Hier is wat 'Hunger Games'-ster Josh Hutcherson nu doet

Inhoudsopgave:

Hier is wat 'Hunger Games'-ster Josh Hutcherson nu doet
Hier is wat 'Hunger Games'-ster Josh Hutcherson nu doet
Anonim

Een van de meest fascinerende filmfranchises aller tijden, het was interessant om te zien hoe de mening van het grote publiek over de Hunger Games-films is veranderd sinds ze voor het eerst uitkwamen. Een uiterst succesvolle serie aan de kassa, op het hoogtepunt van de populariteit van de Hunger Games-film, waren er legio toegewijde fans die massaal kwamen opdagen om ze te zien. Hoewel veel fans nog steeds dol zijn op die films, is het verrassend om te zien hoeveel mensen ze volledig lijken te zijn vergeten, gezien hoe groot ze ooit waren.

Tijdens de hoogtijdagen van de populariteit van de Hunger Games leek het er zeker op dat Josh Hutcherson een behoorlijk grote ster zou worden. Men zou immers kunnen stellen dat Hutcherson de op één na belangrijkste ster van de Hunger Games-franchise was, aangezien Jennifer Lawrence duidelijk de headliner was van die films.

Ondanks het feit dat hij zo belangrijk was, is er veel dat veel voormalige fans van Josh Hutcherson niet over hem weten, inclusief wat hij de laatste tijd heeft gedaan. Met dat in gedachten is de voor de hand liggende vraag deze: wat heeft Hutcherson uitgespookt sinds hij de Hunger Games-films achter zich heeft gelaten?

Carrièrebegin

Josh Hutcherson's acteercarrière, een voormalig kindsterretje, begon toen hij in hetzelfde jaar dat hij 10 jaar werd in verschillende tv-commercials begon te verschijnen. Ondanks het feit dat sommige acteurs jaren wachten om hun grote doorbraak te vinden, kreeg Hutcherson binnen enkele maanden zijn eerste hoofdrol toen hij werd gecast in een pilot die in 2002 niet naar een serie ging. Nadat hij was overgegaan naar een kleine rol in een aflevering van ER, hij speelde in zijn eerste film, een tv-film genaamd Miracle Dogs die werd uitgebracht door Animal Planet.

Door kleine rollen te bemachtigen in opmerkelijke shows en films of grote rollen in films en series die nergens toe leidden, ging de carrière van Josh Hutcherson in 2005 naar een heel nieuw niveau. Gekozen om de hoofdpersoon te spelen in Jon Favreau's Jumanji-vervolg Zathura: A Space Adventure, de film viel tegen aan de kassa, maar bewees dat Hutcherson een film kon dragen.

Vanaf dat moment in zijn carrière speelde Josh Hutcherson een van de hoofdpersonen in verschillende films op rij. Hij speelde bijvoorbeeld in films als RV, Journey to the Center of the Earth, Cirque du Freak: The Vampire's Assistant, The Kids Are All Right en Journey 2: The Mysterious Island.

Naast al dat succes, kan gemakkelijk worden beweerd dat het belangrijkste dat vroeg in de carrière van Josh Hutcherson moest gebeuren, het moment was dat hij werd gecast als de hoofdrol in Bridge to Terabithia. Per slot van rekening praten mensen nu misschien niet zo veel over die film, maar het was een Disney-fantasiefilm en hij maakte een grote winst op basis van zijn productiebudget.

Zijn grootste rol tot nu toe

Hoewel Josh Hutcherson ontzettend veel heeft bereikt, lijdt het weinig twijfel dat de hoofdrol in de Hunger Games-franchise tot nu toe het hoogtepunt van zijn carrière is. Hutcherson werd tenslotte gekozen om een van de hoofdpersonen in een enorme franchise te spelen toen heel veel jonge acteurs in zijn schoenen wilden staan. Bovendien gebeurden er veel interessante dingen achter de schermen van de Hunger Games-films.

Gecast als Peeta Mellark, een van de twee mannen die streden om het hart van Katniss Everdeen, zou kunnen worden gesteld dat Josh Hutcherson deel uitmaakte van de beste liefdesdriehoeken van de cinema. Gelukkig voor hem, en de Hunger Games-franchise als geheel, kon Hutcherson zijn mannetje staan met Lawrence op het scherm. Dat is behoorlijk indrukwekkend aangezien Lawrence zo'n grote ster was en in die tijd zo gerespecteerd werd. Het was ook buitengewoon belangrijk dat de twee acteurs chemie deelden en dat deden ze zeker.

De hongerspelen achter je laten

Sinds de release van The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 uit 2015 heeft Josh Hutcherson de rol waar hij nog steeds het meest bekend om staat, achter zich gelaten. Dat gezegd hebbende, als je de indruk hebt dat zijn enige hoogtepunt in zijn carrière het spelen van Peeta Mellark op het grote scherm is, dan vergis je je enorm.

In hetzelfde jaar dat de laatste Hunger Games-film uitkwam, werd Hutchersons film Escobar: Paradise Lost uitgebracht. Hoewel die film geen groot publiek kon vinden, was het een groot probleem voor hem toen hij hem produceerde. Nog een ander voorbeeld van hoe hij zijn carrière een nieuwe wending nam, regisseerde Josh Hutcherson de afgelopen jaren een korte film en een paar muziekvideo's voor Foster the People en West Coast Massive. Terwijl hij helemaal weg was van de camera's, heeft Josh Hutcherson samengewerkt met de homo-hetero-alliantie als onderdeel van hun hoofdstuk "Straight But Not Narrow".

Blijf acteren in de afgelopen jaren, Josh Hutcherson's belangrijkste filmcredits omvatten The Disaster Artist, Tragedy Girls en Burn. Zijn grootste successen de laatste tijd waren echter als onderdeel van doorlopende series. Per slot van rekening leende hij zijn stem aan 13 afleveringen van de Engelse versie van Ultraman en speelde hij in de originele Hulu-serie Future Man, die eindigde nadat het 3rd seizoen was uitgebracht.

Aanbevolen: