The Weeknd spreekt drie 'Robot Chicken'-personages uit en realiseert zich dan dat David Lynch er ook is

Inhoudsopgave:

The Weeknd spreekt drie 'Robot Chicken'-personages uit en realiseert zich dan dat David Lynch er ook is
The Weeknd spreekt drie 'Robot Chicken'-personages uit en realiseert zich dan dat David Lynch er ook is
Anonim

Abel Tesfaye, bekend als The Weeknd, leidt zijn beste animatieleven. Als een fan van animatie, begon hij door deel te nemen aan American Dad en stapte hij over naar Robot Chicken, wat een rol lijkt te zijn die echt resoneerde met het muziekicoon.

Degenen die het niet weten, Robot Chicken is een geanimeerde komedie gemaakt door Seth Green en Matthew Senreich. Het draait om een gewone kip die wordt aangereden door een auto en vervolgens weer tot leven wordt gewekt door een gekke wetenschapper, die hem dwingt om tv-programma's te kijken als een vorm van marteling. Elk van die shows zijn schetsen die zijn gemaakt met de invloed van artiesten zoals The Weeknd.

The Weeknd ging naar sociale media om zijn uiterlijk te plagen en toonde vervolgens zijn opwinding over de drie personages die hij te horen kreeg. Op een ongelooflijk komisch moment realiseerde hij zich lang daarna dat David Lynch zijn stem leende aan dezelfde aflevering.

Echte opwinding

The Weeknd vond deze ervaring geweldig en zei dat hij het erg leuk vond om een andere rol te spelen. Toen hij deelnam aan American Dad, beeldde hij zichzelf af, maar hij vond zijn deelname aan Robot Chicken uniek anders en bevrijdend omdat hij in staat was om los te komen van zijn eigen persona en een geheel andere rol en karakter na te streven.

Uproxx onthulde de rollen van The Weeknd door te zeggen; "de personages die The Weeknd mocht spelen waren een gastheer op een illegale dinosaurusveiling, een SWAT-teamlid dat de veiling binnenv alt, en Tyler Perry's personage Madea, die in de gevangenis door Deadpool in tweeën wordt gesneden."

The Weeknd hield van deze kans

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens een interview met Animation Magazine werd de opwinding van The Weeknd over deze rol duidelijk. Toen hij sprak over zichzelf spelen in American Dad, versus de meer diverse en fictieve rollen die hij speelde in Robot Chicken, zei hij; Ik haatte het. Ik haatte het eigenlijk, want als ik aan tekenfilms denk, heb je karakters. Met Robot Chicken moest ik andere personages zijn, dus het wees niet naar mij terug. Ik verberg liever mijn stem.”

Gezien het feit dat hij zoveel van deze kans hield en echt verbinding leek te maken met het vermogen om divers te zijn en een ander rijk te betreden, lijkt het zeer waarschijnlijk dat we The Weeknd in de nabije toekomst weer in deze hoedanigheid zullen zien toekomst.

Tijdens een interview met Variety over zijn deelname aan Robot Chicken, onthulde The Weeknd zijn verlangen om de wondere wereld van animatie te blijven verkennen. Het lijkt erop dat zijn creatieve kant zich buiten het domein van de muziek heeft ontwikkeld."Ik wil doorgaan met het creëren van verschillende Weeknds in alternatieve universums", zei hij.

Het toeval van David Lynch

In al zijn opwinding realiseerde The Weeknd zich niet eens dat David Lynch zijn stem leende in dezelfde aflevering. Met kinderlijk enthousiasme plaatste The Weeknd post na post over de geweldige ervaring die hij had toen hij zich bezighield met het geanimeerde rijk, met de laatste post over het een schattig moment van herkenning en opwinding, waarin hij zijn geluk uitsprak toen hij hoorde dat David Lynch ook onderdeel van dit project.

Aanbevolen: