Wat heeft Josh Hutcherson gedaan sinds 'The Hunger Games'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Josh Hutcherson gedaan sinds 'The Hunger Games'?
Wat heeft Josh Hutcherson gedaan sinds 'The Hunger Games'?
Anonim

Hij is meer dan alleen de wijkbakker! Josh Hutcherson maakte al vroeg in zijn carrière naam met rollen in hitfilms zoals Bridge To Terabithia, Journey en natuurlijk The Hunger Games.

Tijdens het spelen van de rol van Peeta Mellark, naast Jennifer Lawrence en Liam Hemsworth, ontwikkelde de acteur een vrij sterke vriendschap met zijn mede-sterren. Hoewel de film wonderen deed voor zijn carrière, heeft Josh onthuld dat hij enige spijt heeft als het gaat om The Hunger Games.

Aangezien de filmfranchise een van de grootste ter wereld is geworden, vragen fans zich af waarom Josh Hutcherson niet meer zo vaak in de schijnwerpers staat als vroeger. Dus, wat heeft de acteur uitgespookt? Laten we het uitzoeken!

Waar is Josh Hutcherson vandaag?

Josh Hutcherson staat zijn hele leven in de schijnwerpers! De ster begon voor het eerst met acteren toen hij een kindsterretje was, en kreeg rollen in House Blend, American Splendor en Motocross Kids voordat hij zijn doorbraakrol in RV vastliep, waar hij samen met Robin Williams, JoJo en Cheryl Hines speelde.

Het duurde niet lang voordat Josh de nieuwe 'up and coming'-acteur was, met rollen in een reeks films, waaronder zijn tweede hit in Bridge To Teribithia, waarin hij samen met AnnaSophia Robb verscheen.

Hutcherson verscheen later in Journey To The Center Of The Earth, wat zijn grootste rol tot nu toe werd, totdat hij werd gecast als Peeta Mellark. Na de vier films was Josh op het hoogtepunt van zijn carrière, maar toen de laatste film, Mockingjay 2, in 2015 uitkwam, was dat zowat de laatste die we van Josh zagen.

Zijn tijd om met Jennifer Lawrence en Liam Hemsworth samen te werken, waren enkele van de beste, maar ze zijn allang voorbij! Hoewel Josh sindsdien misschien niet meer baanbrekend is geweest; hij is nog steeds erg actief in de industrie!

Josh werd niet alleen hondenvader van de kleine Driver, maar sloeg ook een nieuw carrièrepad in als het op films aankwam, en deze keer nam hij een rol op zich achter de camera!

Regie, politiek en fotografie

Terwijl Josh zijn stem blijft lenen aan Ultraman, een rol die hij in 2019 begon, zal hij ook verschijnen in twee films, The Long Home, en Across The River & Into The Trees, die beide zich afspelen om volgend jaar uit te brengen.

Hoewel fans misschien gewend zijn om hem op het scherm te zien, besloot Hutcherson een nieuwe rol op zich te nemen, te regisseren en te produceren! De acteur verscheen niet alleen in Escobar: Paradise Lost, maar hij was ook de producent van de film.

Een ander voorbeeld van hoe hij zijn carrière een nieuwe richting insloeg, ontstond toen hij begon met het regisseren van muziekvideo's voor Foster & The People en West Coast Massive, om er maar een paar te noemen! De ster kreeg ook een rol in Future Man, die op Hulu verscheen en eindigde nadat het derde seizoen was uitgebracht.

Naast zijn rol in de entertainmentbusiness heeft Josh Hutcherson ook de politiek op zich genomen! Hoewel hij absoluut nergens voor loopt, is hij heel open over zijn politieke opvattingen.

De acteur sprak zijn steun uit voor Bernie Sanders tijdens de presidentsverkiezingen van 2020 en heeft zeer nauw samengewerkt met de homoseksuele alliantie, Straight But Not Narrow.

Aanbevolen: