Brie Larson wil dat fans haar Emmy-genomineerde, empathie-bouwende VR-project bekijken

Inhoudsopgave:

Brie Larson wil dat fans haar Emmy-genomineerde, empathie-bouwende VR-project bekijken
Brie Larson wil dat fans haar Emmy-genomineerde, empathie-bouwende VR-project bekijken
Anonim

De Captain Marvel-ster werkte samen met CNN-nieuwscommentator Van Jones voor een VR-project dat een empathische benadering bevordert, aangezien gebruikers in het leven van mensen van verschillende etniciteiten en geslachten kunnen stappen.

Brie Larson was betrokken bij het maken van 'The Messy Truth'

"Het project is een VR-ervaring die je letterlijk in het lichaam van iemand anders plaatst, dat kan een heel ander ras of geslacht zijn dan jijzelf", zei Larson in haar verhalen op 25 augustus.

“Het was ongelooflijk om deel uit te maken van iets dat echte empathie opbouwt”, vervolgde ze.

Larson en Jones bundelden hun krachten met regisseur Elijah Allan-Blitz om de serie en het bestverkochte boek Behind The Messy Truth in een nieuwe ervaring te brengen die het publiek rechtstreeks zou kunnen betrekken.

De consument wordt getransporteerd naar een scenario waarvan zij denken dat het echt is en ervaart het vanuit het oogpunt van een van de personages. In de voor een Emmy genomineerde aflevering speelt Black Panther-acteur Winston Duke een zwarte vader die betrokken is bij een verkeersstop door de politie. De man wordt aan de kant gezet terwijl hij aan het rijden is met zijn 12-jarige zoon, terwijl consumenten een VR-set gebruiken om het tafereel vanuit het perspectief van de jongen te beleven.

Larson speelde in een aflevering van pesterijen op de werkplek

Larson was betrokken bij het maken van de tweede aflevering, over seksuele intimidatie op het werk. The Messy Truth wendde zich tot verhalen over intimidatie op de werkplek, geadviseerd en onderzocht door The Restaurant Opportunity Center United, een organisatie die werkt aan het verbeteren van de omstandigheden voor het laagbetaalde restaurantpersoneel in het land.

Larson speelt Gina, de medewerker van de consument, terwijl ze allebei wachten op hun prestatiebeoordeling. Als Gina vertrekt, verandert de manager van het restaurant de recensie in een kans om met de kijker te flirten en ongepast dicht bij hen te komen.

Eerder deze maand onthulde Larson dat ze een paar jaar geleden werd gevraagd om zich 'sexier' te kleden toen ze auditie deed voor een rol. Ze maakte de titel van de film niet bekend, maar legde uit dat ze de liefdesbelang van een oudere man zou spelen en vroeg of ze hoge hakken mocht dragen voor het terugbellen.

Een derde en vierde aflevering van The Messy Truth zijn momenteel in ontwikkeling en zullen respectievelijk Josh Brolin en Zoe Saldana bevatten.

In haar verhalen vertellen de Scott Pilgrim Vs. The World-actrice sprak ook de leden van de Academie toe die naar haar clip keken om The Messy Truth in overweging te nemen voor de komende Oscars-nominaties.

Aanbevolen: