David Ayer brengt een nooit eerder vertoonde clip uit van Jared Leto's Joker

David Ayer brengt een nooit eerder vertoonde clip uit van Jared Leto's Joker
David Ayer brengt een nooit eerder vertoonde clip uit van Jared Leto's Joker
Anonim

Als er één ding is waarmee de release van Zack Snyder's Justice League is begonnen, dan zijn het wel de regisseurs die naar buiten komen en hun eigen creatieve visies onthullen in plaats van wat ze uiteindelijk door de studio's moesten filmen.

Snyder's beloofde feature-length versie van Justice League, ondanks alle hype eromheen, moet nog uitkomen. De regisseur plaagde stilletjes zijn versie, bracht storyboards uit in de aanloop naar de langverwachte release en deelde snapshots van niet-uitgebrachte beelden op het sociale mediaplatform Vero, en liet ook enorme en sappige details vallen tijdens zijn interacties met de fans.

Patty Jenkins, regisseur van Wonder Woman en Wonder Woman '84, onthulde onlangs hoe de studio haar had gedwongen het einde te veranderen in tegenstelling tot wat ze oorspronkelijk wilde in Wonder Woman (2017).

David Ayer, de regisseur van Suicide Squad (2016), lijkt ook te popelen om zijn eigen director's cut van de film uit te brengen - en of hij daartoe in staat is, hangt af van het succes van Snyder's Justice League.

Suicide Squad, hoewel een financieel succes voor Warner Bros., werd kritisch gepand. Het staat momenteel op een goedkeuringsclassificatie van 26% op de review-aggregatorsite Rotten Tomatoes.

Een groot deel van de kritiek was gericht op rommelige en schokkerige montage van de film, evenals op tonale inconsistentie. Ayers gaf deze problemen later de schuld van heropnames, die de studio hem blijkbaar had gevraagd om de film luchtiger en humoristischer te maken.

Een ander twistpunt was de rol van Joker in het verhaal, die volgens de acteur Jared Leto in de theatrale versie enorm werd verkleind.

Fans hebben wel wat extra beeldmateriaal ontvangen in de dvd-release van de film. Dat was echter minuscuul vergeleken met wat nog niet is vrijgegeven in de studio-archieven, volgens Ayer.

Net als Snyder plaagt Ayer fans ook met zijn originele versie van Suicide Squad op sociale media, in de hoop op een HBO Max-release die vergelijkbaar is met de behandeling die de Snyder Cut krijgt - maar het zal waarschijnlijk een zware last worden strijd. De hashtag ReleaseTheAyerCut was een tijdlang trend op Twitter, maar kwam niet in de buurt van het momentum, zelfs niet in de buurt van wat Snyder Cut ontving.

De regisseur is echter niet eens in de buurt van opgeven. Op Twitter deelde hij een fragment van een ander, nooit eerder vertoond beeldmateriaal van de Joker.

In de kleine clip is een zichtbaar gewonde maar onaangedaan Joker te zien grommend: "Je zou je moeten schamen."

Of Suicide Squad de behandeling krijgt die Justice League kreeg, hangt nog steeds in de lucht. Fans kunnen echter nog steeds uitkijken naar de terugkeer van hun favoriete taskforce X op het scherm, aangezien James Gunn (bekend van Guardians of the Galaxy) zijn eigen versie van de ploeg in 2021 brengt.

Gunn's Suicide Squad-vervolg komt op 6 augustus 2021 uit en de distributeur, Warner Bros. Pictures, hoopt het in de bioscoop uit te brengen. Als je in de tussentijd de originele versie van Suicide Squad wilt bekijken, kun je deze streamen op HBO Max.

Aanbevolen: