Kerry Washington spreekt over 'schandaal'-reünie op Good Morning America

Kerry Washington spreekt over 'schandaal'-reünie op Good Morning America
Kerry Washington spreekt over 'schandaal'-reünie op Good Morning America
Anonim

In een exclusief interview met Good Morning America sprak Kerry Washington over de Zoom-reünie van Scandal die een paar dagen geleden plaatsvond.

De cast is herenigd in de livestream Stars in the House van People TV, die werd gepresenteerd door Seth Rudetsky en James Wesley, om geld in te zamelen voor The Actors Fund. Het Actors Fund is een nationale human services-organisatie die artiesten en medewerkers achter de schermen in de podiumkunsten- en entertainmentindustrie ondersteunt.

Scandal is een Amerikaanse politieke thrillerserie die Olivia Pope volgt, de voormalige directeur mediacommunicatie van het Witte Huis, en haar reis naar het openen van haar eigen crisisbeheersingsbedrijf. De show werd uitgezonden van 2012 tot 2018 en liep 7 seizoenen.

Kerry Washington speelde Olivia Pope op Scandal
Kerry Washington speelde Olivia Pope op Scandal

Afgelopen woensdag werd de Little Fires Everywhere-actrice vergezeld door co-sterren Tony Goldwyn, Joe Morton, Bellamy Young en andere castleden van de populaire ABC-serie. Ze spraken over hun eeuwige band vanuit hun rol als medewerkers van OPA (Olivia Pope & Associates) in de show.

De cast sprak ook over een reeks onderwerpen en herinneringen, waaronder nachtelijke rondleidingen door Washington, D. C, en het geven van kijkfeesten voor de cast om nieuwe afleveringen van de show te bekijken.

“Het is altijd zo leuk om samen te zijn met onze Scandal fam. Jaren na het inpakken zijn we nog steeds volledig geobsedeerd door elkaar', zei Washington. "Het is altijd leuk als we wat tijd kunnen doorbrengen."

In het interview onthulde Washington dat ze nog steeds contact hield met voormalige castleden nadat de show was afgelopen. Ze vertelde ook hoe ze samenwerkte met Tony Goldwyn voor een online yogales om mensen aan te moedigen om te stemmen bij de presidentsverkiezingen van 2020.

Goldwyn speelde president Fitzgerald Grant in de show, de 44e president van de Verenigde Staten. Hij had een voortdurende geheime affaire met Olivia die meerdere seizoenen besloeg. Ook al hadden ze hun problemen, het paar was zeker een grote favoriete Scandal-fans.

"Ik denk dat ik echt begon met het online lesgeven van yoga omdat ik meer yoga moest doen om mijn zenuwen te kalmeren en mezelf een beetje te centreren," zei ze. “Soms heb ik speciale gasten en Tony is natuurlijk de ultieme speciale gast. Dus het was leuk om met hem te oefenen.”

Scandal wordt momenteel gestreamd op Hulu.

Aanbevolen: