Kijk hoe Tom Holland een kwaadaardig pad bewandelt in trailer voor 'The Devil All The Time

Inhoudsopgave:

Kijk hoe Tom Holland een kwaadaardig pad bewandelt in trailer voor 'The Devil All The Time
Kijk hoe Tom Holland een kwaadaardig pad bewandelt in trailer voor 'The Devil All The Time
Anonim

Netflix heeft zojuist de trailer vrijgegeven voor de langverwachte, met sterren bezaaide psychologische thriller, The Devil All The Time, en het lijkt erop dat fans Tom Holland in een nieuw licht zullen zien.

De Engelse acteur heeft altijd een 'aardige kerel'-afbeelding overgebracht sinds hij het Spider-Man-kostuum aantrok in de nieuwe Marvel-films, een rol die hem naar roem schoot. Zijn epische Rihanna-lipsynchronisatie van Umbrella heeft ook bijgedragen aan het versterken van het idee van Nederland als een vrolijke, oprecht aardige artiest, op en buiten het scherm.

The Devil All The Time is klaar om de goody-goody persona van Nederland volledig te vernietigen, aangezien het publiek op het punt staat een andere kant van hem als artiest te zien.

Tom Holland Goes Dark For ‘The Devil All The Time’

De acteur wordt donker in deze film die is aangepast van de gelijknamige roman van Donald Ray Pollock, en de trailer geeft een kijkje in de neerwaartse spiraal die zijn personage zal ervaren.

The Devil All The Time speelt zich af in Knockemstiff, Ohio van na de Tweede Wereldoorlog, en volgt verschillende personages terwijl ze omgaan met de psychologische schade die door de oorlog is toegebracht, terwijl een ander conflict net voor de deur staat: de Vietnam.

Holland speelt hoofdrolspeler Arvin Russell, een wees aan zijn lot overgelaten na de dood van zijn vader in een hartverscheurend en nutteloos offerritueel om zijn door kanker getroffen vrouw te redden. In de trailer is te zien hoe Arvin het oorlogsgeweer van zijn overleden vader krijgt voor zijn verjaardag. En, volgens Checkhov's wapendramatische principe, zal dat wapen dat we in de eerste acte zien zeker op een bepaald moment in de volgende act worden afgevuurd.

Arvin zal uiteindelijk datzelfde pistool richten op het personage van Robert Pattinson, Preston Teagardin, een predikant in de plaatselijke kerk. In de korte clip levert Holland wat op het punt staat een iconische regel te worden: “Excuseer me, prediker. Heb je tijd voor een zondaar?” vlak voordat hij zijn geweer spande.

The Devil All The Time gaat op 16 september in première

Robert Pattinson in The Devil All The Time
Robert Pattinson in The Devil All The Time

Fans kunnen opgelucht ademhalen als het karakter van Holland zijn gewelddadige afkomst lijkt te rechtvaardigen voor het grotere goed van zijn eigen gemeenschap, besmet door een reeks mysterieuze moorden. Arvin zal leren dat niemand in Knockemstiff is wat ze zeggen dat ze de harde manier zijn en dat hij het heft in eigen handen moet nemen.

Naast Holland en Pattinson, speelt The Devil All The Time ook Riley Keough, Bill Skarsgård, Jason Clarke en Mia Wasikowska, evenals Little Women's eigen Beth Eliza Scanlen, Music And Lyrics-ster Hailey Bennett, en Sebastian Stan alias The Winter Soldier.

The Devil All The Time is vanaf 16 september te streamen op Netflix.

Aanbevolen: