Wat is All Star Shore? Een gedetailleerde kijk op Paramount's Ultimate Reality Star-samenwerking

Inhoudsopgave:

Wat is All Star Shore? Een gedetailleerde kijk op Paramount's Ultimate Reality Star-samenwerking
Wat is All Star Shore? Een gedetailleerde kijk op Paramount's Ultimate Reality Star-samenwerking
Anonim

MTV's Shore-franchise is zeker uitgegroeid tot een wereldwijd popcultuurfenomeen. Sinds Jersey Shore in première ging in 2009, heeft de franchise verschillende aanpassingen voortgebracht, waaronder Rio Shore in Brazilië, Geordie Shore in het VK, Gandia Shore in Spanje, Warschau Shore in Polen en Acapulco Shore in Latijns-Amerika.

Vanwege deze internationale bekendheid heeft Paramount+ besloten om een tandje bij te steken met wat misschien wel de meest fenomenale Shore-franchise-aflevering is. De nieuwe versie, All Star Shore, zal reality-tv-sterren uit het hele Shore-universum en daarbuiten aantrekken, in wat een van de meest opvallende multi-netwerk reality-tv-samenwerkingen aller tijden zal zijn. Hier is alles wat u moet weten over de nieuwste Shore-iteratie, inclusief de cast, het uitgangspunt en de premièredatum.

8 Wat te verwachten op All Star Shore

All Star Shore wordt naar verwachting een eerste-in-zijn-soort reality-tv-competitieserie. De diverse cast van de show zal het tegen elkaar opnemen in een reeks feestachtige competities om kans te maken om gekroond te worden tot de beste reality-tv-ster aller tijden.

Kijkers krijgen de zeldzame kans om te peilen welke van hun favoriete reality-tv-sterren beter is in partygames zoals 'party pong' en 'shots and found'.

7 De winnaar van All Star Shore gaat naar huis met een geldprijs

Een reality-tv-wedstrijd zou niet compleet zijn zonder een verleidelijke geldprijs om de castleden scherp te houden. De algehele prestaties van de leden van de cast in de competitie zullen worden gebruikt om een winnaar te selecteren, die de hoofdprijs van $ 150.000 zal claimen.

Naast het behalen van een opmerkelijke toename van het vermogen, zal de uiteindelijke winnaar van All Star Shore ook wereldwijd opscheppen omdat hij enkele van de meest gerespecteerde reality-tv-sterren heeft verslagen in competities in feeststijl. Winnaars van elke uitdaging ontvangen ook kleinere prijzen.

6 All Star Shore ha alt zijn cast uit meerdere reality-tv-shows

All Star Shore is ongetwijfeld de meest uitgebreide reality-tv-samenwerking aller tijden. De show zal reality-tv-sterren bevatten van vrijwel alle Shore-aanpassingen, waaronder Jersey Shore, Geordie Shore, Acapulco Shore en Rio Shore.

All Star Shore bevat ook sterren uit andere populaire reality-tv-shows, waaronder Love Island, Bachelor in Paradise, Love is Blind, The Only Way Is Essex, The Circle: Brazil en RuPaul's Drag Race.

5 All Star Shore Cast-leden

All Star Shore belooft een van de meest met sterren bezaaide reality-tv-shows aller tijden te worden. De nieuwe show brengt veertien internationaal geprezen sterren uit het hele reality-tv-universum samen.

Sommige populaire namen zijn Giannina Gibelli van Love is Blind, Vanessa "Vanjie" Mateo van RuPaul's Drag Race, Blake Horstmann van Bachelor in Paradise, Angelina Pivarnick van Jersey Shore en Johnny Middlebrooks van Love Island.

4 Waar zullen de opnames voor All Star Shore plaatsvinden?

Het productieteam van All Star Shore is meegegaan in de aanhoudende trend van het filmen van reality-tv-shows op exotische locaties. De cast van de show wordt gedwongen om samen te werken en het tegen elkaar op te nemen terwijl ze genieten van een epische vakantie op de Canarische Eilanden.

De deelnemers zullen gedurende de hele filmduur verblijven in wat is beschreven als 'het ultieme kusthuis'.

3 All Star Shore zal intens drama bevatten

Het feit dat All Star Shore in wezen een reality-tv-competitie is, zou het idee kunnen wekken dat de cast zich uitsluitend zal richten op het winnen van de geldprijs en zich zal onthouden van het aanzetten tot drama of het aanwakkeren van drama. Het lijkt er echter op dat dergelijke noties misleidend zijn.

Van de onlangs uitgebrachte trailer zal All Star Shore een aantal explosieve scènes vol drama bevatten, variërend van sinistere complotten om het huwelijk van Angelina PIvarnick te ontmantelen tot drankjes die in woedeaanvallen worden rondgegooid.

2 All Star Shore Cast kan liefdesrelaties ontwikkelen

Afgezien van ontzagwekkend drama, bevat All Star Shore misschien wat hartverwarmende romantiek. Er gaan geruchten dat Bachelor in Paradise-alumine Blake Horstmann en Love Is Blind's Giannina Gibelli liefde vonden tijdens het filmen.

Terwijl de relatie met E! Nieuws, Giannina gutste over haar nieuwe beau en zei: “Hij is erg respectvol, maar ik denk niet dat ze weten hoe grappig, spontaan en toegewijd hij is. "Hij doet nu zijn DJ-optreden en hij kijkt alleen maar hoe hij al deze nieuwe hoogten en al deze doelen bereikt, ik denk niet dat veel mensen weten dat hij het in zich heeft, maar hij doet het zeker."

1 All Star Shore-productieteam en premièredatum

All Star Shore wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios in samenwerking met iTV Studios, Nederland. De show is uitvoerend geproduceerd door Scott Jeffress, Antonia Mattia en SallyAnn Salsano. Jacquelyn French en John Varela zullen optreden als uitvoerende producenten voor MTV Entertainment Studios, terwijl Lotte Wink de rol van uitvoerend producent op zich zal nemen voor iTV Studios, Nederland.

MTV Entertainment Studios heeft Matthew Parillo, Marlin Mastenbroek en Amy Starr ook belast met de productie. Fans kunnen alle met sterren bezaaide actie meemaken wanneer de show op 29 juni exclusief op Paramount+ in première gaat.

Aanbevolen: