Reese Witherspoon geeft een shoutout naar haar trainers voor 'Water For Elephants' uit 2010

Reese Witherspoon geeft een shoutout naar haar trainers voor 'Water For Elephants' uit 2010
Reese Witherspoon geeft een shoutout naar haar trainers voor 'Water For Elephants' uit 2010
Anonim

Reese Witherspoon draagt veel hoeden. Ze is een producer, actrice, activist en ondernemer. In haar recente IG-post gaf ze een shoutout naar haar trainers op Cirque School omdat ze haar hadden getraind in de film Water For Elephants uit 2010. Ze herinnerde fans eraan dat het veel moeite en oefening kost om een personage te maken en verhalen te vertellen.

Ze wilde ook iedereen bedanken die haar werk heeft gesteund. In Water Voor Olifanten. Witherspoon speelde Marlena, een circusartiest. De video toonde fragmenten van Witherspoon's training voor de film. Ze werd gezien met verschillende gymnastische s alto's, paardrijden met paarden, kernversterking en dansen.

Witherspoon zei dat het haar ongeveer 5 maanden training en oefening kostte om al die "flips" onder de knie te krijgen. Fans waren verbaasd over de post van Witherspoon. @irina01_26 zei: "Ik heb mijn dochter Marlena genoemd naar jouw personage in deze film! Ik hou van deze film."

Andere beroemdheden hebben ook gereageerd op de post van Witherspoon. Eva Longoria zei: "OMG!! Dit is geweldig!" Filmmaker Mimi Leder zei: "Geweldige uitvoering Reese op alle niveaus! Ik vond deze film geweldig!" Witherspoon werkte ook met veel dieren in deze film, waaronder Tai de olifant. Tai staat bekend om haar werk aan de films Operation Dumbo Drop en Larger Than Life.

De cast van de film bevat ook Robert Pattinson en Christoph W altz. Witherspoon heeft een lange weg afgelegd sinds haar tijd bij Water For Elephants. Ze is nu overgestapt op het produceren van haar eigen shows. Ze produceert de aankomende speelfilms The Dry, Sing 2, Pyros, Your Place Or Mine en The Cactus.

Als haar recente trainingsvideo van Water For Elephants een indicatie is van Witherspoons vastberadenheid, kunnen we gerust stellen dat er meer producties zullen zijn met haar naam erop. Haar recente werk als acteer- en productiewerk voor de webtelevisieseries The Morning Show en Little Fires Everywhere kreeg lovende kritieken. Hoewel haar acteerprestaties op beide shows geen Emmy-nominaties ontvingen, ontvingen de shows zelf talloze nominaties. Witherspoon is ook actief geweest om fans politiek aan te sporen om te stemmen en postzegels te kopen om de US Postal service te ondersteunen.

Aanbevolen: