Was Isaiah Washington op de zwarte lijst na het verlaten van 'Grey's Anatomy'?

Inhoudsopgave:

Was Isaiah Washington op de zwarte lijst na het verlaten van 'Grey's Anatomy'?
Was Isaiah Washington op de zwarte lijst na het verlaten van 'Grey's Anatomy'?
Anonim

Isaiah Washington is een acteur die miljoenen mensen over de hele wereld zullen herkennen dankzij zijn tijd in Grey's Anatomy. Tijdens de show verdiende hij een hoop geld terwijl hij een unieke werkomgeving in evenwicht hield. Hoewel er veel geweldige momenten waren, kreeg Washington een vete en uiteindelijk verliet hij de show. Washington zou na enige tijd terugkeren naar Grey's, maar tegen die tijd was zijn erfenis uit de serie al gecementeerd.

Na het verlaten van de serie leek Isaiah Washington zo goed als verdwenen uit de industrie, waardoor veel mensen speculeerden dat hij op de zwarte lijst van Hollywood stond. Dit is een vrij sterke term, maar de waarheid is vaak vreemder dan fictie.

Dus, stond Isaiah Washington eigenlijk op de zwarte lijst van Hollywood? Laten we erin duiken en zien hoe alles voor de artiest is verlopen!

De incidenten in kwestie

Jesaja Washington
Jesaja Washington

Om de mogelijke zwarte lijst te begrijpen waartegen Isaiah Washington vocht nadat hij Grey's Anatomy had verlaten, is het belangrijk om de incidenten te onderzoeken die tot zijn vertrek hebben geleid. Het was tenslotte het publieke stof van deze evenementen dat leidde tot mogelijke druk van fans om Washington uit de hitserie te halen.

Isaiah zou uiteindelijk in een serieus drama terechtkomen met enkele van zijn andere mannelijke castleden, waaronder Patrick Dempsey. Er is gemeld dat de twee hoofdrolspelers op de set in een fysieke woordenwisseling kwamen. Hoewel er geen videobewijs aan het licht is gekomen, suggereren rapporten dat het gewelddadig werd tussen de twee. Dit zorgde natuurlijk voor een vreselijke werkomgeving voor alle anderen op de show, en we kunnen ons alleen maar voorstellen hoe de rest van het seizoen was.

Alsof het al erg genoeg was om ruzie te krijgen met een tegenspeler, was er ook het incident waarbij Washington een smet gebruikte tegen tegenspeler T. R. Ridder. Dit was het incident dat veel opschudding veroorzaakte bij het publiek, omdat er gewoon geen ruimte is op een set voor welke vorm van haat of onverdraagzaamheid dan ook.

De controverses stapelden zich op voor Washington, die zichzelf geen gunsten deed in de rechtbank van de publieke opinie.

De wereld zou snel leren dat Washington zou worden ontslagen uit Grey's, wat een grote verandering zou betekenen voor alle betrokkenen. Nu hij werd toegezwaaid met een scharlakenrode brief, zouden de zaken een interessante wending nemen voor Washington.

De gevolgen van alles

Jesaja Washington
Jesaja Washington

Na een hoop problemen te hebben gehad dankzij meerdere incidenten, maakte Isaiah Washington geen deel meer uit van Grey's Anatomy. Normaal gesproken kan een gevierd artiest snel kwaliteitsrollen op televisie en op het grote scherm krijgen, maar de zaken zouden snel een andere wending nemen voor Washington.

Washington droeg de scharlakenrode brief waarmee geen enkele acteur ooit te maken zou willen hebben, en studio's waren niet zo bereid om met hem samen te werken. Hij zou wat filmrollen gaan landen, maar volgens IMDb waren dit veel kleinere projecten. Films als The Least of These en Hurricane Season waren allesbehalve grote hits, maar het hield Washington bezig met waar hij van hield. Om eerlijk te zijn, de overstap van televisie naar film is niet voor iedereen even gemakkelijk.

Televisie was de manier waarop Isaiah Washington zijn carrière naar een ander niveau bracht, maar net als zijn ontluikende filmreis verliepen de dingen op televisie niet zoals gepland. In plaats van een hoofdrol te kunnen spelen in iets nieuws, zou Washington kleinere rollen krijgen. Volgens IMDb maakte hij optredens in shows als The Cleaner en Law & Order: LA. Dit waren geen hoofdrollen, maar ze hadden een solide aanhang.

Zoals je kunt zien, had het vertrek van Washington een enorme impact op zijn Hollywood-reis. Een acteur van zijn statuur had de ene grote rol na de andere moeten scoren. Helaas leek zijn zwarte lijst een echte realiteit. Maar uiteindelijk zouden de zaken beginnen te keren.

The Comeback Trail

Jesaja Washington
Jesaja Washington

De zwarte lijst voor Isaiah Washington was volledig van kracht en het leek alsof hij werd vergeten door de rest van de industrie. Dit zou uiteindelijk omslaan, omdat Washington zichzelf op het comeback-pad zou zetten.

In 2014 zouden er een aantal enorme opschuddingen zijn voor de artiest. Volgens IMDb zou Isaiah Washington terugkeren naar Grey's Anatomy. Dit was een enorme schok voor fans en het toonde aan dat hij langzaam uit het hondenhok werd gelaten.

Gelukkig zou dit niet het enige verbazingwekkende zijn dat Washington dat jaar zou overkomen. Volgens IMDb begon Isaiah Washington zijn tijd in de hitserie The 100 in 2014. Dit was precies wat de dokter had voorgeschreven, aangezien hij tot 2018 in de show zou blijven terwijl hij in meer dan 40 afleveringen zou verschijnen. Het was zeven jaar geleden sinds zijn controverse in de media, en het was duidelijk dat Hollywood klaar was om hem terug te hebben.

De Hollywood-zwarte lijst wacht op elke artiest die uit de pas loopt met haat, en Isaiah Washington heeft dit op de harde manier geleerd. Gelukkig draaide hij de zaken om en kwam hij weer op het goede spoor.

Aanbevolen: