Waar zijn de kinderen van de maffiavrouwen van VH1 nu?

Inhoudsopgave:

Waar zijn de kinderen van de maffiavrouwen van VH1 nu?
Waar zijn de kinderen van de maffiavrouwen van VH1 nu?
Anonim

Mob Wives was een hitshow die het leven van dochters, echtgenotes en zussen van enkele van de meest beruchte maffioso's naar het publiek bracht. Het leven van Drita D'Avanzo, Carla Facciolo, Karen Gravano, Renee Graziano, Big Ang Raiola en verschillende anderen, terwijl hun echtgenoten en vaders hun tijd in de gevangenis uitzaten, was zowel een hysterische als controversiële show waar fans zich konden overgeven.

De castleden waren echter niet de enige aandachtsgebieden, veel van hun nakomelingen, van wie sommigen zowel op als naast de camera stonden, maakten het publiek ook nieuwsgierig. Hoe vergaat het de andere afstammelingen van mensen zoals Sammy the Bull, Sally Dogs en Lefty guns in deze gekke wereld waarin we nu allemaal leven? Mob Wives eindigde officieel in 2016, dus waar zijn de Mob Wives-kinderen nu?

9 Aleeya D'Avanzo

Aleeya D'Avanzo verscheen een handvol keren in de show met haar moeder, Drita. Vanaf 2022 lijkt Aleeya D'Avanzo gewoon te genieten van een comfortabele levensstijl die iets bescheidener is dan die van haar moeder. Ze heeft een paar duizend volgers op Instagram, ze modelleert en is nu een volledig gekwalificeerde personal trainer. Ze heeft momenteel een relatie met Alec Gambino, wiens carrière onbekend is.

8 Gizelle D'Avanzo

Aleeya's jongere zus, Gizelle, was ook een paar keer in de show samen met haar moeder. Ze was pas 5 jaar oud toen de show werd uitgezonden en zit nog op school. Volgens haar Instagram speelt ze varsity-voetbal.

7 Anthony Fioravanti, Rocco Garofolo en Carlo Garofolo

Anthony, Rocco en Carlo zijn allemaal kinderen van Alicia De Michelle en geen van hen is ooit in de show verschenen. Misschien was het de ernst van de misdaden van hun oudste die hen buiten de schijnwerpers hield. Hun vader zit in de gevangenis wegens samenzwering tot moord, afpersing en geknoei met getuigen. Rocco en Carlo zijn nog kinderen en zitten dus nog op school (hoop ik!) en Anthony Fioravanti's carrière is onbekend, maar volgens zijn Instagram geniet hij van zijn leven als vader.

6 Carmen en Joseph Ferragamo

Carmen en Joseph waren de tweelingkinderen van Carla Facciolo en Joe Ferragamo, en zijn de kleinkinderen van Louis Facciolo, een van de grote jongens van de beruchte Gambino-crew. Beiden verschenen met hun moeder in de show en zitten nog op school.

5 Karina Seabrook

Karina Seabrook is de kleindochter van Sammy "The Bull" Gravano en de dochter van Karen Gravano. Karina, geboren in 1999, werd in 2020 21 jaar. Ze is vele malen geïnterviewd over haar familie en ervaring met de show sinds ze volwassen is geworden. Ze modelleert nu, heeft expliciet gemaakt dat ze niet in het snode familiebedrijf wil volgen en heeft een geschatte nettowaarde van $ 1 miljoen.

4 Raquel Donofrio

Raquel, de oudste van de twee kinderen van Big Ang, heeft zich zowel op als buiten de camera minder geprofileerd. Ze was zelden de bron van enig drama in de show en ze had ook zelden ruzie met castleden, iets wat je zelden ziet op reality-tv. Hoewel haar huidige carrièrestatus onbekend is, brak er een nieuwsartikel in de NY Daily News dat ze ruzie had met haar tante en andere familieleden van Big Ang kort na de dood van Ang in 2016.

3 Anthony Donofrio

Anthony, of AJ, zat in zowel Mob Wives als de spin-off met in de hoofdrol zijn moeder, Big Ang. Wat hij voor de kost doet is onbekend, maar volgens zijn Instagram-account leidt hij een bescheiden leven en is hij een trotse vader. Hij plaatst ook af en toe een eerbetoon aan zijn overleden moeder. Je kunt je alleen maar voorstellen hoeveel de Donofrio's Big Ang missen.

2 AJ Pagan

Page is de zoon van Renee Graziano en Hector Pagan, van wie de laatste een DEA-informant werd die het dubbeltje liet vallen op zijn schoonvader en AJ's grootvader, Anthony Graziano, de consigliere in de misdaadfamilie Bonanno. AJ werd in 2021 aangeklaagd voor het vervalsen van documenten en voor het naar verluidt plegen van bijstandsfraude door het illegaal innen van een WW-uitkering. De officiële aanklachten tegen hem zijn het vervalsen van bedrijfsgegevens, 3e graads crimineel bezit van gestolen goederen, 4e graads crimineel bezit van gestolen goederen, 3e graad grote diefstal, 4e graad grote diefstal en het vervalsen van bedrijfsgegevens. Met uitzondering van de laatst genoemde aanklacht, zijn al deze misdaden misdrijven.

1 Hoeveel zijn de gezinnen nu waard?

Zoals je kunt zien, zijn de meeste kinderen die beroemd zijn geworden door hun associatie met de Mob Wives-franchise, geëvolueerd naar meer ingehouden levens, en sommigen groeien nog steeds op, maar minder in de publieke belangstelling dan voorheen. De meeste van hun ouders zijn ook nog behoorlijk rijk. Drita D'Avanzo is ondanks enkele juridische problemen nog steeds ongeveer $ 1 miljoen waard. Carla Facciolo is ongeveer $ 1,5 miljoen waard. Karen Gravano is iets minder rijk dan de rest met ongeveer $ 800.000 op haar naam. En op het moment van haar dood was Big Ang ongeveer $ 500.000 waard. Nou, misdaad loont tenslotte niet, althans niet zoveel als vroeger.

Aanbevolen: