Hoe Paul Dano de Riddler volledig veranderde in 'Batman

Inhoudsopgave:

Hoe Paul Dano de Riddler volledig veranderde in 'Batman
Hoe Paul Dano de Riddler volledig veranderde in 'Batman
Anonim

DC Comics is al jaren een kracht op het grote scherm en het is een echte eer om de kans te krijgen om een belangrijk personage voor hen te spelen. Natuurlijk hebben sommige sterren de kans om een DC-held te spelen afgewezen, maar degenen die de dobbelstenen gooien, hebben een kans om hun carrière naar een ander niveau te tillen.

De Batman is net gevallen en het geroezemoes rond Paul Dano's Riddler is door het dak gegaan. Dano had fans enthousiast gemaakt toen zijn casting werd aangekondigd, en hij leverde een optreden in dat het personage zou kunnen definiëren.

Voor The Batman heeft Paul Dano de schurk volledig veranderd, en we hebben de details over hoe hij het deed hieronder.

Hoe Paul Dano de Riddler veranderde?

Elke goede held heeft een geweldige schurk nodig, en Batman heeft al lang een van de beste schurkengalerijen in alle fictie. De held is een legende op zich, maar hij heeft een lijst met schurken met enkele echte iconen. Onder deze opmerkelijke schurken is niemand minder dan de Riddler, of Edward Nigma, in de meeste iteraties.

The Riddler is een van de meest briljante geesten die er zijn, en zijn voorliefde voor puzzels en goed gemaakte misdaden maakte hem decennia geleden tot een nietje. Hoewel ze niet zo uitgebreid zijn als iemand als de Joker, heeft de Riddler een permanent stempel op de Caped Crusader kunnen drukken tijdens hun gevechten met elkaar.

Wat de afbeeldingen betreft, hebben we de Riddler in live-action vorm gezien. Hij was te zien in de iconische Batman-serie van Adam West, werd gespeeld door Jim Carrey in Batman Forever en is zelfs verschenen in de Gotham-serie.

Toen werd aangekondigd dat de Riddler de schurk in The Batman zou worden, konden fans zich nauwelijks inhouden, omdat het personage een donkerdere versie zou krijgen. Als de vroege buzz een indicatie is, dan is dit de beste Riddler tot nu toe.

Paul Dano was een kracht in 'The Batman'

De Batman is net geland in theaters over de hele wereld, en fans krijgen eindelijk de kans om Paul Dano's Riddler te zien verstrengelen met Robert Pattinson's Batman.

Tot nu toe heeft de film uitstekende recensies gekregen en fans kunnen niet stoppen met zoemen over hoe geweldig een film is.

Hoewel veel elementen echt schitterend waren in de film, is Dano's Riddler een hoogtepunt. Het personage wordt later dit jaar een populaire keuze voor Halloween, en Dano heeft wat advies voor fans.

"Als ik niet elk haar van mijn lichaam zou scheren, dacht ik, nou, laten we ervoor zorgen dat er geen sporen van bewijs te vinden zijn. Dus ik plakte mijn polsen af en gebruikte Saran Wrap, en dat was behoorlijk verstikkend en pijnlijk en heet en hoofd kloppend. Ik zou het niet aanbevelen voor een Halloween-kostuum, "zei Dano.

De tijd zal het leren, maar het lijkt erop dat Dano de beste interpretatie van de Riddler heeft die DC-fans hebben gezien. Het personage is meestal over-the-top, maar recentere versies, zoals fans zagen in de Arkham-gamefranchise, waren dat minder.

Dano's kijk op The Riddler was een donkerdere

Dankzij de eerste release van de film en het geroezemoes rond de films, beginnen fans een idee te krijgen van hoe Dano het personage speelde, en ze beseffen dat hij iets echt unieks op tafel heeft gebracht.

Toen hij het had over zijn herhaling van de iconische schurk, zei Dano: "Veel superheldenfilms, de moraliteit erin is erg zwart-wit. Er is niet vaak veel grijs, wat ik denk dat er in het leven is, en (de personages) beschermen vaak de status-quo. In deze film dagen Batman en Riddler dat eigenlijk uit."

Het is echt ongelooflijk om te zien wat hij met de Riddler heeft gedaan, vooral als je kijkt naar hoe het personage eerder is gedaan.

Deze versie van de Riddler zou vreselijk passen in andere Batman-films, en Matt Reeves vond een fantastische balans met het personage en de algehele toon van de film.

"De hoop was dat hoe echter deze persoon was, hoe enger het eigenlijk zou kunnen zijn", zei Dano toen hij het had over zijn kijk op het personage.

Misschien zelfs meer dan The Dark Knight, deze film voelt echt aan, en al het verleden van de Riddler ging recht uit het raam. Geloof ons als we zeggen dat deze beslissing ten goede was.

De Batman is momenteel de dominante kracht aan de kassa, en deze film neigt naar een van de grootste en beste Batman-films ooit gemaakt.

Aanbevolen: