Hier is welke rol (het origineel) Carol bijna op 'Friends' kreeg

Hier is welke rol (het origineel) Carol bijna op 'Friends' kreeg
Hier is welke rol (het origineel) Carol bijna op 'Friends' kreeg
Anonim

Hoewel 'Friends' meer dan 15 jaar geleden eindigde, zijn fans nog steeds geobsedeerd door alles wat met de hoofdpersonen te maken heeft. Maar ze kiezen ook andere rollen in de show, van gastoptredens van beroemdheden tot babymama's die uit het leven van de vrienden zijn verdwenen.

Er zijn natuurlijk veel vragen.

Zoals, hoe ziet Janice uit 'Friends' er nu uit? En hoe kreeg Sean Penn uiteindelijk een gastrol?

Natuurlijk hebben we die vragen al beantwoord. Deze is nieuw: hoe is Carol uiteindelijk Carol geworden?

Net als andere sterren in de show, heeft de langstlopende Carol, ex-vrouw van Ross, een interessant oorsprongsverhaal. Jane Sibbett was misschien niet de eerste keuze van de producenten voor de rol van Carol. Maar ze werd wel de meest bekende Carol.

Hoewel ze technisch gezien niet de 'originele' was, verdient Jane Sibbett de titel omdat ze de rol door de hele serie heeft gedragen (hoewel de schijn in latere seizoenen verwaterde).

Wat betreft de reden waarom Carol, Susan en zelfs Ben in latere seizoenen zijn verdwenen, fans zijn er vrij zeker van dat ze dat begrepen hebben. Zoals Quora-commentatoren opmerken, zou het snel saai zijn geworden om hetzelfde oude drama tussen Ross en Rachel en Carol en Susan te herhalen.

Bovendien, toen de centrale personages van de show bekendheid begonnen te verdienen, hadden ze ook hogere contante inkomsten. Fans hebben het gevoel dat de producenten waarschijnlijk het nut niet inzagen om Carol's deel van de familie in de buurt te houden.

Bovendien had Cole Sprouse, die Ben speelde, andere rollen om naar toe te gaan. Terwijl hij schattig was op 'Friends', was zijn debuut op 'The Suite Life of Zack &Cody' wat hem slechts drie jaar later naar roem schoot.

Maar hoe zit het met Carol? Jane Sibbett vertelde News.com.au dat ze min of meer struikelde in de rol van Carol.

Ben Geller geboortescène met Ross Carol en Susan op Friends
Ben Geller geboortescène met Ross Carol en Susan op Friends

De rol waarvoor ze auditie deed, was die van Rachel Green. Er wordt echter niet veel over gepubliceerd, zoals Jane zegt: "Ik vertel mensen dat meestal niet omdat Jen… Er is niemand die het zo had kunnen doen zoals Jen."

Tegelijkertijd, waarom zou iemand in hemelsnaam geslaagd zijn voor de rol? Jane zei dat het erop neerkwam dat ze zwanger was toen ze auditie deed, maar nog niet kwam opdagen. Ze drong er bij haar agent op aan eerlijk te zijn tegenover de producenten van de show, omdat het slechts een kwestie van tijd was voordat het 'geheim' toch bekend zou worden.

Jane's eerlijkheid leidde ertoe dat ze werd gepasseerd voor de rol van Rachel.

En op dat moment, hoewel ze het script had gelezen en hoopte Carol te spelen, zeiden de producenten 'bedankt, maar nee bedankt'.

Later echter, vertelde Jane, direct nadat haar zoon was geboren, wilden 'Friends' haar terug. De actrice die ze aanvankelijk als Carol castten, Anita Barone, stopte onmiddellijk na de pilot. Meerdere bronnen zeggen dat ze vertrok om meer regulier werk te gaan doen.

Dat was de enige 'in' Jane die ze nodig had; twee dagen na de bevalling speelde Jane in de scène met Ben Geller's geboorte, en de rest is geschiedenis.

Aanbevolen: