Hier is hoe Tom Holland zijn 'vriendelijke' Spider-Man-imago kwijtraakte in 'The Devil All The Time

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Tom Holland zijn 'vriendelijke' Spider-Man-imago kwijtraakte in 'The Devil All The Time
Hier is hoe Tom Holland zijn 'vriendelijke' Spider-Man-imago kwijtraakte in 'The Devil All The Time
Anonim

The Devil All The Time is een duister drama geregisseerd door Antonio Campos en geproduceerd door Jake Gyllenhaal met de Engelse acteur, vooral bekend van zijn rol als Peter Parker. Naast Holland bestaat de cast uit Robert Pattinson, Mia Wasikowska en Bill Skarsgård.

Tom Holland zegt dat accent alles is in 'The Devil All The Time'

The Devil All The Time speelt zich af in Knockemstiff, Ohio van na de Tweede Wereldoorlog, en volgt verschillende personages terwijl ze omgaan met de psychologische schade die door de oorlog is toegebracht, terwijl een ander conflict net voor de deur staat: de Vietnam.

Holland moest een geloofwaardig accent trekken om hoofdrolspeler Arvin Russell te spelen, een wees die na de dood van zijn vader aan zijn lot werd overgelaten in een hartverscheurend en nutteloos offerritueel om zijn door kanker getroffen vrouw te redden. Zijn karakter bevindt zich aan de andere kant van het aardigheidsspectrum als Peter Parker, terwijl Arvin een slecht pad zal bewandelen na zijn tragische opvoeding.

"Het is opwindend voor mij om dit personage te kunnen spelen die met een lager register praat, die langzamer is, die praat met misschien een meer dreigende stem", zei Holland in een BTS-clip uitgebracht door Netflix.

“Bij een film als deze is de belangrijkste eerste stap het juiste accent krijgen. Als je het accent niet goed hebt, kun je het net zo goed niet doen, 'vervolgde hij.

Holland wil dat kijkers zich loskoppelen van de 'Spider-Man'-wereld

De acteur vond het geweldig om in de huid te kruipen van een personage dat zo anders is dan Spider-Man en te kunnen bewijzen dat hij een kameleontische artiest is.

“Wat me echt aantrok in deze rol was gewoon het feit dat ik mezelf zou pushen op manieren die ik nog niet eerder heb gedaan,” voegde Holland eraan toe.

De acteur gaf ook toe dat hij het gevoel heeft dat mensen hem associëren met zijn Spider-Man-personage en verwachten dat hij praat zoals Parker. Wat Holland wilde bereiken met zijn optreden in The Devil All The Time was simpelweg Arvin naar het scherm brengen en recht doen aan de roman waaruit de film is aangepast.

“Dat betekende dingen in mij vinden waarvan ik niet wist dat ik ze had,” legde Holland uit.

"Arvin is een erg agressief persoon, een erg boos persoon, maar ook een erg zorgzaam, liefdevol en rustig persoon," zei hij.

Holland zei ook dat hij hoopt dat het publiek zich kan losmaken van de Spider-Man-wereld om zonder verwachtingen het obscure universum van The Devil All The Time binnen te gaan.

The Devil All The Time ging in première op Netflix op 16 september 2020

Aanbevolen: