Zo kreeg Erika Jayne het meest bizarre en hoogste salaris op RHOBH

Inhoudsopgave:

Zo kreeg Erika Jayne het meest bizarre en hoogste salaris op RHOBH
Zo kreeg Erika Jayne het meest bizarre en hoogste salaris op RHOBH
Anonim

Sinds Erika Jayne bij The Real Housewives van Beverly Hills kwam, is ze een van de meest geliefde castleden van de show. Van haar grappen tot haar snelle snapbacks, kijkers houden ervan om te zien hoe de ster interactie heeft met de andere dames, het drama op gang brengt en veel details uit haar privéleven onthult.

Vandaag bekijken we hoe groot het salaris van Erika Jayne is. Zoals fans weten, was Jayne gewend aan een weelderige levensstijl die verdween toen ze in 2020 van advocaat Tom Girardi scheidde, maar de reality-tv-ster verdient nog steeds een indrukwekkend bedrag dankzij de Bravo-hit. Blijf scrollen en ontdek hoeveel!

Hoeveel krijgt Erika Jayne betaald voor RHOBH?

Volgens The New York Times kreeg Erika Jayne maar liefst $ 600.000 voor seizoen 11 van The Real Housewives of Beverly Hills. Jayne's vorige salaris was $ 500.000 voor seizoen 10, wat betekent dat ze een salarisverhoging van $ 100.000 kreeg. Ter vergelijking: de meest recent bekende salarissen van Erika Jayne's co-sterren Kyle Richards en Lisa Rinna zijn $ 500.000 per seizoen, maar het is niet bekend of de twee dames - die ook een cruciaal onderdeel waren van de reality-tv-show - hebben gekregen ook een verhoging voor seizoen 11.

Op het moment van schrijven is het niet bekend hoeveel Erika Jayne heeft gekregen voor seizoen 12, dat in mei 2022 in première ging. Een bron voor Us Weekly onthulde echter in oktober 2021 dat Jayne een loonsverhoging krijgt voor seizoen 12. "Het gaat om volgend seizoen veel meer te zijn', zei de bron, eraan toevoegend dat ze "de enige focus dit seizoen" is en dat het geen twijfel bestaat dat Jayne "een hoger salaris zal eisen." De bron voegde er ook aan toe dat "de kijkcijfers buiten de hitlijsten waren vanwege haar verhaallijn en wat ze heeft blootgelegd - waar ze mee te maken heeft [met betrekking tot] Tom en de rechtbank is nog niet voorbij, dus je kunt je alleen maar voorstellen wat volgend seizoen gaat gebeuren brengen."

Volgens Distractify verdiende Erika Jayne $ 68.000 voor elke aflevering tijdens seizoen 11 en voor seizoen 1 krijgt ze $ 71.400 per aflevering. Met een salaris als dit is het voor de reality-tv-ster zeker veel gemakkelijker om open te zijn over de juridische strijd van haar en haar ex-man. Tijdens de reünie van seizoen 11 van de show gaf Jayne toe dat The Real Housewives of Beverly Hills nu haar belangrijkste bron van inkomsten is, eraan toevoegend dat ze "letterlijk probeerde te overleven".

Voorafgaand aan seizoen 10 is er niet veel informatie over het salaris van Erika Jayne, maar naar schatting kreeg de Bravo-ster $ 25.000 per aflevering betaald, wat neerkomt op ongeveer $ 450.000 tot $ 500.000 per seizoen. Volgens Celebrity Net Worth wordt Erika Jayne momenteel geschat op een vermogen van $ 5 miljoen.

Waarom heeft Erika Jayne zo'n hoog salaris?

Omdat Erika Jayne de afgelopen seizoenen een cruciaal onderdeel is geweest van de verhaallijn van de show, is het niet verwonderlijk dat ze misschien het hoogste salaris heeft van alle huisvrouwen. Omdat de salarissen van Kyle Richards, Lisa Rinna, Dorit Kemsley en de rest van de dames onbekend zijn, is het echter moeilijk te zeggen of dit waar is.

Erika Jayne was van 2000 tot 2020 getrouwd met advocaat Thomas Girardi. Een maand na de aankondiging van de scheiding werden Jayne en Girardi genoemd in een rechtszaak wegens vermeende verduistering van geld bedoeld voor families van de slachtoffers van het dodelijke vliegtuig van Lion Air uit 2018 Botsing. De rechtszaak was een van de belangrijkste verhaallijnen van de afgelopen seizoenen van The Real Housewives of Beverly Hills en fans wachtten reikhalzend op meer details over de controversiële gebeurtenissen.

Afgezien van het juridische drama waar Erika Jayne de afgelopen jaren bij betrokken was, heeft de gedurfde persoonlijkheid van de Bravo-ster haar in de schijnwerpers van de show gezet sinds ze erbij betrokken was. Van haar muziekcarrière en extravagante modekeuzes tot haar gevechten met haar medesterren - kijkers konden altijd op Jayne rekenen om de verhaallijn naar een hoger niveau te tillen. Het lijdt geen twijfel dat Bravo dit al vroeg inzag, en daarom hebben ze het salaris van de reality-tv-ster langzaam verhoogd. Dit alles in aanmerking nemend, zou het zeker niet verrassend zijn als Erika Jayne nog een salarisverhoging zou krijgen - als de populaire Bravo-show voor een 13e seizoen wordt verlengd.

Aanbevolen: