MCU': welke 'Avengers'-acteur kreeg het hoogste salaris?

Inhoudsopgave:

MCU': welke 'Avengers'-acteur kreeg het hoogste salaris?
MCU': welke 'Avengers'-acteur kreeg het hoogste salaris?
Anonim

Als het gaat om kassucces in de filmindustrie, steekt het Marvel Cinematic Universe met kop en schouders boven de rest uit. De meeste mensen weten zelfs dat Avengers: Endgame een van de meest winstgevende films aller tijden is, aangezien het $ 2,79 miljard opbracht.

Verbazingwekkend genoeg is Endgame slechts ongeëvenaard dan James Cameron's Avatar, die onlangs opnieuw werd uitgebracht in China, waardoor het de eerste plaats overnam.

Gezien al het succes dat de MCU heeft genoten, zijn de bazen van Marvel Studios gedwongen een aantal werkelijk indrukwekkende looncheques uit te delen om de kernacteurs van de franchise te behouden. Sommige van de beloningspakketten die acteurs hebben genoten, zijn zelfs verbijsterend, zelfs in vergelijking met het bedrag dat de meeste Hollywood-sterren verdienen. Dus, wie komt er als beste uit de bus als de best betaalde Avengers-ster? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 1 augustus 2021, door Michael Chaar: Het MCU is de thuisbasis geworden van enkele van de grootste films in de geschiedenis! Avengers: Endgame heeft niet alleen de eerste plaats ingenomen voor de meest winstgevende film, maar heeft zijn acteurs ook enkele van de grootste salarissen betaald. Naar verluidt verdiende Paul Rudd alleen al $ 8 miljoen voor Endgame, terwijl Chris Evans bijna $ 20 miljoen mee naar huis nam. Deze cijfers zijn exclusief inkomsten uit winst, maar de eerste plaats gaat naar niemand minder dan Chris Hemsworth, die $ 76 miljoen verdiende voor zijn tijd in de Avengers-films. Wat Scarlett Johansson betreft, de actrice kreeg behoorlijk wat betaald, vooral als het gaat om haar Black Widow-film, maar ScarJo klaagt momenteel Disney aan wegens vermeende schending van haar contract.

Verschillende onbekende MCU-salarissen

Meteen moet gezegd worden dat bijna niemand zeker weet hoeveel geld de MCU-acteurs hebben betaald voor hun Avengers: Endgame-uitvoeringen. De rest van ons kan tenslotte alleen vertrouwen op rapporten over de salarissen van de acteurs en sommige gerenommeerde verkooppunten hebben dezelfde acteur die verschillende bedragen verdient voor hun uitvoeringen.

Dat is volkomen logisch, aangezien sommige Endgame-acteurs een deel van de winst van de film hebben gekregen en er is geen manier om te weten hoeveel dat optelde voor elk van hen.

Als het gaat om Endgame-acteurs wiens salarissen een totaal mysterie zijn, verdiende iedereen die personages speelde die weer tot leven werden gebracht een onbekend bedrag voor hun rollen, maar aangezien het Marvel is, weten we zeker dat het cijfer niets was kort van ongelooflijk.

Verbazingwekkend genoeg zijn de salarissen van enkele van de belangrijkste sterren van de film ook nooit bevestigd. The Hollywood Reporter heeft bijvoorbeeld geschat dat Mark Ruffalo en Jeremy Renner allebei $ 15 miljoen hebben gekregen voor hun werk aan de film, maar dat houdt geen rekening met bonussen.

Ongelooflijke 'Avengers' looncheques

Gezien het feit dat Forbes algemeen wordt beschouwd als een uiterst geloofwaardig bedrijf, is het logisch om hun berichtgeving over Endgame-salarissen serieus te nemen. Het kwam als een geweldig teken toen Forbes details vrijgaf over de best betaalde Endgame-acteurs, en hun salarissen zullen je choqueren!

Hoewel veel fans het niet leuk vonden dat het personage van Paul Rudd, Ant-Man, van de vergetelheid werd gered door een rat in Avengers: Endgame, moet hij dolblij zijn dat hij deel uitmaakte van de film. Het spelen van een hoofdrol in de meest winstgevende film aller tijden doet immers enorme dingen voor de carrière van een acteur. Bovendien kreeg Rudd $ 8 miljoen betaald voor zijn Endgame-optreden, zegt Cheat Sheet.

Ondanks het feit dat Chris Evans meer filmtijd kreeg dan enige andere Endgame-acteur en hij een van de belangrijkste MCU-acteurs was, kregen vier andere acteurs meer betaald dan hij voor de film.

Hoewel dat op het eerste gezicht vreemd lijkt, is het een stuk gemakkelijker te begrijpen wanneer je de identiteit van de andere acteurs leert kennen, aangezien het allemaal grote sterren zijn. Natuurlijk was het loonpakket van Chris Evans niets om naar te niezen, want volgens Forbes kreeg hij $ 15 miljoen.

Van alle acteurs die in Avengers: Endgame verschenen, was slechts één vrouw een van de best betaalde artiesten. Onder de eerste acteurs die als MCU-superheld werden gecast, zou gemakkelijk kunnen worden beweerd dat Scarlett Johanssons Black Widow de franchise een groot deel van zijn hart heeft gegeven.

Gelukkig voor haar kreeg Johansson veel meer betaald voor Avengers: Endgame dan ze verdiende met haar eerste MCU-film, Iron Man 2, die $ 56 miljoen heeft verdiend. Als het gaat om haar eigen film, Black Widow, klaagt Johnson momenteel Disney aan voor het schenden van haar contract, aangezien de film in beide bioscopen en op Disney+ werd uitgebracht toen Scarlett een enige bioscooprelease beloofde.

Het neusje van de zalm

Als het gaat om de 6 acteurs die volgens Forbes het meest werden betaald voor Avengers: Endgame, was een van hen veel verrassender dan de rest.

Bradley Cooper verschijnt in de film niet eens op het scherm. Cooper is echter een vrij grote ster, dus met dat in gedachten is het veel gemakkelijker te begrijpen dat Forbes zijn Endgame-salaris op $ 57 miljoen vermeldt. Toch lijkt het verkeerd dat Cooper naar verluidt meer verdiende dan Scarlett Johansson.

De meeste keren dat Robert Downey Jr. in een MCU-film verscheen, was hij verreweg de best betaalde acteur van die film. Als het echter om Avengers: Endgame gaat, verdiende een andere acteur meer dan Downey Jr., aangezien hij volgens Forbes slechts $ 66 miljoen kreeg.

Hoewel dat cijfer verre van bevestigd is, zoals andere rapporten beweren, verdiende Downey Jr. $ 75 miljoen voor Infinity War en Endgame, als dat laatste aantal klopt, zou hij nog steeds niet de eerste plaats innemen.

Helaas voor Chris Hemsworth beschouwen veel MCU-fans de eerste 2 Thor-films als een van de lowlights van de franchise. Dat gezegd hebbende, de laatste drie MCU-uitvoeringen van Hemsworth, in Endgame, Infinity War en Thor: Ragnarok, zijn in vrijwel alle hoeken gevierd. Misschien is dat de reden waarom Forbes rapporteerde dat zijn Avengers: Endgame-salaris $ 76,4 miljoen was, wat hem de best betaalde acteur van die film maakt.

Aanbevolen: