves, terwijl hij kijkers naar de tijd dat hij en Winter vrienden werden bij de Bill & Ted-audities van 1989.

Op vrijdag 24 juli had Comic-Con@Home ook The Walking Dead: World Beyond-paneel, de derde serie in het zeer succesvolle The Walking Dead Universe. Het panel bestond uit uitvoerend producent, Matt Negrete, en acteurs Alexa Mansour, Hal Cumpston, Aliyah Royale, Joe Holt en Julia Ormond.

Comic-Con@Home 2020 bevat de derde serie The Walking Dead
Comic-Con@Home 2020 bevat de derde serie The Walking Dead

Andere toppanelen waren The Simpsons, Phineas and Ferb The Movie: Candace Against The Universe en The Right Stuff, de eerste originele Disney+-serie van National Geographic. Family Guy vierde ook zijn 250e aflevering met cast Set MacFarlane, Mila Kunis, Seth Green en uitvoerend producenten Rich Appel, Kara Vallow en Alec Sulkin.

Wat Keanu Reeves betreft, hij is op weg om de stripwereld te betreden en schrijft zijn allereerste gelimiteerde serie van 12 edities, BRZRKR, die op 7 oktober 2020 als een maandelijkse uitgave verschijnt. Reeves sprak over zijn stripboek in een interview met USA Today en zei dat het gaat over "dit personage dat 80.000 jaar geleden werd geboren, half mens, zijn vader is een oorlogsgod."

Het is duidelijk dat Keanu Reeves, en iedereen die fan van hem is, genoeg heeft om enthousiast over te zijn.

Aanbevolen: