Kerry Washington is enthousiast over Mariah Carey's kerstspecial, en fans ook

Kerry Washington is enthousiast over Mariah Carey's kerstspecial, en fans ook
Kerry Washington is enthousiast over Mariah Carey's kerstspecial, en fans ook
Anonim

Thanksgiving is gekomen en gegaan, en je weet dat Kerstmis voor de deur staat als je de kerstliedjes van Mariah Carey begint te horen.

Kerry Washington, die al heel lang fan is van Carey's werk, plaatste op Twitter dat ze niet kan wachten op haar komende kerstspecial. Carey's fans stemden ook in op de post van Washington en uitten hetzelfde sentiment.

Sinds de release van haar eerste kerstalbum, Merry Christmas, in 1994, is Carey een vaste waarde voor Kerstmis. Haar single "All I Want For Christmas Is You" werd een van de bestverkochte singles aller tijden en de bestverkochte kerstringtone.

Mariah Carey's Magical Christmas Special zal in het teken staan van het geweldige succes van Carey's vakantieklassieker uit 1994.

Washington en Carey zijn besties, en de twee inboorlingen van New York complimenteerden elkaar onlangs op Washington's Butterfly-geïnspireerde Instagram-post als eerbetoon aan Carey's gelijknamige album.

Fans waren blij om de post te zien met twee beroemde vrienden van beroemdheden die elkaar zo luid en openlijk steunden.

Carey's special zal veel speciale gastoptredens van beroemdheden bevatten. Tiffany Haddish zal de show vertellen. In de trailer zegt Haddish: "Dus de kerstman besloot dat het seizoen niet vrolijk kon zijn zonder de enige echte Mariah Carey."

Billy Eichner, Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland en Mykal-Michelle Harris zullen ook allemaal verschijnen tijdens het evenement, samen met een speciaal optreden van Carey's negenjarige tweeling, zoon Marokkaan en dochter Monroe.

Bovendien zullen de single en nieuwe muziekvideo voor "Oh Santa!," met vocale krachtpatsers Ariana Grande en Jennifer Hudson, worden gedistribueerd door Sony Music en uitgebracht op streamingplatforms.

Mariah Carey's Magical Christmas Special komt aanstaande vrijdag 4 december uit op Apple TV.

Aanbevolen: