DC: Zal Jared Leto ooit nog de Joker spelen?

Inhoudsopgave:

DC: Zal Jared Leto ooit nog de Joker spelen?
DC: Zal Jared Leto ooit nog de Joker spelen?
Anonim

Als een van de weinige mensen die legitiem kan beweren een succesvolle acteur en een bonafide rockster te zijn, heeft Jared Leto een behoorlijke carrière in de entertainmentindustrie gehad. Hij is een artiest die het genoegen heeft gehad om met zowel DC als Marvel samen te werken, en onlangs werd aangekondigd dat hij de leiding zal nemen in het aanstaande vervolg op Tron.

Tijdens zijn tijd bij DC werd Leto gecast als de Joker in de DCEU, en zijn tijd als het personage was niet wat mensen verwachtten. Hij was de eerste live-action acteur voor het personage sinds Heath Ledger, en helaas voor Leto kwam hij niet in de buurt van het achterlaten van een geweldige indruk op het publiek. DC is doorgegaan met marcheren en velen hebben zich afgevraagd wat het plan met Leto is.

Dus, is Jared Leto klaar met het spelen van de Joker in de DCEU? Laten we eens kijken naar zijn tijd met DC en erachter komen!

Zijn tijd als de Joker

Joker
Joker

In 2016 deed de DCEU zijn best om gelijke tred te houden met de MCU, die sinds 2008 zowel de superheldenscene als de kassa domineerde. Dat jaar zou de franchise Suicide Squad in theaters uitbrengen, en in plaats daarvan van liefde als Guardians of the Galaxy te zijn, bleek het een polariserende film te zijn.

Jared Leto heeft de acteerkwaliteiten om elk personage te spelen dat hem wordt voorgesteld, en er was veel om waar te maken met een personage als de Joker. Door de beslissing om Leto in de rol te casten, vroegen velen zich af wat DC aan het koken was voor de film, en de trailers deden het zeker lijken alsof hij een grote rol zou gaan spelen.

Het bleek dat we amper de kans kregen om de Joker in de film te zien, en dit werd uiteindelijk een twistpunt voor fans. De film was een financieel succes en verdiende $ 746 miljoen aan de kassa, maar de teleurstelling rond Leto's Joker zou immens zijn. Een snelle Google-zoekopdracht zal de grotendeels negatieve reactie onthullen die Leto kreeg voor de rol, en dit kon niet goed voelen voor de acteur.

Ondanks het financiële succes van de film zijn veel mensen hem grotendeels vergeten of hebben ze hem volledig vernield. Interessant is dat een solo Joker-project in de maak was, maar niet op de manier die mensen verwachtten.

DC gaat verder met Joaquin Phoenix

Joker
Joker

Een paar jaar nadat Jared Leto de rol van de Joker op zich nam, was DC helemaal klaar om een solofilm uit te brengen over de Clown Prince of Crime. In plaats van bij Leto's Joker te blijven, zou de franchise zich tot Joaquin Phoenix wenden en een geheel nieuwe richting inslaan.

Phoenix's Joker werd een doorslaand succes aan de kassa, met een opbrengst van meer dan $ 1 miljard, volgens Box Office Mojo. Niet alleen dat, maar Phoenix zou de Academy Award voor Beste Acteur mee naar huis nemen voor zijn rol in de film.

Dit was verre van de reactie die Leto zou krijgen, en het was duidelijk dat DC een winnende formule voor het personage had gevonden. De Leto-loze Joker-film was iets waar de acteur volledig tegen was, en The Hollywood Reporter meldt dat Leto naar verluidt wilde dat DC niet verder zou gaan met de film.

Het kan niet gemakkelijk zijn voor Leto om terug te kijken op zijn eerste film als de Joker en er blij mee te zijn. Natuurlijk, het verdiende veel geld, maar zijn optreden werd grotendeels bekritiseerd, omdat het werd ingeklemd tussen twee acteurs die een Oscar wonnen voor het spelen van hetzelfde personage.

DC heeft veel films en ideeën op de rol, en natuurlijk zijn fans nieuwsgierig geworden naar Jared Leto en zijn toekomst in de franchise.

Leto's Comic Book Movie Future

Möbius
Möbius

Jared Leto is niet het type acteur dat in zijn carrière sluimert, en DC vertraagt hun filmlei niet. Het lijkt er echter op dat Leto zo goed als klaar is in de DCEU. Hij gaat echter in zee met Marvel.

Het is gemeld door Games Radar dat Leto helemaal klaar is met zijn tijd als de Joker in de DCEU, wat betekent dat zijn enige optreden in de franchise door fans werd opgejaagd en grotendeels zal worden genegeerd dankzij het feit dat Joaquin Phoenix past perfect bij het personage.

Maak je geen zorgen, want Leto is nog niet helemaal klaar met stripfilms. Volgens IMDb is Leto helemaal klaar om te schitteren in de film Morbius, die zich richt op de gelijknamige Spider-Man-schurk. Net als Venom zal dit een antiheldenfilm zijn, en fans zijn enthousiast om te zien wat er van deze film komt.

Het is jammer dat we Leto nooit zijn verlossing als de Joker zullen zien krijgen, maar de hype voor Morbius is door het dak, wat betekent dat Marvel de dag kan redden voor Leto's stripboekfilmrun.

Aanbevolen: