Supernatural' Seizoen 15 Finale: wat te verwachten als het weer uitgezonden wordt

Inhoudsopgave:

Supernatural' Seizoen 15 Finale: wat te verwachten als het weer uitgezonden wordt
Supernatural' Seizoen 15 Finale: wat te verwachten als het weer uitgezonden wordt
Anonim

Wachten op de rest van het onderbroken seizoen van Supernatural om de uitzendingen te hervatten, is bitterzoet voor de vele fans van de show. Het 15e seizoen van de show zal ook het laatste zijn, wat betekent dat het einde van het seizoen ook de grote finale van de show inluidt.

Supernatural is om vele redenen de langstlopende show van CW, en foto's achter de schermen vertellen ons dat de cast en crew net zoveel genoten van filmen als fans van kijken. CW heeft onlangs aangekondigd dat de productie van de serie is hervat en dat de resterende zeven afleveringen tussen 8 oktober en 19 november zullen worden uitgezonden.

Toen we ze voor het laatst zagen, bereidden Jared Padalecki's Sam en Jensen Ackles' Dean, samen met de rest van Team Free Will, zich voor op Chuck (gespeeld door Rob Benedict) voor een alles-of-niets laatste strijd.

Seizoen 15 wordt hervat met filmen

Jared Padalecki versus Jensen Ackles nettowaarde op Supernatural
Jared Padalecki versus Jensen Ackles nettowaarde op Supernatural

Toen de pandemie greep en de tv-industrie stilviel, was het filmen voltooid tot en met aflevering 18. Het postproductiewerk moest echter nog worden voltooid. De show stopte op 23 maart, na de lentepremière op 16 maart.

In augustus keerden Ackles en Padalecki echter terug naar Vancouver om te beginnen met de quarantaine van twee weken die ze moesten doorstaan, en de opnames werden de afgelopen week hervat. Met het script onder strakke wraps, hebben de cast en crew een aantal prikkelende foto's op sociale media geplaatst, waaronder Supernatural-regisseur Jim Michaels.

Er is een Instagram-account dat is gewijd aan de tapeball van de show met geposte foto's van de sterren tijdens quarantaine. Sommige bemanningsleden voelden de nostalgie.

De seizoensfinale – Wat de cast zei

De laatste seizoensaankondiging werd gedaan in maart 2019 op VegasCon 2019, waarbij Ackles fans verzekerde dat de beslissing om de langlopende serie te beëindigen werd genomen door een groepsbeslissing.

bovennatuurlijke tv-show
bovennatuurlijke tv-show

"Het was geen gemakkelijke beslissing. Het waren maanden en maanden, zo niet jaren, van discussie tussen hij en ik, tussen de rest van de cast, tussen de crew, tussen onze schrijvers, tussen onze producenten, tussen de studio, tussen het netwerk. Niemand wilde dat deze show uitdoofde, "vertelde hij de menigte.

Veel fans hoopten dat de vertraging zou leiden tot veranderingen, en het lijkt erop dat ze gelijk hadden, maar het is niet duidelijk wat ze inhouden.

De lange productieonderbreking betekende volgens Jensen Ackles dat er wijzigingen in het script waren. Hij sprak over de laatste afleveringen van de show tijdens een Zoom-gesprek met Padalecki en Misha Collins, die Castiel speelt, samen met politici Cory Booker en MJ Hegar, zoals gerapporteerd in ScreenRant.

"Er zijn enkele aanpassingen gemaakt van de scripts die we in maart gingen opnemen in de scripts die we nu opnemen", zei hij. "We hebben een pandemie moeten opvangen."

Hij sprak over de seriefinale zonder details te onthullen. "Aflevering 19 voelt een beetje als de seizoensfinale van 15, en aflevering 20 voelt als de seriefinale."

De voorlaatste aflevering heet "Inherit the Earth". In zijn posts op sociale media liet Padalecki doorschemeren dat fans niet per se een happy end hoeven te verwachten voor al hun favoriete personages.

Tot nu toe, in seizoen 15, heeft Rowena de troon van de hel overgenomen, Jack kreeg zijn ziel terug en Kevin Tran had een hartverscheurend einde. Nu het verhaal ten einde loopt, kunnen fans uitkijken naar de terugkeer van veel personages uit het verleden, waaronder fan-favoriet Charlie (gespeeld door Felicia Day). Het wordt vast dramatisch als God zelf erop uit is om je te pakken te krijgen.

De trailer van de laatste zeven afleveringen is zojuist uitgekomen.

De seriefinale wordt uitgezonden op 19 november, voorafgegaan door een special genaamd Supernatural: The Long Road Home, die om 20.00 uur begint. ET.

Aanbevolen: