Charlize Theron en Kerry Washington schitteren in Netflix Original 'The School For Good And Evil

Charlize Theron en Kerry Washington schitteren in Netflix Original 'The School For Good And Evil
Charlize Theron en Kerry Washington schitteren in Netflix Original 'The School For Good And Evil
Anonim

Kerry Washington en Charlize Theron, twee namen die bekend zijn bij iedereen die de afgelopen tien jaar een film heeft gezien, zullen eindelijk samen in een film schitteren.

The School for Good and Evil wordt geregisseerd door Paul Feig, vooral bekend van zijn werk aan films als Heavyweight en Bridesmaids, evenals shows als Freaks and Geeks en de populaire Amerikaanse sitcom The Office.

De film is gebaseerd op de boekenreeks van de gelijknamige auteur Soman Chainani, waarin de hoofdpersonen, Sophia en Agatha, in een sprookjesachtig avontuur terechtkomen nadat ze zijn ontvoerd en op de magische school zijn beland. De film zal ook de sterren Sophia Anne Caruso als Sophia en Sofie Wylie als Agatha bevatten.

De productie voor de nieuwe film zal voornamelijk worden verzorgd door Joe Roth, ook beroemd om zijn werk aan de show Freaks and Geeks, evenals vele live-action Disney-aanpassingen, zoals Maleficent. De film, die al is opgenomen, zal zeker een zegen zijn voor Netflix. De studio verwierf de filmrechten in 2020.

Theron zal Lady Lesso spelen, terwijl Washington professor Dovey zal spelen; beide karakters vormen een groot deel van het mysterieuze huis van onderwijs.

Professor Clarissa Dovey is de decaan van The School of Good en meter van zowel Agatha als Assepoester. Lady Leonora Lesso is zowel de beste vriendin van Clarissa Dovey als de decaan van de School of Evil. Een van haar beroemdste citaten uit de boeken is: "Om echt slecht te zijn, moet je het goede accepteren als je gelijke."

De film bevindt zich momenteel in de pre-productiefase van ontwikkeling en wordt opgenomen in Noord-Ierland in de Paint Hall Studio.

De serie bevat tot nu toe zeven boeken, maar het is niet bekend hoeveel boeken de film zal beslaan. Hoewel Universal oorspronkelijk de rechten op de film had, werden ze in 2020 overgenomen door Netflix. Er is echter nog geen releasedatum voor wanneer de film op de streamingdienst zal verschijnen.

Soman Chainani was niet alleen de auteur van de serie, maar was ook zowel de scenarioschrijver als de uitvoerend regisseur. En als de opwinding van fans iets zegt over de aankomende film, dan is het wel dat Netflix serverproblemen kan hebben wanneer de film debuteert.

Hoewel er geen releasedatum is gepland voor deze film, is het veilig om te zeggen dat zowel fans als critici zullen schreeuwen om een glimp op te vangen van zowel Theron als Washington terwijl ze The School of Good and Evil aanpakken.

Als het zover is, de première, weten we in ieder geval waar we het kunnen vinden: Netflix bezit de rechten op zowel de meest recente films van Theron als Washington, respectievelijk The Old Guard en The Prom, en ze hebben nu The Ook School For Good And Evil, die de rechten in 2020 heeft verworven. Ze lijken veel vertrouwen te hebben in het succes ervan.

Aanbevolen: