Benedict Cumberbatch 'Blown Away' door opofferingen van crew tijdens opnames voor 'Doctor Strange 2

Benedict Cumberbatch 'Blown Away' door opofferingen van crew tijdens opnames voor 'Doctor Strange 2
Benedict Cumberbatch 'Blown Away' door opofferingen van crew tijdens opnames voor 'Doctor Strange 2
Anonim

Nu het aanstaande vervolg op Marvel's Doctor Strange gefilmd wordt tijdens "het hoogtepunt van de COVID-19-pandemie", moesten de cast en crew strikte maatregelen nemen om de productie soepel te laten verlopen.

In een recent interview met The Hollywood Reporter onthulde Benedict Cumberbatch, de ster van Doctor Strange In Multiverse of Madness, hoe zwaar de opnameomstandigheden waren voor sommige leden van de crew. Hij sprak zijn dankbaarheid uit, nadat de opnames voor de productie waren afgerond.

Onder de gesprekken over zijn nieuwste aankomende film, The Power of The Dog, zijn visie op de juridische strijd tussen Scarlett Johansson en Disney en anekdotes uit zijn jeugd, sprak Cumberbatch zich uit over zijn rol in Doctor Strange en gaf hij gedetailleerde informatie over de methoden gebruikt om te filmen tijdens een wereldwijde pandemie.

Cumberbatch legde de strikte testmaatregelen uit die de cast en crew moesten gebruiken tijdens de duur van de shoot. Hij zei: "Ik ben de tel kwijt geraakt hoeveel lockdowns we daadwerkelijk hebben gefilmd, met deze door de overheid goedgekeurde gouden standaard voor testen en traceren en temperatuurmetingen en PCR- en laterale flowtests."

De strikte maatregelen leken echter niet alleen te dienen als uitzonderlijke voorzorgsmaatregelen voor de gezondheid, aangezien Cumberbatch benadrukt dat er na de kerstvakantie "geen enkele positieve test" was van de "500+ bemanningsleden". Ze bleken ook gunstig voor een soepel verlopende, tijdige productie, aangezien hij ook uitlegt hoe er gedurende de hele opnameperiode geen enkel geval was geweest waarin ze gedwongen waren te stoppen met filmen.

Cumberbatch ging verder en sprak zijn bewondering uit voor de hardwerkende crew achter de productie, aangezien hij deelde dat velen van hen aanzienlijke offers moesten brengen om veilig en ongestoord door te kunnen gaan met filmen.

Hij vermeldt: Mensen hebben zulke offers gebracht. Sommige van hun kinderen gingen naar school en ze hoefden niet per se in hetzelfde deel van het huis te slapen, of zelfs maar in hetzelfde huis. Ik was daar echt, echt van onder de indruk.”

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness wordt op 25 maart 2022 uitgebracht. En hoewel er heel weinig bekend is over de verhaallijn van het aankomende vervolg, speculeren veel fans dat de verhaallijn een oplossing zal zijn voor veel openstaande verhaallijnen van recente Marvel-releases.

Het aanstaande vervolg vertoont bijvoorbeeld overeenkomsten met de Disney Plus-serie Loki. Beide delen het thema tijd en meerdere dimensies. En Elizabeth Olsen van Wandavision, die Wanda Maximoff speelt, is bevestigd te verschijnen in Multiverse Of Madness en de aanstaande Spider-Man: No Way Home (17 december), waarin Cumberbatch schittert naast "vriendelijke buurt Spider-Man", Tom Nederland.

Aanbevolen: